Jiná Realita jestli ti to pomůže, tak to není vaše specifikum, kolem Kladna se tak jezdí furt. Chlapci tam maj vytuněný BMW a Golfy (starý, prorezly, ale s metalízou a kridlem). Je fakt, že na sníh moc nejezdej, nemaj na zimní gumky.
Stěžovací vlákno
nekonečný příběh na téma "jak mi udělali dveře a okna".
měly být šedé se stříbrným kováním. instalovali je, když jsem byla v práci. nainstalovali šedé se zlatým kováním...i reklamuju. oni anoano, naše chyba, prověříme, spravíme. čekám dva měsíce. volám. anoano, přijedeme. čekám měsíc. anoano, přijedeme. přijeli. přivezli stříbrné kliky. říkám ale já potřebuju i stříbrné panty a lišty dole na prosklení. ahaaha, přijedeme příště. uplyne měsíc. volám. anoano, přijedeme. přijeli. byla jsem v brně. mám stříbné kliky, stříbrné panty a...zlaté lišty pod sklem...
jsou dvě možnosti. buď na to zapomněli, nebo mi teď řeknou, že ty lišty vyměnit nejdou.
co si počnu pak, to nevím.
Jiná Realita a uz jsi to zaplatila?
Kokoska platil to otec, a ten bohužel zásadně všechno platí předem a zásadně nikdy se nejde ani podívat, co mu tam kdo udělal. já jsem zaplatila zálohu a on to chytře doplatil :/
Hodila som si svoj obľúbený top na pilates na obrus, ktorý bol namočený v save ![]()
Jiná Realita tak to je blby. Tak jedine otravovat nekolikrat tydne.
Jiná Realita Mohla bych prihodit podobny pribeh s fasadou, u nas teda nic nezmastili, co udelali, je pekne, ale puvodne to melo byt hotove na konci rijna, nez se nam narodi dite, a abychom stihli pred zimou upravit teren a na jare zacit delat zahradu a hlavne sazet stromky, ktere jsem si specialne nechala naroubovat od kamarada, takze to nemuzu nechat na dalsi rok. Leseni tu jeste porad stoji, na teren jsme kvuli tomu nesahli, ty stromky si asi pak postavim do kyblu do sklepa, nebo nevim. Nastesti jsme jim to jeste nezaplatili, takze aspon nejaka motivace tu porad je.
umřel Štaidl...
moora manžel ráno pro čtení novin prohlásil "to už je jenom černá kronika" ![]()
moora je mi líto toho Artura
moora jo, nejdřív prej na kovidový komplikace, a pak text upravili, že prej byl stejně už nemocnej a jen se mu kovidem přitížilo ![]()
RoSa Byl onkopacient, ale dlouho v pořádku.
Sweet Potato jo, přesně tak - mně už ty tanečky jestli s kovidem nebo na kovid lezou krkem... prostě kdyby tu čínskou chřipku nechyt, mohl tu bejt
Taky Andrej Hryc.
Sweet Potato jo, přesně tak - mně už ty tanečky jestli s kovidem nebo na kovid lezou krkem... prostě kdyby tu čínskou chřipku nechyt, mohl tu bejt
https://www.facebook.com/PriznaniIluminatu/posts/1553774528145341
Ach jo, dnes přistála zpráva, že náhle zemřel náš oblíbený profesor z gymplu. Zrovna včera jsme na něj u vína vzpomínali, učil půl naší rodiny. To jsem si jen musela postěžovat, docela hodně mě to dostalo...
Mně taky. Na FB se lidi rozčilujou a vytahujou všechny jeho choroby (nevim kde k nim přišli) - že je to zase (asi Gatesův?) podvod
Možná časem poznaj ten rozdíl, co je lepší: jestli umřít dneska nebo vydržet ještě pár let... idioti.
barbucha a na Vaclavaku hlava na hlave bez rousek na protest proti covid opatrenim. Mne ten zivot jak je ted taky nevyhovuje, i kdyz si v podstate nemam na co stezovat proti nekterym lidem, ale co jako si myslej, ze by se stalo, kdyby prestaly vsechny ty narizeni platit?
Hele já myslim že už teď by se nestalo nic
Páč takovej bordel... každej se snaží to vochcat... demonstrace plus návštěvy hospod... naprostá bezradnost a nepřipravenost těch kriplů k tomu (viz roušky, vakcíny, jehly)...
Já bych doporučila akorát: Zachraň se kdo můžeš. Nakonec je to podle mě jediná cesta, nechat to na jednotlivci... resp. jednotlivec by měl přestat spolíhat na nějakou vrchnost a začít používat zdravej rozum. Má-li jaký.
barbucha porad doufam, ze tech rozumnych (nebo tech, kde strach prevladne nad vlastnim pohodlim) je vic. Ze se zachranujou jak muzou, dodrzujou pravidla bez ohledu na vrchnost. Ja ten nahubek taky nenosim kvuli panu premierovi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my