Maureen Přesně. Dnes večer na Čt2 je s panem hrabětem Modrá krev, budu se dívat.
Stěžovací vlákno
Kde se najednou taková nenávist bere? To mě děsí...
Komplexy a prostá buranská závist, mocně přiživovaný našimi nejvyššími. Však už při prvním předvolebním boji Zeman tu "problematiku" aristokracie značně vytěžil, a jak pěkně uspěl! ![]()
barbucha To jo, ale přijde mi, že to hrozivě eskaluje...já teda za tím vidím konspirační weby a rozdmychávání nenávisti co to jde z mrazivého Kremlu.
Lenka22 Žádný weby, ta hloupost a závist je v lidech.
VVůči šlechtě se část populace takhle staví dlouhodobě.
Riadne som skrkla auto, som úplný dement ![]()
Mrakoplas to naštve. A ty jsi nepoškozená?
Makara nie, bolo to pri parkovaní, máme tu murovaný plot a treba zaparkovať čo najbližšie k nemu (pozdĺžne) a som to neodhadla. Skrkanec je riadny, sambo oprávnené naštvaný. Havarijnu máme ale spoluúčasť 150€, tak s nákupmi tu končím, tak mi treba.
Mrakoplas mně se taky jednou podařilo nabořit náš vlastní zděný sloupek. S elektrikou! No nebyl jsem pochválená... Na první obhlídku hoši v servisu řekli "nové dveře" - 35 tis. Kc. Pojištovák řekl "opravit", tak jsem hochům v servisu zadala "vymáčnout, vyleštit" a bylo za 8:-).
Hlavně že ses neodřízla od proudu
já už mám taky jeden zásek a ty servisy teda neradi opravují, tam se fakt rovnou mění.
Mrakoplas Já si vlastní blbostí urvala dveře od spolujezdce o svodidla. Auto starý asi tři roky, naštěstí kamarád našel podobně bouraný auto, ale od řidiče a proběhla výměna za necelou desítku i do barvy se trefil. Ale nasere to strašně.
Mrakoplas Jak jsou to jen plechy, tak je to v pohodě. Sice to peněženku bolí, ale zranění bolí tak nějak víc.
Kan to je pravda ![]()
Kora Ano, mám to úplně stejně. Ty měsíce téměř nepřetržitého slunečního svitu mě ubíjí, v kombinaci s teplotou nad 25 stupňů už jen přežívám s myšlenkou na podzim. Nejneoblíbenější období je pro mě jaro, ožívám v září. A konečně taky slyším o někom, kdo jako já doma zatahuje i ve dne, miluju žaluzie ![]()
Mám štěstí, že manžel ty škrtance na autě nijak neřeší, pro něj je auto užitková věc, netřeba ho šetřit :D Ale naštve to, to jo. Navíc mně jde na nervy servis mého současného auta, 3x jsem od nich něco potřebovala a pokaždé je problém - nedojdou díly, lakovna nemá čas... teď momentálně chcípla nějaká lambda sonda ve výfuku, už se to vleče týden a teprv příští pátek mi to spraví.
Lucia Salvatore moc takových nás asi nebude ![]()
Lucia Salvatore Kora bych vám přála barák, kde se musí i v poledne svítit![]()
Kora Lucia Salvatore já, já se k vám hlásím ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my