Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 20:56

Jiná Realita jestli ti to pomůže, tak to není vaše specifikum, kolem Kladna se tak jezdí furt. Chlapci tam maj vytuněný BMW a Golfy (starý, prorezly, ale s metalízou a kridlem). Je fakt, že na sníh moc nejezdej, nemaj na zimní gumky.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. ledna 2021 20:15

nekonečný příběh na téma "jak mi udělali dveře a okna".

měly být šedé se stříbrným kováním. instalovali je, když jsem byla v práci. nainstalovali šedé se zlatým kováním...i reklamuju. oni anoano, naše chyba, prověříme, spravíme. čekám dva měsíce. volám. anoano, přijedeme. čekám měsíc. anoano, přijedeme. přijeli. přivezli stříbrné kliky. říkám ale já potřebuju i stříbrné panty a lišty dole na prosklení. ahaaha, přijedeme příště. uplyne měsíc. volám. anoano, přijedeme. přijeli. byla jsem v brně. mám stříbné kliky, stříbrné panty a...zlaté lišty pod sklem...jsou dvě možnosti. buď na to zapomněli, nebo mi teď řeknou, že ty lišty vyměnit nejdou.

co si počnu pak, to nevím.

Offline Kokoska
34652 příspěvků moje polička 30. ledna 2021 21:40

Jiná Realita a uz jsi to zaplatila?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. ledna 2021 21:52

Kokoska platil to otec, a ten bohužel zásadně všechno platí předem a zásadně nikdy se nejde ani podívat, co mu tam kdo udělal. já jsem zaplatila zálohu a on to chytře doplatil :/

Offline pecka
6171 příspěvků moje polička 30. ledna 2021 22:20

Hodila som si svoj obľúbený top na pilates na obrus, ktorý bol namočený v save

Offline Kokoska
34652 příspěvků moje polička 30. ledna 2021 22:30

Jiná Realita tak to je blby. Tak jedine otravovat nekolikrat tydne.

Offline Myrtila
5267 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 06:00

Jiná Realita Mohla bych prihodit podobny pribeh s fasadou, u nas teda nic nezmastili, co udelali, je pekne, ale puvodne to melo byt hotove na konci rijna, nez se nam narodi dite, a abychom stihli pred zimou upravit teren a na jare zacit delat zahradu a hlavne sazet stromky, ktere jsem si specialne nechala naroubovat od kamarada, takze to nemuzu nechat na dalsi rok. Leseni tu jeste porad stoji, na teren jsme kvuli tomu nesahli, ty stromky si asi pak postavim do kyblu do sklepa, nebo nevim. Nastesti jsme jim to jeste nezaplatili, takze aspon nejaka motivace tu porad je. 

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 10:54

umřel Štaidl...

Offline rysamona
1105 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 11:44

moora manžel ráno pro čtení novin prohlásil "to už je jenom černá kronika"

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 12:07

moora je mi líto toho Artura

Offline RoSa
10095 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 12:09

moora jo, nejdřív prej na kovidový komplikace, a pak text upravili, že prej byl stejně už nemocnej a jen se mu kovidem přitížilo

Offline Sweet Potato
40135 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 12:25

RoSa Byl onkopacient, ale dlouho v pořádku.

Offline RoSa
10095 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 12:30

Sweet Potato jo, přesně tak - mně už ty tanečky jestli s kovidem nebo na kovid lezou krkem... prostě kdyby tu čínskou chřipku nechyt, mohl tu bejt

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 13:14

Taky Andrej Hryc.

Offline slniecko admin
19521 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 17:00
Reakce na RoSa:

Sweet Potato jo, přesně tak - mně už ty tanečky jestli s kovidem nebo na kovid lezou krkem... prostě kdyby tu čínskou chřipku nechyt, mohl tu bejt

https://www.facebook.com/PriznaniIluminatu/posts/1553774528145341

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 18:28

Ach jo, dnes přistála zpráva, že náhle zemřel náš oblíbený profesor z gymplu. Zrovna včera jsme na něj u vína vzpomínali, učil půl naší rodiny. To jsem si jen musela postěžovat, docela hodně mě to dostalo...

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 18:58
Reakce na RoSa:

​Mně taky. Na FB se lidi rozčilujou a vytahujou všechny jeho choroby (nevim kde k nim přišli) - že je to zase (asi Gatesův?) podvod Možná časem poznaj ten rozdíl, co je lepší: jestli umřít dneska nebo vydržet ještě pár let... idioti.

Offline Kokoska
34652 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 19:09

barbucha a na Vaclavaku hlava na hlave bez rousek na protest proti covid opatrenim. Mne ten zivot jak je ted taky nevyhovuje, i kdyz si v podstate nemam na co stezovat proti nekterym lidem, ale co jako si myslej, ze by se stalo, kdyby prestaly vsechny ty narizeni platit?

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 19:21

Kokoska 

Hele já myslim že už teď by se nestalo nic Páč takovej bordel... každej se snaží to vochcat... demonstrace plus návštěvy hospod... naprostá bezradnost a nepřipravenost těch kriplů k tomu (viz roušky, vakcíny, jehly)...

Já bych doporučila akorát: Zachraň se kdo můžeš. Nakonec je to podle mě jediná cesta, nechat to na jednotlivci... resp. jednotlivec by měl přestat spolíhat na nějakou vrchnost a začít používat zdravej rozum. Má-li jaký.

Offline Kokoska
34652 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 19:35

barbucha porad doufam, ze tech rozumnych (nebo tech, kde strach prevladne nad vlastnim pohodlim)  je vic. Ze se zachranujou jak muzou, dodrzujou pravidla bez ohledu na vrchnost. Ja ten nahubek taky nenosim kvuli panu premierovi.