Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lucia Salvatore
119 příspěvků moje polička 21. ledna 2021 21:18
Offline Isca
4889 příspěvků moje polička 21. ledna 2021 22:54

Takovej first world problem - místní Billa, kde maj aktuálně otevřeno, podle toho, co píšou u vstupu do obchodu , do 21:00, měla v 20:40 zavřeno, a navíc uklízející dvojice, když jsem vešla do místního obchodního minicentra, kde je Billa umístěná, se mě napřed  pokusila vyhnat se slovy, co jim tam šlapu na umytou podlahu, že už je zavřeno, a když jsem šla nad schody ověřit, jestli je otevřeno, nebo ne  ( v 20:57 bych to asi pochopila, ale 20 minut před zavíračkou jsem tomu nevěřila), mě něžnější  polovina uklízející dvojice otitulovala  "Ženská smradlavá!" Chápu, že doba je zlá, prodavačky chtějí jít dřív domů, ale tohle mě lehce rozhodilo. 

Online continuity
42716 příspěvků moje polička 21. ledna 2021 22:57

Isca u nás Billa teď zavírá ve 20:30. Taky celkem nestandardně. Asi abychom stihli dojít domu ( je to prodejna na malém sídlišti, buď to dáš do deseti minut, nebo už dávno nakupujes jinde). 

Offline Isca
4889 příspěvků moje polička 21. ledna 2021 23:04

continuity No smířila bych se s tím,  kdyby to tam měli napsaný. Asi mě víc vytáčí ten přístup "musíme to mít napsaný nějak, ale normální člověk chápe, že to bude jinak", než to faktický omezení. 

Online continuity
42716 příspěvků moje polička 21. ledna 2021 23:15

Isca no spíš na to venku zapomněli. My to napsaný máme, ale v kolik pouštějí poslední zákazníky taky nevím. 

Offline Pinot Noir
29770 příspěvků moje polička 21. ledna 2021 23:18
Reakce na Isca:

"Ženská smradlavá!" Chápu, že doba je zlá, prodavačky chtějí jít dřív domů, ale tohle mě lehce rozhodilo. 

​Ale že to i přes roušky poznali, že?

Promiň

Offline Isca
4889 příspěvků moje polička 21. ledna 2021 23:24

Pinot Noir  No, asi to byla automatická střela od pouliční bojovnice  každopádně se jdu radši umejt a spát.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. ledna 2021 23:41

Skôr je to do nasr..vlákna ale neviem kde je. Dve hodiny sa snažím podať elektrické daňové priznanie za nehnuteľnosť a . Nielenže je stránka celá na h..ale ani to nejde vyplniť správne, dve povinné polia sú úplne nerelevantne a nemám tam čo vyplniť. Už sme to kontrolovali niekoľko krát, pozreli návody na YouTube!, zmazali, vyplnili nanovo a čo? Veľký kulovy, musím zajtra volať na MsÚ čo to má byť. A to dnes syn výnimočné zaspal o 8 a že budeme mať večer so sambom pre seba. Hahahaaa. Idem si niečo naliať lebo som taká vytočena za zabitý vzácny čas. Pardon za román.

Offline Kokoska
34652 příspěvků moje polička 21. ledna 2021 23:51

Mrakoplas to jsem absolvovala pred par lety, taky na mrtvici. Nedovolilo mi to tam dat jiny rok nez aktualni, pritom to melo byt za minuly. Kdyz uz jsem to procpala portalem udajne bez chyb, tak mi za mesic zavolal chlap z financaku, sprdnul me, ze jsem to nedala na papire a ze tam ma byt minuly rok

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. ledna 2021 23:57

Kokoska no ja som zvažovala dať tam blbosť nech mi potom zavolajú čo je zle ale skúsim sa tam najprv dovolať ja nech mám čisté svedomie. Keď nikto nedvihne, vyplním po hode kockou a  dej se vule boží, návod dalo mesto len k papierovým priznaniam, MsÚ je skrz covid zatvorený, tak ich

Offline Kokoska
34652 příspěvků moje polička 22. ledna 2021 00:04

Mrakoplas četla jsem Po hode kočkou Tak drzim palce.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. ledna 2021 00:16

Kokoska mačku nemám a ani by som jej to chudinke nespravila. Jedine nejakú porcelánovu (ani to nemám) zobrať a hodiť o stenu, možno by sa mi aspoň uľavilo

Online continuity
42716 příspěvků moje polička 22. ledna 2021 00:29

Mrakoplas fakt tam zavolaj, co mám skúsenosť, sú tie pani dost šťastné, keď s nimi niekto spolupracuje.

Aj keď je pravda, že rodičia podávali nejakú zložitejšiu vec, otec si to nastudoval a pani to pekne zrozumitelne vysvetlil, pretože ani ona nevedela.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. ledna 2021 00:35

continuity no ja to rozlusknem a potom príde ešte tá najväčšia bomba, že mi vždy zahlási chybu pri overovaní certifikátov . Dnes sa smejem ale zajtra príde plač, už to vidím! Nakoniec si to vytlačim a pošlem poštou. 

Offline letfenixa
10842 příspěvků moje polička 22. ledna 2021 04:29

Mrakoplas predvlani som oskrela celý pravý bok pri dávaní auta do garáže. Odvtedy mám blok a do garáže dáva auto buď otec alebo partner. Raz som ho bola vybrať a trikrát som bola rozhodnutá ísť poprosiť niekoho zo susediacej umývačky

Offline Kora
příspěvků moje polička 22. ledna 2021 06:13

viktorka_od splavu Máš? Beru. Aspoň bych nemusela zatahovat.

Offline Kora
příspěvků moje polička 22. ledna 2021 06:23

dorka vitej na temné straně

Offline rasaNori
8824 příspěvků moje polička 22. ledna 2021 12:43

Mrakoplas ja ted takhle bojovala s cezem. El formular na hovno, kdyz jsem ho stahla jako pdf, tak misto hacku carek jakesi znaky, poslat to pres jejich stranky neslo. Kdyz jsem to vsechno vyplnila a naskenovala a nacpala do mailu, tak zas neslo poslat 5 priloh k jedne lokalite, protoze to bylo moc velke, kdyz jsem to zkomprimovala tak to zas neslo precist. Pocitac mel ten den velke stesti ze prezil i kdyz za to nemohl... 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 22. ledna 2021 12:56

rasaNori 

To tak maj schválně, aby toho po nich lidi moc nechtěli. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. ledna 2021 12:56

rasaNori človeka pochyti čisté zúfalstvo, že?