No, doufejme. Jenom bych teda ráda zdůraznila, že si od začátku nemyslím, že by to zavírání všeho vůkol něčemu pomohlo... právě kvůli tý individuální zodpovědnosti. Na to fakt nepotřebujem jurodivýho estébáka, aby nám poradil resp. nařídil.
Stěžovací vlákno
barbucha kdyz ono par blbcu to dokaze celkem efektivne roznest vsude mozne, zatim to bohuzel asi jinak nejde.
Jinak nejde, než vyhejbat se blbcům ![]()
No hele ale já nosim respirátor i přes ten předtím užívanej isoprinosine a následný očkování. Aspoň do mhd a podobnejch tlačenic... fakt nestojim vo žádný čínský breberky, v mým věku... Ale na to nepotřebuju Bureše a jeho pohůnky, aby mi řekli co mám nebo nesmím dělat.
barbucha no však právě.
viktorka_od splavu a ja rikam neco jinyho nez Barbucha? Zas tak hystericka, abych chodila na nakup se stitem a brylema, fakt nejsem.
jitřenka ja to venku nosim fakt jen nez dojdu od auta nekam dovnitr, prrotoze kdyz si to nenasadim nez vylezu z auta, jsem schopna jit az dovnitr do obchodu bez a taky lidi divne koukaj ![]()
Právě jsem dostala video se zřítelnicí, kterak leze do vody - dírou v ledu.
Voni mi ji tam snad zabijou ![]()
barbucha njn, kdo se dnes nekoupe v ledové vodě, je prostě out :) tak snad se aspoň trochu otužovala předtím :)
Neotužovala ![]()
Už se těšim na noc, to budou sny jak víno. V hlavní roli ručička mizející pod ledem... pár posledních bublin... temně vířící hlubina...
barbucha Neboj, oni si ji ohlídaj. A otužování je fajn
ten led celkem závidím, mám v dosahu jen vodu bez ledu nebo sice zamrzlo ale s bahnem nadosah.
Já nevim co na tom najednou všichni maj
Ani by mě nenapadlo - a to tam ke všemu lezla potmě.
To je ten rozežranej kapitalismus, lidi už nevědí roupama co by. Místo co by si považovali že maj v lednu doma teplo... ![]()
Napsala jsem kolegyni mail, aby upřesnila některé údaje, které mi má dávat, což je její pracovní povinnost. Dostalo se mi odpovědi ve smyslu, ať ji klidně otravuju s každou blbostí, aspoň má co dělat a zbytečné práce není nikdy dost. Koukala jsem jak puk, nějak se z toho nemůžu vzpamatovat.
barbucha Tak vono ráchání ve studené vodě v pozdním jaře, v deštivém létě a na podzim, který na povzbuzení imunity IMHO celkem stačí, není tak cool ![]()
Kokoska a ty udaje poslala nebo ne?
barbucha No konecne nekdo normalni!
Manzel takhle leze do ledove vody skoro denne jeste s jednim svihlym kamaradem. Pekne si sbali sekyrku a jde si vykopat lochnu do ledu. Me by nikdo nedonutil k cemukoliv, kde musim "prekonavat" nejaky svy limity. Dobrovolne citit zimu, namahu, hlad...Jako proc??? ![]()
andulka01 mě to hrozně láká, ale pořád se nemůžu nějak odhodlat. Navíc je pro mě okolo toho složitá logistika (někam dojet, co s dětma,...)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my