tv kazdy ma neco, mne taky dost veci neslusi.
Stěžovací vlákno
Já jsem moc rada, ze se to po letech utrpení ve sjizdejicich bokovkach vrátilo zpět do módy
tv mas vysokej a vysokej, pod prsa to mit taky nemuzu, ale k pupiku mi to vyhovuje uplne nejlip. Ale po netu se kalhoty blbe kupujou, brala jsem na jare od oblibene znacky (massimo dutti) - osvedcenou velikost i vysku pasu - ale neni to ono, staci jiny typ dzinoviny a je to uplne mimo. Ja uz se tak tesim az otevrou obchody. Na tech oblibenych dzinach uz mam diru![]()
Gatita já ho pod prsa nemám, nohy mám docela dlouhé. Ale jsem zvyklá na střední. Já se modlím, at ty moje současné ještě vydrží, hrozně je miluju. A už nevím, jak ty velikosti teda vybírat, mám 29, objednala jsem 30 a 31 a je mi to malé.
Já jsem moc rada, ze se to po letech utrpení ve sjizdejicich bokovkach vrátilo zpět do módy
Moje řeč.
ja bych potrebovala neco mezi....ty momentalne vysoke jsou na me prevysoke.![]()
Přesně ![]()
tv ja se v tom cislovani prave moc nevyznam a nechce se mi to zkoumat a pak zjistovat, ze mi to nesedi. Koupila jsem si jedny XS, ve kterych jsem nalita, div neprasknou. A jedny S, ktere si musim pridrzovat, aby nespadly. A pak ty z toho massimo dutti, ktere jsou tuhe jako prkno a vypadam v nich jako brenda z beverly hills. Ty jsem si teda nechala, ale jinak mam taky dojem, ze si jen ty baliky posilame sem a tam.. takze uz s tim koncim a pockam si.
Potrefenáhusa ble, bokovky! Jima me hruza jeste ted.
A lidem z toho lezly zadky![]()
Jiná Realita meli by ti v servisu pujcit nahradni auto, ale nevim, jestli to muzes pozadovat zdarma.
Kokoska měli, ale mají jen s klasickým řazením, nebo nějaký supermercedes s automatem, a já nechci ani jedno! protože na klasické už nejsem zvyklá, a ten mercedes bych určitě jak na potvoru někde poškrábala :) nebo tak něco, při mém štěstí. ale už mi volali, že to je, tak ráno mám konečně plechového drahouška zpět! sláva.
Jiná Realita ridit klasiku po nejakem case s automatem neni prijemne, ale da se. A na skrabance maji pojistku, toho bych se nebala. Ale dopadlo to nejlip :)
Zarinya Přesně. Já jsem si koupila jedny s vysokým pasem a mám to až na žebra. Ještě normálně řeším jen zadek břicho, aby mi to sedělo a teď mi do toho musí sedět ještě pas...to už neseženu.
Zednická kasička. Uaaaaaaaaaaaaaa
Nojono, vy, co vám vyhovujou kalhoty s vysokým pasem prostě MÁTE PAS! Já tuto vymoženost nevlastním a současné střihy mi naprosto nesedí a nevyhovují. Jako bokovky ne, ale snížený pas byl super.
andulka01 přesně ![]()
andulka01 no ja zrovna mam boky dost uzke a nijak vyrazne tvarovany pas nemam.
andulka01 taky moc pas nemám, boky skoro žádné, a kalhoty do pasu jsou pro mě nejlepší.
jinx Pinot Noir Nojo, jenže já mám k tomu ještě neúzké boky a pupek, takovej válec, no...
andulka01 jo, já už ani ne válec, ale pivní sud a kvůli tomu bych ty kalhoty musela mít o tři čísla větší, než normálně. A i tak mi ty do pasu narážejí do žeber, je to nepříjemný, tlačí to v sedu.
Ty střední výšky jsou nejlepší, při sedu nic neleze a horní okraj mám v užším místě, než ty vysoké. Takže velikost můžu mít menší.
Já mám totiž ten pupek jak těhotenský, mám ho vysoko, hned pod prsama a směrem dolů se mi zužuje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my