Mrakoplas polostatni firma![]()
Stěžovací vlákno
Zistila som ze mi STK skoncila na aute v novembri.
Dufam ze to bhduci tyzden stihnem. Som hrozny lajdak a zabudlive . Ze by na mna isla starecka demencia?![]()
Janulik03 Prosim te, to je u nas standard, dokud na to neupozorni automechanik nebo policajti. Minule jsem to mela za 100,- Kc, to je uplne zadarmo upominka, lepsi jak zahlcovat hlavu:-D
Karja no u nas ked ta vychyta system tak uz je to drahe. Idem v pondelok po tom.
Janulik03 Snad se to u nas nezmnenilo teda! Nam nastesti na STK jezdi mechanik, takze to je fajn, oni je tam moc neprudej a ani to moc nestoji, nemusime si brat volno a tak;-). Myslim, ze tam posila manzelku;-)
Janulik03 vubec netusim jak je to na Slovensku. Tady je to ted snad nejak mozne okecat ze "nouzovy stav".
Uaaaa tak technik z CEZ pochopil blbe ty zadosti, jednu zrusil a druhou nechal. At me neserou uz. Nejhorsi je ze se tam neda dovolat a resit to s nekym kompetentnim!!!
Karja aj ja poslem mechanika len je to narychlo tak hadam najde termin.
Nyarlathotep no to neviem radsej rychlo vybavim.
Reklamovala jsem opět matrací z Jysku. Zatímco první uznali okamžitě, bez jakýchkoli průtahů, tuhle jsem jim musela 3x po sobě fotit.. Což o to, chápu to, ale poprvé hned a nyní stejnou vadu u vyměněné a prudili. ![]()
Ovšem za jinou, jiný typ, mi ji nevymeni.. Jediné zase za stejnou. Wtf?! Chtějí donekonečna prodávat mizerný výrobek?!
Objednán svoz a vrátí mi peníze. Matraci si koupím jinde.
Jen pro zajímavost.:takto vypadá matrace za asi 28 tis po 3 měsících používání. Záruka 25 let, nosnost 130 kg. (to fakt nemam)
Chtěli nafotit zřetelně ten příkop..

Dadoo to je teda vážně nádhera. ![]()
Alespoň, že ti vrátí ty peníze.
Dadoo pokud reklamuješ potřetí tu samou vadu, máš nárok na vrácení peněz, jestli se nepletu.
Edit: aha, čtu nepozorně, peníze ti už vrací
Taky jsme jednou u Jysku reklamovali, měli jsme tehdy ještě velkou postel na míru, 2x2 metry, nemělo to rošt, ale sololitovou desku. A tak jsme kupovali vysoké matrace s nějakou pružnou mezivýplní, co měla ten rošt jako nahradit. Taky za dost velký peníz. No a po třech měsících jsme spali prakticky zadkem na sololitu, úplně se to rozjelo do stran jak v peřině a uprostřed ležel člověk jen na obalu.
Rovnou jsme to sbalili a jeli s tím tam. A tam nám tvrdili, že tyhle matrace jsou jen do padesáti kilo! A vedli nás do expozice, kde u nich tu cedulku fakt měli: Pozor, jen do 50 kg. Takže už jsme asi nebyli první a oni se takhle sichrovali.
Ale zaprvé by člověk takovou matraci vůbec nekoupil, kdyby to tam bylo psaný, zadruhý to nikde v žádných papírech, co jsme od nich měli, taky nebylo, takže jsme se tam chvíli dohadovali a pak nám bez řečí vrátili peníze.
Ja se dodatecne hlasim do klubu! Miluju podzim a zimu, a mam rada i pres den sero - byl to jeden z duvodu, proc jsem se nastehovala do soucasneho bytu, ktery je v suterenu.
Porad o te Aljasce obcas uvazuju...
Absence slunce v chladnějších měsících může být zlá, to věřím. Já nejhůř nesu, když je v létě šest týdnů v kuse obloha bez mráčku, nejen vedro, ale i to neúnavné světlo, jako bych za celou dobu nemohla opravdu vypnout a uleví se mi, teprve až to skončí.
Tomu rozumím. Mně v tomhle smyslu přišel trochu nepříjemný rok 2018. V podstatě od dubna do října bylo teplo až vedro, nebe pořád vymetený, pronikavý světlo, jakoby všechno statický... každý den stejný. Únavné.
A čím dál tím víc si libuju, že jsem se narodila a žiju v místě, kde se pořád ještě jakž takž střídají čtyři roční období. Miluju podzimní plískanice, nevadí mi "nekončící zima", mám ráda tmavé deštivé dny během celého roku... vždycky mě nabijí. :-) Ale nefungovalo by to tak, kdyby nebyly proložené těmi světlými, teplými.
domenica
léto 2018, kdy od dubna do října pršelo tak dvakrát a půlku té doby bylo 35, bych si fakt nerada zopakovala. Nikdy v životě jsem se tak neřešila na déšť.
domenica Ano, ta pestrost je důležitá, úžasná - každá roční i denní doba, každé počasí má svou energii. A i když něco není můj šálek, vždycky mě těší objevovat, jak se proměňují vůně, kterou novou tvář ukážou, když bude vlhko a lezavo, mínus patnáct, teplé dusno nebo suché horko...
Evaeva To mě smiřuje s loňským po tolika stránkách mizerným rokem, že bylo relativně dost vláhy.
Jitka77 ta pestrost je důležitá. Jak nesnáším listopad, tak v listopadu to ještě přežiju, ale když je listopad i v lednu, tak to už mě fakt drtí. Čtyři roční období jsou fakt fajn.
Evaeva leto 2018 bylo peklo na zemi. Vzalo mi poslední zbytky náklonnosti k tomuhle ročnímu období
MP Marge Aljaška zní dobře ![]()
Ja bych brala dve rocni obdobi,leto a podzim:)nebo jeste jaro bych vzala na milost,ale zimu bych tedy rozprodala jiznim narodum pro zpestreni jejich nudneho teplotniho pasma:))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my