Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mitzi admin
1497 příspěvků moje polička 01. února 2021 16:31
Reakce na Luna:

barbucha No konecne nekdo normalni! Manzel takhle leze do ledove vody skoro denne jeste s jednim svihlym kamaradem. Pekne si sbali sekyrku a jde si vykopat lochnu do ledu. Me by nikdo nedonutil k cemukoliv, kde musim "prekonavat" nejaky svy limity. Dobrovolne citit zimu, namahu, hlad...Jako proc???

​Moje řeč!

A četla jsem, že hubený lidi (mezi který se i v padesáti počítám) do ledový vody ani lézt nemají!

Namám, co by mě ochránilo. Krom toho by mě asi ranila mrtvice ze strachu. Protože mě odmalinka děsili skazkama, jak někdo na bruslích zajel pod led a našli ho na jaře... 

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 01. února 2021 16:39

Evaeva Jo, ta logistika je naprd, když nemáš vodu u nosu. Existují kluby (s klubovnami, třeba byste se tam dohodli na vzájemném hlídání?), je lepší začínat se zkušenými otužilci, rozhodně neplavat sama a už vůbec ne s nějakým hecařem. V létě začít chodit a nepřestat. A pak je nějaký ledový koupání celkem brnkačka. Nikdo neříká, že tam musíš trhat rekordy. Když ti to sedne, zdravotní benefity to fakt má.

Luna No není to pro každého, máš jiné zájmy a přednosti :-)

Mitzi Ale to je blbost, s tou hubeností. Znám dost hubenejch otužilkyň, plavou to samý co ostatní. Je to o tréninku a osobních limitech.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2021 16:48

andulka01 sama určitě ne a přesně jak píšeš, na podzim nepřestat. Ideální by byla nejaká říčka za barákem. No není. Nejjednodušší pro mě bude počkat až otevřou sauny

A s těma dětma. obávám se, že kdyby mě viděli, tak minimálně mladší tam vleze za mnouCož je vlastně i stížnost, bazény jsou pořád zavřené a ten malý vodomil už skoro chodí

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 01. února 2021 16:59

Evaeva V Praze je jeden klub v druhém patře a je tam dětský koutek :-) třeba by se zabavili než se okoupeš. Nebo káď na zahradu. 
Netuším jaká je metodika otužování u malých dětí, s námi plavou až větší, od cca 11 let. Ale moje neteř je totální vodník a ta studená jí moc baví, ještě pár let a bude chodit se mnou.

Offline Kokoska
34652 příspěvků moje polička 01. února 2021 17:56

viktorka_od splavu jo, neco doplnila a poslala mi to v dalsim mailu. 

Ja bych si nedovolila napsat neco takoveho ani kolegyni, kterou znam leta a tykam si s ni, natoz cloveku, ktereho zive vidim 4x za rok, veci si predavame bud papirove pres sekretarku nebo elektronicky mailem a navic je starsi nez ja.

Offline viktorka_od splavu
49189 příspěvků moje polička 01. února 2021 17:59

Kokoska no to je jasny, ja se ptala jen na upresneni jestli je jen drza/preskocilo ji, nebo ti to ani nedala. to prvni bych asi jednou nechala plavat (kdovi, co se ji treba stalo), pokud teda nejanci nejak opakovane

Offline Mha
příspěvků moje polička 01. února 2021 18:00

Kokoska Tohle je moc nepříjemné, navíc v takové situaci, kdy to člověk nečeká. A většinou na to není žádná sebeobrana. 

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 01. února 2021 18:03

Kokoska je to divný, možná má nějaký s tebou nesouvisející problém a vylila si vztek? Což ji teda neomlouvá, spíš naopak.

Offline brrr
12302 příspěvků moje polička 01. února 2021 18:14

andulka01 Jak jsme byli zavření v karanténě, nevěděl muž s dětmi roupama co by, tak se chodili koupat do venkovního bazénu. Fotky mám zakazáno publikovat, ale zvládli se smočit i v -18.

Offline Kokoska
34652 příspěvků moje polička 01. února 2021 18:18

viktorka_od splavu no neni to uplne poprve. Mame interni predpis, jak maji vypadat protokoly od servisaku, taky kam maji ukladat soubory, ktere k tomu patri, a jak to oznacit k fakturaci, aby se dany servisni akt sparoval s cislem faktury a vedelo se, ze nam nekde nevisi penize. Kdyz to servisak udela jak ma, mam hotovou fakturu behem minuty. Kdyz k tomu musim lovit podklady z helpdesku a kopirovat na adresar, kam to patri, zdrzuje to a neni to ani moje prace. Navic potrebuju mit jednoznacny pokyn, ze to je opravdu ok a muzu fakturu napsat, jinak me klient sprdne, ze fakturuju nepravem. No a uz jednou jsem dotycnou upozornila, ze potrebuju dodrzet format toho protokolu, a reagovala podobne, ze nema cas se zabyvat blbostma. Tenkrat jsem ji to v klidu nekolikrat vysvetlila  protoze to jeste nedelala dlouho, tak to teda zacala dodrzovat. Obcas jsem neco doplnila, co jsem vedela, dneska jsem to fakt potrebovala od ni. 

