Garfie To je úžasně vymakané. Ale ty hradby sněhu jsou děsivé. A jak to vypadá, když to taje?
Stěžovací vlákno
Garfie To je neskutečné, ty sněhové hradby! Není se co divit, že se v Japonsku začaly pořádat festivaly sněhových soch.
Garfie To je nadhera! Ty horke prameny teda zavidim, zazila jsem neco podobneho ( v nesofistikovane forme) na Kamcatce a je to perfektni. V kombinaci se snehem to musi byt neco uzasneho, kor zastresene.A souhlas, ze cloveku neni zima. Mame na zahrade horky sud a normalne s cepici a vinem sedime v zime a pak se ve snehu clovek ochladi. Stejny princip jako sauna.
Garfie tak u ty treti fotky bych teda na ty silnici jet nechtela,to vypada strasidelne.:-)Uz jen z ty fotky me popadla uzkost.
Sweet Potato Oni mají úžasně propracovaný systém kanálů, všude podél chodníků/silnic, jdou jakoby podél celé délky, ne že máš jeden čtvercový jako u nás. Taky řeky mají úplně běžně protipovodňové valy, aby se mohly rozlévat-v těch nížinách u vody pak bývají v létě hřiště nebo pikniková místa. Jinak mě ty hradby taky děsily, když jsme takhle projížděli třeba hodinu v autě, nikde nikdo, bylo to dost psycho. Zarinya
Isca
Sapporo Yuki Matsuri, tak jsem byla 2x! Jednou jako těhotná jsem tam jela 12 hodin vlakem na otočku-v noci tam a druhou noc zpátky, děsný to bylo ![]()

Jiná Realita ano, rok 2010
boze,ze by?![]()
Je to mozny,cas hrozne leti,vcera jsme s kolegou zjistili,ze neco,o cem jsme byli oba presvedceni,ze to bylo loni na jare,bylo predpredloni![]()
Garfie nádhera a moc zajímavý, jen houšť
Garfie taky chci co nejvíc vidět a číst. Snad už abys v tom Japonsku byla
!
rozarka Náhodou teď jak jsem hledala ty fotky na FB, bylo to jak číst si deník, je to moc zajímavé! :-)
Garfie fotky se sněhem si pamatuji. To je za mě ideální zima. ![]()
Candance Jiná Realita Bylo to 2010. V Praze sněžilo poprvé 15. října. Moje ségra nastoupila na TUL do prvního ročníku, přijela na kolej v teniskách a za tejden napadlo 10 cm sněhu
Takže pak už měla ty pohory vždycky nachystaný od začátku.
Aranel nebylo to v roce 2009? To zrovna tehdy rocni syn začínal chodit a najednou v půlce října chodil ve sněhu :)
nebo se to o rok později opakovalo? :D
Tulipe Možná to bylo 2x. 2010 určitě.
A v roce 2014 někdy na podzim, asi koncem listopadu, byla taková ta ledovka, jak v Praze omrzly troleje a dráty a nemohly vůbec jezdit tramvaje.
na osoby kterým prospívá teplota 35 C a více už jsem si zvykla, byť je to pro mě těžko pochopitelné, ale o lidech kteří preferují ve dne tmu jsem se dovzdělala až teď
A já to mám ještě i trochu jinak :) Pošmourno ráda nemám, mám ráda slunečné dny, zimu nesnáším, ale zároveň miluju, když je brzy tma a jsou krátké dny. Hrozně ráda chodím po tmě do práce i z práce. Působí to na mě uklidňujícím dojmem, mám pocit, že jsem v té tmě taková schovaná. Takže se těším na jaro a zároveň se netěším na prodlužování denního světla :) Za mě by mohlo být celoročně tak 28 stupňů, přes den slunce a od 16 hod tma :D
Kan proč jsem na ty diskuse klikla
...to je taková ubohost...anonymně se tam vyjádří kdekterý nenávistný hlupák..
nonemy Tak šup někam k rovníku. Nejpozději v šest cvaknou vypínačem a tma.
Sweet Potato to mi strasne vadilo, svetlo jen od 6 do 6.
Kokoska Mně taky, a hlavně to nestmívání.
Kan proč jsem na ty diskuse klikla
...to je taková ubohost...anonymně se tam vyjádří kdekterý nenávistný hlupák..
Kde se najednou taková nenávist bere? To mě děsí...
Sweet Potato jo, tma padne jak pytel. Byli jsme v Cartagene a koukali z hradeb na zapad slunce. Rikala jsem, ze bych rada videla ty osvetlene pamatky, mam rada nocni mesta. Manzel pry Co tu budem do ty doby delat? No nez jsme z tech hradeb sesli, byla uplne uplne tma.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my