Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 11:39

andulka01 promiň, ale ten popis mě opravdu rozesmál :)))

Offline Aranel
6550 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 11:42
Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 11:46

Jiná Realita Tak ono kdyby to neodnášel ten druhej, tak by to i vtipný bylo, já se ani vážně brát nemůžu Naštěstí má dost pochopení, má dvě pubertální dcery

Offline clothilde
2042 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 12:04
Reakce na barbucha:

​PMS mi nehrozí a jinak se spíš vždycky nas... no, naštvu. Ale tuhle mi vhrkly slzy do očí když jsem viděla ty tančící policajty tak mi bylo celej den nanic z toho, že už senilním

​ale nesenilnis. Me pred nedavnem rozbrecela tato pisnicka. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 12:06
Reakce na Jos:

Dalia Tumor mozku..tedy asi glioblastom,ne? Bohuzel to je naprosto priserna diagnoza, kdy po kazde recidive je nador biologicky jeste horsi. Asi nejhorsi malignita vubec. Tim chci rict, ze vase situace bude jina! Hlavu vzhuru. Hrozne moc drzim palce.

​Já měla ca ovarií. Diagnostikovali mi to ve třetím stadiu. Jednou se mi to vrátilo formou mnohočetných meta na játrech a střevech a jako ca peritonea. Léčba zabrala, prý všechno zmizelo, ale přesto prý se nikdy nevyléčím. Prostě musím být na udržovací léčbě. A hlavně, jak mi vtloukají do hlavy, být psychicky v pohodě. O to se snažím, ale někdy je to těžké.

Nemocně vůbec nevypadám. Kdo to neví, nepozná to na mně.

Offline dorka
120 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 12:15
Offline Jos
příspěvků moje polička 27. ledna 2021 12:29
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 12:30
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 12:38

jak mi nabourali to auto...tak jsem ho v pondělí dala do servisu s tím, že opravdu spěchám na to, aby mi ho vrátili, protože jsme aktuálně 4 na jedno auto, a z toho tři ho potřebují akutně. prý bude zřejmě ve středu (jako dnes) kolem poledne. měli mi lakovat zadní nárazník, mimo jiné.

tak čekám, až mi zavolají, nikdo nevolá, volám sama...a prý lakýrník nebere telefon a lakovnu má zamčenou. super. v pátek potřebuju auto na to, abych mohla matku zavézt do brna. zítra potřebuju jet na inspekci nového obchodu před otevřením. jestli lakýrník chytil koronavirus nebo co, tak co si počnu?

Offline Mulen
4987 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 12:42

Jak jsem dávala ten notebook do servisu, tak po dvou týdnech pomalu, kdy jsem se tam snažila dovolat a psala jim, jestli aspoň došel, mi konečně v pondělí napsali, že je to závada na základní desce, cenu ještě nestanovili a mám mít trpělivost ...

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 12:59

Ad PMS - u mě je nejhorší, že se mi to odehrává v hlavě, navenek to nejde poznat. Za každou větou hledám bůhvíco, dělám z komára velblouda, všechno bylo určitě myšleno jinak, než to bylo řečeno nějakým divným tónem... A pak nemůžu najít broskvový jogurt, manžel který ho snědl, v legraci řekne, že v ledničce asi máme trpaslíky a moje reakce: "Já jsem taková kráva, já se tady o tebe starám, vyvařuju ti, ty se doma válíš na HO a ještě si sem taháš nějaké coury."

No na zabití, naštěstí to taky mám tak 3x do roka a mám velmi tolerantního manžela.

Offline rasaNori
8824 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 13:22
Offline continuity
42716 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 13:35

Alena_In já si myslím, ze běžný chlap je s těmito výkyvy ženských nálad vcelku smířený. Ten můj už předem říká, že se vůbec netěší, až tady budeme menstruovat tři. Mě to vůbec nedošlo a má nakonec pravdu. 

Offline Sweet Potato
40135 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 13:39

Já tohle díky bohu vůbec neznám a už nepoznám

Blbě mi bývalo ovšem fest.

continuity To je dobrý postřeh, jak to neznám, vůbec mne nenapadlo to u holek pozorovat.

Offline Aranel
6550 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 13:54

Alena_In No jasně, že v hlavě. Právě že si to člověk tak buduje a splejtá všechno v hlavě a končí to jako v tom vtipu: "miláčku, podáš mi sůl?" "TY KRETÉNE, TYS MI ZNIČIL ŽIVOT!!!"

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 14:00

Ja pms v zivote nezazila, protoze od 16 poctive zobu antikoncepci. Ale protivna (i sama sobe) bejvam vetsinou pred nemoci. A zpetne jsem si uvedomila, ze jsem takova byla i par dnu pred pozitivnim testem na to cinsky svinstvo...

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 14:18

Dalia  Mám v přibuzenstvu paní, která je po ca ovarií, taky už ve III. stadiu, s 1 recidivou po dvou letech, na udržovací léčbě už 20 let.

Ze začátku každou kontrolu strašně těžce nesla, žila s pocitem neustálé hrozby, potýkala se s úzkostmi, měla tehdy ještě malé děti. Ale po těch letech už to prý vytěsnila. Někdy jí to semele, ale pak zas na to přestane myslet. Člověk se asi naučí žít i "ve stínu šibenice". Kdo to neprožil, si to ale těžko umí představit.

Tak ti taky moc přeju, aby pro tebe těch následujícich třeba 50 let už byla každá kontrola jen otravná formalita.

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 14:43

Ad pms: jo s věkem horší a nejhorší je to, že se na můj cyklus už šteluje i dcera (ač menzes zatím nemá). Takže jsme protivné s hnusnou pletí obě, na odstřelení to je...

Offline continuity
42716 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 15:03

Pavlena já si myslím, že ta synchronizace je sebezachovni pud, představ si domácnost s více dcerami. To by byl někdo v tenzi prubezne cely mesic. Takto si tím peklem projdou všichni najednou a pak zas můžou většinu času normálně existovat. 

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 15:10

continuity no nevim ti. já bych byla raději v kondici na handlování PMS dcery... A naopak.