Jennyfor Já už to tady někomu radila, dokud je přeloženej, tak ho dole zmenším asi 1 cm od okraje zavíracim špendlíčkem. Pak mi hezky sedí a neleze do očí. Já z toho měla opakovaně ječná zrna. 
Stěžovací vlákno
@Arietui Nebo přijde sleva ![]()
Máš vyhlédnutou náhražku?
Brioso A tak prasklá "jen" vodovodní stoupačka je vlastně ještě docela dobrý... Historku s prasklou jinou stoupačkou jsem sem dávala nedávno a to pořád ještě nebyla ta nejhorší.
Ale jinak jo, je to prostě blbý, tohleto. Tak ať ti to nezasáhne do práce.
999 Mám podobný respirátor. Hele a není ten špendlík vidět?
Kan Není, mám to pod bradou. A i kdyby, není to jedno? ![]()
999 jo, to zkusím. Protože to fakt bylo nepříjemný. Buď mi to vlezlo rovnou do oka, což teda nic moc, nebo přes něj a fakt temno, když nemáš ruce volný.
takovýhle malý špendlíčky tu mám.
Ale prozkoumala jsem krabičky od těch předešlých respirátorů, co celkem vyhovovaly, a těhle nových a teda žádná velikost, podle který by se při nákupu dalo orientovat, tam není.
Jako bylo třeba u plynových masek, tam jsem měla vždycky tu nejmenší a protože nebyla ve škole na skladě, tak ta větší i při utažení až na doraz jsem měla kolem tváří takový fuky, že kdyby ta válka tehdá fakt přišla, neměla bych šanci.
No, hlavně, že se nošením respiratorů něco vyřeší...budou nám kvedlat na nose jako Blatnému, nikomu nebudou sedět, ale opatření je opatření ![]()
dorka I já.
Vyprala jsem bile pradlo s cernyma riflema![]()
Nak malo drzim prst na tepu doby, takze respiratory prece jen povinny?
černá káva to se nám ta zatemňovací skupina pěkně rozrůstá ![]()
Nak malo drzim prst na tepu doby, takze respiratory prece jen povinny?
Zatim ofiko ne, ale jak o tom zacala vlada "uvazovat" tak je to tutovka, ze jednoho dne pred pulnoci prijdou s tiskovkou a daj to befelem. Takze je ted vsude vyprodano.
moora nejsou, zjistili, ze lidi by na to nemeli. A ja se priznam, ze 3 tisice za mesic dokazu taky utratit lip...
razorblade mě zaujalo, že je začaly řetězce v rakousku rozdávat zadarmo - jak se to tak stane?
Já doufám, že ty respirátory přece jen neprojdou, dneska jsem si vzala cvičně jeden do banky (mám ty příjemné od Good mask) a měla jsem náběh na paniku... i když možná mě dostalo, že mluvím s živým člověkem
Mmch do banky jsem musela, abych podepsala žádost o zprovoznění mobilní aplikace kvůli online platbám ![]()
Jitka77 mne prijdou ty respiratory good mask prijemnejsi nez latkove rousky, tak mozna jen najit ten idealni pro tebe
999 a odkiaľ máš čierny respirátor?
Mha že by? no sleva by v tohle případě rozhodně neuškodila!
náhradu nemám (tipy?!)..buď budu trpělivá nebo dostane šanci jiný nákup, který by se po nákupu confetta neuskutečnil nebo odložil do dalšího naplnění 'prasátka'..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my