continuity měla jsem šéfa - bože jak jsem ráda že už nemám!! - který to dělal opačně: termín, kolikrát i písemně, zadal na pátek 14:00 a ve středu se ptal, kdy už to bude a ve čtvrtek začal remcat, že nedostává věci v termínu
Stěžovací vlákno
brrr No právě já mívala to leháro o zkouškovým, začínala jsem tak den předem a v předvečer věřila tomu, mít den navíc, tak to bude brnkačka. Ale když se někdy poštěstilo, zkouška posunutá, tak to pak za pár dnů vypadalo úplně stejně. Ty dny navíc mezi jsem úplně stejně proflákala jako jindy.
A ano, diplomku jsem též nechávala vázat v den odevzdání, naštěstí dopoledne, protože když jsem pro ni přišla, slovo fyzikální na deskách bylo napsáno "fizykální". Naštěstí to stihli předělat, než zavřeli na studijním ![]()
Jennyfor s ucenim to mam uplne stejne....
711990 zánět šlach. Ale už s tim fakt nadobro přestávám, myslím, že práh bolesti mám docela vysokej, ale tohle je pro mě fakt síla.
Zu zánět šlach se léčí kolagenem![]()
Jiná Realita snad ten ortoped ví co dělá, no, ale nejdřív byly kortikoidy, sádra a teď na ta místa injekčně kolagen.
Zu a kde to máš? já mám pořád vracející se zánět šlachy dole na chodidle, a pomáhají mi koupele v epsomské soli.
edit: a obklady z jablenčého octa.
ale vypadá to, že ty máš tedy nějaký těžký případ, to asi nezabere :(
Jiná Realita ruka, prsty, zápěstí a loket. Joo, epsomská sůl, v té se máčím po sportu, to jsem ráda, že funguje, to zkusím přímo na ruku!
jinak na ty šlachy prý dost funguje lymfatická masáž, pár let jsem chodila a je fakt, že ta ruka byla problémová, ale během měsíce jsem jí dokázala vykurýrovat jen tejpama. A teď nemám kam chodit, buu, pan masér skončil loni a se mnou to šlo z kopce :)
brrr já teď ve volných chvílích připravuji (=přepisuju) disertaci k vydání a většinu času, kdy do ní nahlížím a vidím ty nevhodné formulace, překlepy a blbé chyby, si představuju oponenta (slovutného zahraničního profesora), kterak si přikládá mokrou žínku na čelo. Vázala jsem ji taky úplně poslední možný den![]()
Nejhorší je, že u těchto několikaletých projektů mám vlastně pořád dost času, až je najednou pozdě.
Zu prosím tě, už to tak lehce bokem sleduju delší dobu a nechceš si najít nějakýho jinýho doktora? jestli ví nebo neví je celkem irelevantní, zdraví/ruka je tvoje. jemu je to slušně řečeno putna.
Zu tlapkam! To zni desne
Zu nechceš zkusit toho Hebelku?
viktorka_od splavu on mi byl doporučen, navíc už ta ruka hořela (jsem taky na začátku korony nechtěla někde otravovat s rukou), sem byl termín objednání 3 měsíce, k ortopedovi, ke kterému jsem chodila dřív a který zas nic moc neřešil a na docela blbej problém v noze jen krčil rameny byl objednací termín půl roku. Ale on ten kolagen by fakt měl pomoct, jen já jsem na něj asi slabej kus, na to si hlavně stěžuju ![]()
Zu na zánět ti žádnej kolagen nepomůže.. a obhajovat se netřeba, tvá bolest ne moje..
viktorka_od splavu Zusice si teď, zaujata tou informací o kolagenu, o tom něco čtu na internetech, ale tady píšou, že ten kolagen se má konzumovat, o píchání nic, ale pořád přemýšlím, jak může kolagen léčit zánět
copak je protizánětlivý? jaký biologický proces tam má probíhat?
Mohučanka ja dopisovala uvod k diplomce asi ve ctyri rano, byla jsem skoro 48 hodin vzhuru a v devet sla diplomka do tisku, muselo to byt hotove, tak jsem nemela nikoho, kdo by si to rano rychle precetl, jestli tam nemam chyby... Tak me napadla ta nejblbejsi mozna vec... Projela jsem to autocorrectem ve wordu
kdyz jsem druhou kopii pred obhajobou otevrela, abych se pripravila a videla tam v tom uvodu ty silenosti (treba karlovi univezity), strasne jsem se stydela. Nastesti to byl jen ten uvod, tak doufam, ze ho nikdo necetl ![]()
Zuzuli A nebyla to spíš injekčně kys. hyaluronová?
Jsem z vás ve stresu jen to čtu. Dopisovat diplomku ještě ráno pred odevzdáním, vázat hodinu před termínem ![]()
Já musím mít všechno důležitý hotový včas, naplánovaný dostatečně předem i s rezervou. Jinak mě to strašně, ale fakt strašně stresuje.
Neprecteny maily po odchodu z práce, uaaa.
brrr Kde jsou ty časy, kdy jsem rýsovala do pěti do rána, protože se to ten den muselo odevzdat. ![]()
Líný chaotik, to jsem já. Navíc zjišťují, že se to u mě s věkem zhoršuje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my