Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
42716 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 08:36

Liesel já jsem vyhodnotila, že to rozlitostneni je predmigrenozni stav.  jsem cela taková podrážděná, vyjedu na muze nebo se robrecim z toho, že nevyndal mycku. No tak to není příčina, ale důsledek té nastupující migrény, která se kolikrát objeví až za několik hodin nebo druhý den. 

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 08:54

JankaM Liesel u mě klasický projev PMS

Offline Garfie
28430 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 08:58

Dalia To je strašný.... Mají babičku? 

JankaM To víš že jo! 

Offline JankaM
3082 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 09:12

andulka01 Já tedy sama na sobě změny v psychice v souvislosti s menstruací nepozoruju a nevnímám, proto mě překvapuje kolik se o tom třeba píše a kolik lidí to má jinak. Jediné co vnímám je nafouknuté břicho  

Offline DruI
5561 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 09:18

JankaM Jo, a někdy mi to vydrží i dva nebo tři dny

Offline viktorka_od splavu
49189 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 09:22

JankaM Ono se to může věkem měnit. taky jsem to neznala maximálně jsem byla protivná protože mě bolelo břicho:-) až po čtyřicítce jsem začla být lehce vykolejená

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 09:56

viktorka_od splavu ja po pôrodoch

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 10:02

viktorka_od splavu přesně, cca po čtyřicítce jsem daleko víc (ne vždy) na facku a uvědomím si to až pak, připadám si jak dement.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 10:08

JankaM Já jsem si myslela, že už jsem taková vyklidněná, hormonální výkyvy už nemám, nemám se s kým pohádat, s tátou je ta komunikace taková bez emocí...

Ale asi jsou ty emoce  někde uvnitř zaražený, protože se mi teď stává, že mne zavalí vlna smutku naprosto nekontrolovatelně, třeba při nějaký písničce, nebo u filmu, že to až musím na chvíli zastavit, normálně se vybrečet a až potom to dokoukám. A ani to nejsou smutný filmy. Jen asi mi tam něco sepnou a jak normálně žiju v tom bezčasí, trochu jako ve vakuu, tak za normálních okolností bych ty smutky popouštěla ven po kouskách, jako každý, během běžných dnů, ale ve mě se to teď asi hromadí a jednou za čas se to úplně vyvalí. A je pravda, že se mi pak vždycky na chvíli uleví.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 10:25

JankaM Ono se to může věkem měnit. taky jsem to neznala maximálně jsem byla protivná protože mě bolelo břicho:-) až po čtyřicítce jsem začla být lehce vykolejená

​je to tak

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 10:31

Garfie Ano, babičku i dědu. Pro mě je to šok. Onemocněly jsme ve stejnou dobu, ve stejné době nás obě operovali. Navíc ... minulý týden ve stejný den, kdy já se dozvěděla dobré zprávy ohledně mého zdravotního stavu, se moje onkologická kamarádka dozvěděla opak. Během čtyř let, co se léčí, se jí nemoc po páté vrátila, takže má zase chemo. 

Mně tedy sice řekli zpávy dobré, onko markery v pořádku, sono břicha i mamograf v pořádku, cítím se dobře ... ale když se dozvím, že někdo umřel nebo se mu to vrátilo, chytnu paniku, říkám si, že jednou bude řada na mně ... prostě to neumím brát s odstupem.

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 10:38
Reakce na JankaM:

Taky umíte samy sebe tak rozlítostnit kvůli blbosti, ze je pak celý den nanic? 

​PMS mi nehrozí a jinak se spíš vždycky nas... no, naštvu. Ale tuhle mi vhrkly slzy do očí když jsem viděla ty tančící policajty tak mi bylo celej den nanic z toho, že už senilním

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 10:43

Dalia 

Myslím, že tvoje reakce je naprosto přirozená. Kdo se hodně spálil, bojí se ohně, kdo se topil, bojí se vody. Tys byla na smrt nemocná, tak se bojíš těch zlých zpráv víc než jiní. Kdo by se nebál? Moc ti držím palce, ať je to všechno za tebou a ještě dlouho si užíváš života.

Offline Jos
příspěvků moje polička 27. ledna 2021 10:44

Dalia Tumor mozku..tedy asi glioblastom,ne? Bohuzel to je naprosto priserna diagnoza, kdy po kazde recidive je nador biologicky jeste horsi. Asi nejhorsi malignita vubec. Tim chci rict, ze vase situace bude jina! Hlavu vzhuru. Hrozne moc drzim palce.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 10:55

Josdruhů je víc, ale jak se prokousávám internetem, narazila jsem na pár lidí, kteří jsou i po glioblastomu 20 let v recidivě. 

Offline rasaNori
8824 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 11:01

Mrakoplas presne, ja uz mam v kalendari vykricnicek! Muz mi jde v ty dny nastesti z cesty, obcas ma rozum, chlapec:D

Offline Aranel
6550 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 11:09
Reakce na andulka01:

JankaM Liesel u mě klasický projev PMS

já to vím a většinou to nějak vůlí překonám, ale někdy taky ne, a následuje klasický rozhovor "Co ti je??" "Nic" "Jak jako nic, vždyť pláčeš?" "Nic, to přejde, bééééé"

Dalia Ach to je hrůza.

(Na glioblastom zemřela Bára Rektorová, ne? )

Offline Jos
příspěvků moje polička 27. ledna 2021 11:10

Jiná Realita Vim, ze druhu je vic, ale s prihlednutim k recidivam a rychlosti jsem usuzovala tento. Vlastne je to 4. stadium gliomu, klasifikace se slozita. Takovy meningeom je treba naopak mnohem "lepsi" dg. Sama jsem bohuzel na nikoho s tak dlouhou remisi nenarazila ani na netu. Jsou to validni informace? Ale tahle debata je fakt akademicka a nikomu s ni asi nepomuzeme. Zivot je nekdy krutej. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 27. ledna 2021 11:11

Aranel Ano, ona to zvladala opravdu dlouho. Tam uz jsem skoro verila...

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 11:37

rasaNori Aranel Tak ale dávat do zcela PRÁZDNÉHO (korona, grrrrr) kalendáře vykřičníky se mi nechce Já se takhle sesypu tak třikrát do roka, blbý je, že mi to vždycky dojde až potom. Fakt jak dvanáctiletá v pubertě. A přesně to bylo o víkendu: Co ti je? Nic, fňuk. A proč teda brečíš? Nevim, fňuk. Jseš unavená, jdi si lehnout. Béééé, ty mě posíláš samotnou pryč, ty mě nemáš ráád... dobře, trochu přeháním, tohle jsem si už jen myslela. Chudák, tohle si nezaslouží