Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 02. února 2021 16:44

continuity No proto jsem nejšťastnější na pozicích, kde můžu fungovat jako osamělá vlčice  

Taky jsem kdysi vedla tým asi deseti lidí, ale dobrovolně jsem po třech letech přešla na pozici samostatného analytika. Delegování úkolů a následná kontrola mě hrozně zdržovalo, měla jsem takovej ten "Babiš" komplex, že si všechno udělám nejlíp sama.

No a každé další místo jsem si vybírala s tím, abych byla co možná nejvíc samostatná jednotka a abych se mohla i sama úkolovat a abych nikoho svým přístupem nebrzdila.  Což se mi teda zatím daří. 

Offline Sweet Potato
40135 příspěvků moje polička 02. února 2021 17:53
Reakce na Korsičanka:

Sweet Potato Hele, jsem tady asi OT, ale docela mě zaráží (a vlastně bych si mohla stěžovat), jak to dokážeš - vonět se 10 ml IT už tak dlouho??? Nebo jsi zakoupila pokračování?

​Teda ale ještě tady mne budou prudit, že něco flákám 
Spokojená?

Offline Korsičanka blogger
13449 příspěvků moje polička 02. února 2021 17:56

Sweet Potato Asi jsem natvrdlá, ale nepochopila jsem. Já mám zamluvený flakon v Německu a bojím se, že bude fuč v cuku-letu - při té intenzitě. Ale krásný je, to zas jo

Offline Sweet Potato
40135 příspěvků moje polička 02. února 2021 17:58

Korsičanka

No neběžím si to sem pokaždé změnit, sotva se něčím navoním.

IT je krásný, ale střídám ho s lecčím.

Offline Korsičanka blogger
13449 příspěvků moje polička 02. února 2021 17:59

Sweet Potato To stačí, uklidnilas mě

Offline Sweet Potato
40135 příspěvků moje polička 02. února 2021 18:05

Zemřel veterán Tom Moore. Covid. Zapálím za něj aspoň svíčku.

Offline Garfie
28430 příspěvků moje polička 02. února 2021 18:09

Jennyfor To ale opravu zavání nějakým tím ADHD.  Já to moc neprožívám, i za mýho dětství se to dělilo na blbejxlínejxchytrej. Až teď se synem trochu pronikám do problematiky a mám pocit, že jsem taky nějakou diagnozu jako malá měla....A připadne mi, že se synem máš hodně společného, on dokáže zapnout, Vědu na doma pozorně sleduje dvě hodiny v kuse, složitý příklad vypočítá v cukuletu, ale 7x3 je pro něj utrpení. .

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 02. února 2021 18:15

Sweet Potato taky jsem teď četla... taková osobnost. Svíčka je hezký nápad!

Stěžuju si, že jsem nachcípaná. Taková ale jen napůl. Ani teploty, ani zchvácení (což je fajn), spíš bych spala a spala. Dětem za dnešek u televize ubyde nejmíň jeden závit

Ad práce- jsem nekonečně šťastná, že nemám "pracovní stůl", projekty, deadliny nebo větší administrativní zátěž. Umřela bych.

Offline continuity
42716 příspěvků moje polička 02. února 2021 18:17

marieu nechci strašit, ale takto se u nás projevoval covid. 

Prakticky nic nám nebylo, jen jakoby otekle dutiny a šílená únava - spala jsem klidně 12 hodin v kuse. 

Offline Lilly_Ku
4509 příspěvků moje polička 02. února 2021 18:24

Jennyfor to uplne chapu, pro me treba vedeni lidi by byla nocni mura :D

Ted pracuju taky jako analytik, je to stres, ale prace me fakt bavi. Kazdej den si pripadam jak sherlock holmes, co resi detektivni pripad :)

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 02. února 2021 18:31

continuity já se utěšuju tím, že je to pocitově jako každá moje viróza na konci zimy z únavy, v neděli jsem velmi nuceně ponocovala. Jsem po první dávce očkování, brala jsem Isoprinosine- s ním jsem měla před vánoci několik rizikových kontaktů a dobrý. V práci nosím respirátor velmi poctivě, mezi kolegy jsou všichni buď po infekci nebo po očkování jako já... jsem utahaná, to jo, ale asi ne tak, jak ty píšeš- určitě nejsem na spaní 12h denně. Takže doufám, že se z toho do konce týdne nějak vymotám. Vlastně jiné kontakty nemám, rodiče vidím tak 30min týdně. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. února 2021 18:34

Takú som mala aj ja kolegyňu. Neustále sa sťažovala ako nestíha (ale to sme nestíhali všetci, bolo vtedy veľa roboty), ale ona mala neustále 500 neprecitanych mailov, robila chyby, nestíhala zabezpečovať veci..a keď odišla, šéf mi dal veľkú časť jej práce. Najprv som bola nahnevaná, prečo mne, ked mám zo všetkých najviac práce (objektívne) ale uistil má, že to dám ľavou zadnou. A mal pravdu. Tu jej robotu som robila cca 30 minút denne! Ona bola strašne neschopny chaotik, nielen v práci ale aj doma, ale to som zistila až po rokoch čo som jej žrala aká je chudatko zaneprázdnená. Ale nerobila to schválne, ona je proste taká povaha.

Teraz po materskej išla robiť učiteľku. A základnú školu. No priznám sa, nechcela by som mať dieťa v jej triede, dokonca teraz pri online vyučovaní. 

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 02. února 2021 18:42

Garfie ted mi to vysvetlovala maminka, proc kolikrat rodice adhd deti neveri, ze ve skole maji problem, kdyz doma se na hru bajecne soustredi. Oni se dokazou soustredit na to, co je bavi, ale je problem s tim soustredenim nucenym, na ten nudny priklad, diktat apod. Ale chudaci to nemuzou jen tak premoct a donutit se, no:(

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. února 2021 18:44

711990 je to jasné, mám adhd...

Offline Zu
2768 příspěvků moje polička 02. února 2021 18:44

Je hezký, že kolagen léčí a je superboží, ale probírala jsem s doktorem, že jsem bolestí zvracela, tak si to po měsíci zopákneme. za další měsíc už se nachytat fakt nedám

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 02. února 2021 18:44

Jiná Realita hele ale klidne jo:D dospely adhd taky je!

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 02. února 2021 18:45

Zu proboha co ze si lecis kolagenem?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. února 2021 18:47

711990 já jsem spíš jen líná, ale problém soustředit se na věci (i lidi), které(ří mě nezajímají, mám odjakživa. většinou pořád přemýšlím nad něčím, co mě zajímá.

Offline Garfie
28430 příspěvků moje polička 02. února 2021 18:51

711990 Já už to vím, on je úplně učebnicový případ! Dítě dvojí výjimečnosti o něm řekla psycholožka! :-) A sranda je, že nebýt jeho třídní, já bych na to asi nepřišla, právě proto, že se dokáže soustředit a navíc je inteligentní, ty věci, které nezvládá dokáže zakrýt-ale pak už mu nezbývají síly na to, v čem je dobrý, takže by snadno zklouzl do průměru. 

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 02. února 2021 18:58

Jennyfor Jsme jedné krve, sestro :-)