viktorka_od splavu no neni to uplne poprve. Mame interni predpis, jak maji vypadat protokoly od servisaku, taky kam maji ukladat soubory, ktere k tomu patri, a jak to oznacit k fakturaci, aby se dany servisni akt sparoval s cislem faktury a vedelo se, ze nam nekde nevisi penize. Kdyz to servisak udela jak ma, mam hotovou fakturu behem minuty. Kdyz k tomu musim lovit podklady z helpdesku a kopirovat na adresar, kam to patri, zdrzuje to a neni to ani moje prace. Navic potrebuju mit jednoznacny pokyn, ze to je opravdu ok a muzu fakturu napsat, jinak me klient sprdne, ze fakturuju nepravem. No a uz jednou jsem dotycnou upozornila, ze potrebuju dodrzet format toho protokolu, a reagovala podobne, ze nema cas se zabyvat blbostma. Tenkrat jsem ji to v klidu nekolikrat vysvetlila protoze to jeste nedelala dlouho, tak to teda zacala dodrzovat. Obcas jsem neco doplnila, co jsem vedela, dneska jsem to fakt potrebovala od ni.
INCOM1 no pry se mota i do veci, ktere by resit nemusela, tak se mozna citi pretizena, ale za to ja nemuzu. V kazdem pripade se da jednat slusne, vim, ze servisaci maji obdobi, kdy nevi co driv, sama jsem to roky delala. Staci napsat podivam se na to zitra nebo do konce tydne a nereknu ani popel.
Omlouvam se za vylev, dik za odlozeni.