Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
42716 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 15:15

Pavlena no ale představ si, že máš ty dcery tři. Vždyť to bys celou dobu řešila jenom neci PMS.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 15:19

musím říct, že mám pocit, že žádné pms nemám, ale třeba je to jen nedostatek vnějšího nadhledu

Offline Potrefenáhusa
38683 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 15:23

Jiná Realita přesně, já jsem konstantne protivna furt

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 15:24

Potrefenáhusa tak to bude asi to tajemství i u mě!

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 15:29

Jiná Realita U mě se výrazněji projevuje až s věkem, na to ještě nemáš :-) nebo se ti to fakt neděje. A teda líp to snáším když jsem sama, aspoň to na nikoho neposílám, pobrečim si nad rozlitým kafem a je to. Ale on ten druhej prostě zafunguje jak hromosvod, chudák. A to ještě ve svém sebestředném rozlítostnění očekávám pochování, pomazlení. Hrozně hrozná dovedu bejt.

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 15:35

Jiná Realita hele, já měla zamlada všechny strašný jiný potíže, bolesti, silné krvácení, migrény a teď zastara mám jen PMS. A myslím, že furt lepší..

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 15:47

Aranel :-D :-D

Já na pms trpím taky dost. Bohužel to většinou vyžere syn, chudák. On mě totiž vytáčí konstantně (předpubertální fracek :)), ale normálně to zvládám celkem v klidu. Bohužel v onom kritickém období se vytočím velmi snadno. Stačí, když zas něco neudělá, nechá někde nějakej bordel a už to jede, to si vždycky vyslechne něco . Je to hrozný, hrozný, ale někdy holt silnější než já.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 15:55
Reakce na JankaM:

Já tedy sama na sobě změny v psychice v souvislosti s menstruací nepozoruju a nevnímám, proto mě překvapuje kolik se o tom třeba píše a kolik lidí to má jinak. Jediné co vnímám je nafouknuté břicho  

​Též to neznám a ani jsem nikdy neznala. Snad už to teď nepřijde ani s věkem, protože se spíš pomalu chystám na konec.

Já ale všeobecně na nějaké nálady nebo pobrekávání netrpím a můj bratr o mě občas říká, že sem asi chlap. A poslední roky už mě nechávají v klidu i hádky, protože u nás proběhnou tak jednou za rok a spíš si poslední roky myslím něco o pr..., než by mě to trápilo, protože vím, že ráno bude klid.

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 16:05

Pavlena Chtela jsem ti puvodne napsat, ze mi k tobe hrozne nesedi to zamlada/zastara, ze mi z fotek prijdes max tak na 35, ale sla jsem se teda jeste podivat na nejake tve prispevky s fotkami, abych si tento svuj nazor utvrdila. No, a tak jsem sla pres tvuj profil zde a tam na me vykoukl tvuj vek. No, a musim rict, ze to jsem teda fakt necekala. Vypadas fakt skvele

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 16:07
Reakce na Jennyfor:

Dalia  Mám v přibuzenstvu paní, která je po ca ovarií, taky už ve III. stadiu, s 1 recidivou po dvou letech, na udržovací léčbě už 20 let.

Ze začátku každou kontrolu strašně těžce nesla, žila s pocitem neustálé hrozby, potýkala se s úzkostmi, měla tehdy ještě malé děti. Ale po těch letech už to prý vytěsnila. Někdy jí to semele, ale pak zas na to přestane myslet. Člověk se asi naučí žít i "ve stínu šibenice". Kdo to neprožil, si to ale těžko umí představit.

Tak ti taky moc přeju, aby pro tebe těch následujícich třeba 50 let už byla každá kontrola jen otravná formalita.

​Přesně! Před každým vyšetřením se dokážu úplně vystresovat a vsugerovat si, že to tam zase je. Já se tedy léčím od 9/2017, takže asi je to stále ještě brzy. Ale máš pravdu, člověk se skutečně naučí žít i "ve stínu šibenice".

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 16:31

Brioso děkuju děkuju.. ono je to daný typem postavy, já mám to štěstí na štíhlou kostru, což asi lidem připadá, jakože mladá. V obličeji už je to jiná písnička.

Offline JankaM
3082 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 16:36

continuity to říkával táta, tři  nevrlý ženský v baráku, když jsme bydlely se setrou ještě doma

ale je rád ze nás má

Offline tv
4193 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 18:54

Je to blbost, ale jedine Levisky, které mi sedí, začali vyrábět už jen s vysokým pasem. Kdo to může nosit?? Tak zkouším jiné typy, balíky chodi, posílám je zpátky, zatím jsem vhodnou náhradu neobjevila.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 18:58

tv mne konci vysoky pas nekde nad prsama takze tlapkam.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 18:58

tv ja, vysoky pas je super! 

Offline Kora
příspěvků moje polička 27. ledna 2021 19:07

tv ja si teda vysokej pas taky hodně oblíbila 

Offline tv
4193 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 19:09

jinx to máš super, mne to hrozně vadí. Ale snažila jsem se!

Offline tv
4193 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 19:14

Jiná Realita jediná doba, kdy mi nevadilo mít něco tak vysoko vytazeneho, bylo těhotenství. Těhotenské kalhoty byly super, na zimu bych je brala i teď!

Offline mirajo
2636 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 19:15

Jiná Realita Taky bych brala, kdyby zustalo ve vyberu neco pro delsi nohy, kratsi telo. Nad prsa kalhoty sice nevytahnu, ale kousek pod, to taky neni hitparada. 

Offline Sweet Potato
40135 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 19:18

tv Vysoký pas je nej.