Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline baltik
4964 příspěvků moje polička 25. ledna 2021 11:54

Ty rousky mi strasne hrnou a vytvareji vrasky pod ocima. Mate to taky tak?

Offline Mha
příspěvků moje polička 25. ledna 2021 11:55

baltik ne zcela přesně, ale svadim to na roušky

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. ledna 2021 12:36

Kokoska já se divím, že už to někdo neudělal, asi se místní divocí vesničané se nějak zcivilizovali, tak deset let zpátky už by ti psi byli dávno chudáci na věčnosti.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. ledna 2021 12:36

baltik kdyby jen pod očima. mně se strašně prohloubily vrásky kolem pusy :/  a je to 100% rouškou.

Offline Stará existence
286 příspěvků moje polička 25. ledna 2021 12:58

baltik Jiná Realita Já mám zase strašidelné kruhy pod očima. Za to ovšem nemůže rouška, ale seriály na Netflixu.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. ledna 2021 13:44

baltik jo

Offline clothilde
2042 příspěvků moje polička 25. ledna 2021 17:03

baltik jj, ale kdyz si natvaruji dratek na nose, tak to neni tak strasny

Offline Arietui
98 příspěvků moje polička 25. ledna 2021 17:16

jdu si postěžovat že zrovna když jsem se utvrdila v tom, že mi neměnnost Confetto Profumum Roma nevadí - ba naopak mi celodenní zachumlání do ní dělá náramně dobře - a rozhodla jsem se si jí i za tu raketu pořídit, tak je v ingredients vyprodaná.

mondieu! / fňuk

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 25. ledna 2021 17:25

Já otevřela nový balíček respirátorů a to je tedy nějaký XXL. Je mi to tak velký, že i když to fixuju tím drátkem, tak mi horní okraj za chvíli přelézá přes oči. Furt si to tahám dolů, gumičky jsou akorát, jen ta plocha celýho toho "zobáku" je hrozně velká. A jak jsem šla z nákupu, v každý ruce těžkou tašku, tak se mi to sunulo výš a výš, až jsem to měla úplně přes oči. Takže tašky odhodit do bláta, popotáhnout dolů a doufat, že něž se to vysouká nahoru, budu sahat na domovní kliku.
Asi si do nich rovnou vystříhám díry na oči

Offline Lav
383 příspěvků moje polička 25. ledna 2021 17:28
Reakce na Jennyfor:

Já otevřela nový balíček respirátorů a to je tedy nějaký XXL. Je mi to tak velký, že i když to fixuju tím drátkem, tak mi horní okraj za chvíli přelézá přes oči. Furt si to tahám dolů, gumičky jsou akorát, jen ta plocha celýho toho "zobáku" je hrozně velká. A jak jsem šla z nákupu, v každý ruce těžkou tašku, tak se mi to sunulo výš a výš, až jsem to měla úplně přes oči. Takže tašky odhodit do bláta, popotáhnout dolů a doufat, že něž se to vysouká nahoru, budu sahat na domovní kliku.
Asi si do nich rovnou vystříhám díry na oči

​Nejsou náhodou z COS?

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 25. ledna 2021 17:31

A ještě jedna respirátorová - vycukaná tady z těch věčných hot a čehý jsem objednala na Rohlíku, Good Mask FFP2, různé barvy. Bílé neměli. A čekala jsem, že tam budou namíchaný barvy jak na propagačním obrázku, třeba černý respirátor by byl prudce elegantní.

No přišly mi jen samý zářivě oranžovočervené, taková ta signální barva, co se používá jako výstraha v silničním provozu. Úplně mne to oslepuje, ale zase mne třeba bude vidět i v šeru

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 25. ledna 2021 17:32

Lav že by se chytili jejich způsobu označování velikostí ?

Offline Isca
4889 příspěvků moje polička 25. ledna 2021 17:54

Jennyfor já objednala bílé, stejnou značku,u jiné firmy,  a v neděli odpoledne mi volá chlápek,že bílé nemají,jestli mi můžou poslat modré-když jsem se zarazila,dodal vemlouvavě: "taková hezky obláčkově modrá to je".No tak čekám tu nádheru,budu se prostě v MHD po vzoru medvídka Pú maskovat za mráček.

Offline baltik
4964 příspěvků moje polička 25. ledna 2021 17:57

Jennyfor nestras, taky jsem si to baleni mix barev dnes objednala (lidl byl zcela vybrany)

Offline Mha
příspěvků moje polička 25. ledna 2021 18:07

Arietui Sacrebleu, to je pitomé.

Lav Tak tak je to. A já celou dobu s rouškou zápasím a přitom jsem ji měla dát do bazaru. Hele, mám černou  L, ale nesedí mi kolem nosu, nemáte někdo Mko?

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 25. ledna 2021 18:17

Jennyfor takovy podobny obr respiratory jsem resila zahnutum spodniho okraje dovnitr, zkus to...

Offline Nausikaa
20 příspěvků moje polička 25. ledna 2021 18:21

baltik Já si objednala mix barev a přišly bílý.

Offline Arietui
98 příspěvků moje polička 25. ledna 2021 18:23

Mha je.. ale ušetřím! (dočasně)

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 25. ledna 2021 18:25

Stezuju si, ze nam doma praskla stupacka a museli jsme kvuli tomu vypnout teplou vodu v pulce panelaku. Prijedou to zitra rano/dopoledne spravit, coz se mi vubec nehodi, protoze mam dopoledne docela dulezity pracovni meeting.
Pravda, pozitivni na tom je to, ze by meli prijet fakt hned rano a snad to budou schopni spravit, aniz by nam uplne rozbombardovali zachod. Ale proste je to cele na houby.
Dekuji za uleveni.

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 25. ledna 2021 18:28

Brioso ufff, tak to tlapkam, prasklou stupacku nechces ani bez meetingu...!!