Ty rousky mi strasne hrnou a vytvareji vrasky pod ocima. Mate to taky tak?
Stěžovací vlákno
baltik ne zcela přesně, ale svadim to na roušky ![]()
Kokoska já se divím, že už to někdo neudělal, asi se místní divocí vesničané se nějak zcivilizovali, tak deset let zpátky už by ti psi byli dávno chudáci na věčnosti.
baltik kdyby jen pod očima. mně se strašně prohloubily vrásky kolem pusy :/ a je to 100% rouškou.
baltik Jiná Realita Já mám zase strašidelné kruhy pod očima. Za to ovšem nemůže rouška, ale seriály na Netflixu.
baltik jo![]()
baltik jj, ale kdyz si natvaruji dratek na nose, tak to neni tak strasny
jdu si postěžovat že zrovna když jsem se utvrdila v tom, že mi neměnnost Confetto Profumum Roma nevadí - ba naopak mi celodenní zachumlání do ní dělá náramně dobře - a rozhodla jsem se si jí i za tu raketu pořídit, tak je v ingredients vyprodaná.
mondieu! / fňuk
Já otevřela nový balíček respirátorů a to je tedy nějaký XXL. Je mi to tak velký, že i když to fixuju tím drátkem, tak mi horní okraj za chvíli přelézá přes oči. Furt si to tahám dolů, gumičky jsou akorát, jen ta plocha celýho toho "zobáku" je hrozně velká. A jak jsem šla z nákupu, v každý ruce těžkou tašku, tak se mi to sunulo výš a výš, až jsem to měla úplně přes oči. Takže tašky odhodit do bláta, popotáhnout dolů a doufat, že něž se to vysouká nahoru, budu sahat na domovní kliku.
Asi si do nich rovnou vystříhám díry na oči ![]()
Já otevřela nový balíček respirátorů a to je tedy nějaký XXL. Je mi to tak velký, že i když to fixuju tím drátkem, tak mi horní okraj za chvíli přelézá přes oči. Furt si to tahám dolů, gumičky jsou akorát, jen ta plocha celýho toho "zobáku" je hrozně velká. A jak jsem šla z nákupu, v každý ruce těžkou tašku, tak se mi to sunulo výš a výš, až jsem to měla úplně přes oči. Takže tašky odhodit do bláta, popotáhnout dolů a doufat, že něž se to vysouká nahoru, budu sahat na domovní kliku.
Asi si do nich rovnou vystříhám díry na oči
Nejsou náhodou z COS? ![]()
A ještě jedna respirátorová - vycukaná tady z těch věčných hot a čehý jsem objednala na Rohlíku, Good Mask FFP2, různé barvy. Bílé neměli. A čekala jsem, že tam budou namíchaný barvy jak na propagačním obrázku, třeba černý respirátor by byl prudce elegantní.
No přišly mi jen samý zářivě oranžovočervené, taková ta signální barva, co se používá jako výstraha v silničním provozu. Úplně mne to oslepuje, ale zase mne třeba bude vidět i v šeru ![]()
Lav že by se chytili jejich způsobu označování velikostí ? ![]()
Jennyfor
já objednala bílé, stejnou značku,u jiné firmy, a v neděli odpoledne
mi volá chlápek,že bílé nemají,jestli mi můžou poslat modré-když jsem se zarazila,dodal vemlouvavě: "taková hezky obláčkově modrá to je".No tak čekám tu nádheru,budu se prostě v MHD po vzoru medvídka Pú maskovat za mráček.
Jennyfor nestras, taky jsem si to baleni mix barev dnes objednala (lidl byl zcela vybrany)
Jennyfor takovy podobny obr respiratory jsem resila zahnutum spodniho okraje dovnitr, zkus to...
baltik Já si objednala mix barev a přišly bílý.
Mha je.. ale ušetřím! (dočasně
)
Stezuju si, ze nam doma praskla stupacka a museli jsme kvuli tomu vypnout teplou vodu v pulce panelaku. Prijedou to zitra rano/dopoledne spravit, coz se mi vubec nehodi, protoze mam dopoledne docela dulezity pracovni meeting.
Pravda, pozitivni na tom je to, ze by meli prijet fakt hned rano a snad to budou schopni spravit, aniz by nam uplne rozbombardovali zachod. Ale proste je to cele na houby.
Dekuji za uleveni.
Brioso ufff, tak to tlapkam, prasklou stupacku nechces ani bez meetingu...!!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my