Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Dadoo
11623 příspěvků moje polička 01. února 2021 19:00

Kokoska koukám, žes to už vyřešila

Online Kokoska
34655 příspěvků moje polička 01. února 2021 19:27

Dadoo nojo, uvidim, na jak dlouho. Uz jsem diky parfu vypustila paru, uz je to dobry :)

Offline SunEclipse
3469 příspěvků moje polička 01. února 2021 19:47

Mha samozřejmě 

Ale přeji ti, ať to nikdy nemusíš použít

Offline Aranel
6550 příspěvků moje polička 01. února 2021 21:30

Stěžuju si, že hrozně potřebuju ostříhat!!

( Catherinne hlavně že jsme to minule "nechávaly delší", blbost, měly jsme to vzít o 5 čísel!!)

Online Isca
4889 příspěvků moje polička 01. února 2021 21:41

Aranel Soucítím, já se svým řídkým přerostlým mikádem s ofinou vypadám jak vodník Česílko, taky jsem blbka  v říjnu kejvla na "na zimu to necháme delší, že?" ,  a pak mi utek termín v prosinci, těsně před tím, než jsem si potvrdila, že jsem C negativní. V zoufalství si vyhledávám videa, jak ostříhat sobě mikádo, i když na 100% vím, že by to dopadlo katastroficky. 

Online Catherinne
10783 příspěvků moje polička 01. února 2021 22:14
Online Catherinne
10783 příspěvků moje polička 01. února 2021 22:15
Offline Aranel
6550 příspěvků moje polička 01. února 2021 22:34

Isca Já si víc než ofinu netroufnu... nebo teda doteď to tak bylo, bůhví, kam mě zoufalství zavede!

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 01. února 2021 22:38

Aranel taky lituju, ze jsem Catherinne  premluvila k experimentu se strihem. Ted pujdu jen  k doktorovi na tahani stehu.

Offline Aranel
6550 příspěvků moje polička 01. února 2021 22:39

Ginger Souvisí to nějak, ty dvě věci??

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 01. února 2021 22:40

Aranel ne,ale to strihani mohlo byt za odmenu po prodelanem utrpeni.

Online Catherinne
10783 příspěvků moje polička 01. února 2021 22:42
Reakce na Aranel:

Ginger Souvisí to nějak, ty dvě věci??

​taky jsem se lekla!

Offline Myrtila
5269 příspěvků moje polička 02. února 2021 04:03

Isca Taky uz potrebuju ostrihat! Mne utekl termin, jak se na podzim vsechno zase zavrelo. Sice teda vsechna cest me kadernici, mikado je uz hodne dlouhe, ale od strihani v cervnu porad jeste drzi tvar, ovsem prave mi zacal poporodni vlasopad, takze jednak me ty dlouhe vlasy rozciluji, ted se tu navic budou vsude valet, a k tomu budu brzo uplne vypelichana. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. února 2021 05:55
Reakce na bram:

Evaeva ona stačí i studená sprcha ráno. Do potoka nelezu, ale studenou vodou se sprchuju. Ale je lepší začít v létě, takhle v zimě je to o zdraví :)

​Takisto si vystačím so studenou sprchou a vonku mi stačí otužovanie rozopnutým kabátom :) 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 02. února 2021 08:22

Si taky odložím stížnost na kolegyni, jelikož je to zrovna aktuální. Navíc ji mám moc ráda, tak to nechci vyventilovat na ni, ale ona je tak! strašně! nespolehlivá! Jsme na stejné úrovni a spolupracujeme na jednom projektu, některé věci musím udělat já, jiné ona. Jenže to je nekonečnej boj, každá věc se u ní zasekne na nekonečně dlouho. Napíšu e-mail (nebo se domluvíme), že se na něco podívá, za pár dní jemně připomenu, obratem mi přijde zpátky odpověď v duchu: "já vím, nezlob se, hned se na to podívám, slibuju, měla jsem teď toho hodně, syn je nemocnej ... babička ... oběd ... jiný úkoly ... bla bla ... ale píšu si to na papírek jako prioritu číslo jedna, slibuju, nejpozději odpoledne se k tomu dostanu, nezlob se ... atd. atd. .... " A pak je klidně týden ticho. A toto se opakuje prakticky s každým úkolem, blbý je, že já se bez ní nehnu, přes šéfa to řešit nechci, je to kamarádka, vím, že toho má hodně ... ale trvá to celé 4 roky, co tam pracuju a je to prostě uaaaaaa

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. února 2021 08:37

MP Meri mala som rozpísaný dlhý príspevok, ale väčšia časť sa zmazala. Tak v skratke. Týchto ľudí proste treba urgovať, u vecí čo horia, treba zapojiť nadriadeného.

Offline baltik
4964 příspěvků moje polička 02. února 2021 09:20

MP Meri taky to tu mame a taky nevim, jak to resit, protoze i kdybych to vzala pres sefa, tak s ni nic neudela, nejaky proslov nebo neco, je to proste jeji podstata, musel by ji jedine vyhodit

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 02. února 2021 09:26

Jojo, já s ní o tom i mluvila, ale prostě je to marný. Ona má skvělé odborné znalosti a hodnou povahu, ale je hrozně nesystematická, pracuje ve strašném chaosu, takových papírků s prioritou číslo jedna má minimálně deset, stačí se podívat na její pracovní stůl a člověku je to hned jasný ... Nechci jí dělat zle, jen je to prostě strašně vyčerpávající. Takže ano - pořád urguju, připomínám, připadám si jako policajt ... ale asi se s tím nedá víc dělat, no. 

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 02. února 2021 09:31

MP Meri baltik Ok, jdu si uklidit stůl a seřadit priority úplně se poznávám, akorát teda naštěstí na mě není nikdo moc závislý. Na děti, babičku a tak se nevymlouvám, jen mi hrozně nejde ta prioritizace, kreativa je holt bližší než tabulky Tak jdu na to!

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 02. února 2021 09:40

andulka01 Ono pro mě je to možná o to horší, že já jsem úplný opak, vůbec nemůžu pochopit, jak takhle může někdo pracovat, jde to úplně mimo moje chápání a pak mi asi chybí trochu soucit s ní Já prostě odcházím každý den s čistým stolem- fyzicky i virtuálně. Neříkám samozřejmě, že mám všechno hotovo, ale prostě e-maily mám přečtený, k čemu se musím vrátit označené vlaječkou, vyřízené e-maily uložené ve složce, na stole uklizeno, případně připravená hromádka na druhý den, bokem na papíře případně sepsané úkoly na ráno, ale žádný nekonečný seznam, ale živý to do list, který průběžně proškrtávám ...

Kreativní být umím, ale ne ve chvíli, kdy na mě řve deset červenejch upozornění, vyzvání telefon a stůl přetejká papírama. Takže se snažím se do týhle fáze nikdy nedostat