INCOM1 no pry se mota i do veci, ktere by resit nemusela, tak se mozna citi pretizena, ale za to ja nemuzu. V kazdem pripade se da jednat slusne, vim, ze servisaci maji obdobi, kdy nevi co driv, sama jsem to roky delala. Staci napsat podivam se na to zitra nebo do konce tydne a nereknu ani popel.

Omlouvam se za vylev, dik za odlozeni.

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 01. února 2021 18:29

Kokoska - paní je z nějakého důvodu přes čáru, je přece váš zaměstnanec, tohle by si k tobě vůbec neměla dovolit. Může tam být závist, nenech to úplně zapadnout, tyto věci se stupňují. A soucítím, musela jsem taky řešit velmi nepříjemnou situaci .

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 01. února 2021 18:35

Evaeva ona stačí i studená sprcha ráno. Do potoka nelezu, ale studenou vodou se sprchuju. Ale je lepší začít v létě, takhle v zimě je to o zdraví :)

Offline Kokoska
34652 příspěvků moje polička 01. února 2021 18:41

jitřenka ja nejsem jeji sefova, mely bychom spolupracovat. Nehodlam z toho delat aferu, to mi za to nestoji. Oni to obcas zvoraj i jini kolegove, ale dame to dohromady slusne a v pohode. Ale pamatovat si to budu :)

Offline SunEclipse
3469 příspěvků moje polička 01. února 2021 18:42

Mha no pokud je požadavek regulérní, tak teda sebeobranu vidím - vturánu by letěl zpátky mail typu Milá kolegyně XY, jakkoli chápu, že jste přetížena, to vás neomlouvá z nedodržení interního předpisu ABC. Údaje nebyly uloženy v požadovaném formátu, proto  prosím o dodání  požadovaných údajů. Prosím příště věnujte patřičnou pozornost kvalitě Vaší odváděné práce, ve finále tím uspoříte čas sobe i mně, děkuji za spolupráci.  V kopii na jejího nadřízeného samo.

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 01. února 2021 18:44

Kokoska už to teda zmínila jitřenka, ale nejste náhodou ve vztahu majitel/zaměstnanec? to je kolegyně dost odvážná

Offline Mha
příspěvků moje polička 01. února 2021 18:50

SunEclipse Smím si okopirovat a uložit?

Offline Kokoska
34652 příspěvků moje polička 01. února 2021 18:50

SunEclipse jak jsem psala, nechci to rozmazavat. Napsala jsem ji, ze lituju, ze jsem ji obtezovala, ze kdybych si umela poradit sama, nebudu se unavovat zbytecnou praci se psanim mailu. Behem peti minut to dala do poradku, tak jedem dal.

Offline Kokoska
34652 příspěvků moje polička 01. února 2021 18:54

moora majitel je manzel, takze se nechci tvarit a mit postoj sefovy manzelky. Pracovne jsme tak na stejne urovni, jen je to jednosmerny, potrebuju vzdycky ja neco od ni, ne ona ode me.

Hele, uz to nechme, ja jsem sj ulevila, predpokladam, ze ted zas bude chvili klid. S timhle si poradim, jen me nas*ral ten jeji ton, s ostatnima se mi to nikdy nestalo.

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 01. února 2021 18:56

Kokoska - aféru určitě ne, ale koukám že jsi to vyřešila, ono se ledacos dá zvládnout v klidu a s humorem vrátit míček. Jen tyhle situace taky můžou velmi rychle přerůst přes hlavu. 

Offline Dadoo
11622 příspěvků moje polička 01. února 2021 18:59

Kokoska já souhlasím úplně s SunEclipse. kdyby se to stalo poprvé, ale jak je vidět, poprvé to paní nestačilo a bohužel, mám zkušenost, že takoví lidé, pokud je neusadis, to berou jako tvou slabost a pritvrzuji. 

Napsala bych to přesně tak. Tím spíš, že se s ní vidíš párkrát do roka. Navíc jde o firmu tvého muže , ne? Co si má na tebe co dovolovat?