Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
42819 příspěvků moje polička 21. června 2021 14:21

Sweet Potato ne te muj rozhodně montérky neměl, neměl na sobě vůbec nic! tmavé vlasy, jinak štíhlý, vysoký, tetování žádné. 

Offline Sweet Potato
40200 příspěvků moje polička 21. června 2021 14:21

eM
Nebo z poněkud pokleslé básničky od Žáčka

Olysalý onanista
Své lízátko dětem chystá

Skončíme s ním v krátku
Zchladíme ho v chládku

Offline Sweet Potato
40200 příspěvků moje polička 21. června 2021 14:23

continuity Koukám, že sis ho prohlédla důkladně.

Offline continuity
42819 příspěvků moje polička 21. června 2021 14:24

Příště budu fotit. K tomu jsem dnes teda odvahu nesebrala, já na těch sedmi kilometrech dnes nepotkala živou duši - vůbec nevím na koho tam čekal. 

Offline continuity
42819 příspěvků moje polička 21. června 2021 14:25

Sweet Potato no moc ne, mám to zátiší vypálené na sítnici. 

Offline continuity
42819 příspěvků moje polička 21. června 2021 14:31

Právě přišlo dítě ze školy, že mám podepsat souhlas s natacenim návštevy ministra společnosti BF média. Souhlas je sice dobrovolný, ale očekává se, že ho podepisu. Samozřejmě obsah můžou upravit a sestříhat podle svého uvazeni. A to je teprv brzké odpoledne. Nevím jestli ten onanista nebyl nakonec lepší.

A to mám za sebou neúspěšný pokus zresetovat účet na Vodafone, alespoň mi snad nastavili vyúčtování emailem. Tak to je jenom takový komár, co přeletěl kolem. 

Offline JankaM
3090 příspěvků moje polička 21. června 2021 14:39

Stěžuju si že to co jsem čekala se nestalo a tímto vesmír žádám o nápravu

Offline tv
4196 příspěvků moje polička 21. června 2021 21:45

Před necelým rokem jsem nastoupila do nové práce. Z mě mini skupiny jsem byla nadšená, měla jsem pocit, že jsme si fakt sedly, obzvlášť s jednou kolegyni. Jenže ta nedávno nabyla dojmu, že mě vedení protezuje. Je to totalni nesmysl. A já si připadám jak zpátky na zakladce, když jsme se najednou přestaly s kamarádkama bavit, jenom se pozdravime a čau. Dnes to vygradovalo, už se to řeší přes třetí osobu, přitom šlo o nedorozumění, o nedostatek informací. Obrecela jsem to, už poněkolikáté. A vůbec, vztahy tady...no nevím. 

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 21. června 2021 22:09

continuity my jsme opakovaně nezavisle několik žen z rodiny potkaly asi jednoho a toho samýho u Džbánu, na té cestě podél neplacené části pláže.

Byla jsem tam sama, muž ve vode daleko, strašně mě to vyšokovako. Ale dost hlasitě jsem ho poslala do hajzlu a všimnul si toho jinej pán co se chystal do vody, tak tam se mnou počkal než muž připlaval. To jsem mu tehdy byla hodně vděčná. 

Online Garfie
28482 příspěvků moje polička 21. června 2021 22:11

tv  Nemuzes to tema otevrit verejne? Proste to s ni na rovinu probrat? 

Offline viktorka_od splavu
49222 příspěvků moje polička 21. června 2021 22:19

tv ty jsi v nějakém vzdělávacím ústavu že?  to mi přijde strašně brutální prostředí, právě přesně takové beze změny od těch "holčičích" rozepří.. bych se v tom vůbec nezvládla orientovat. drž se!

Offline tv
4196 příspěvků moje polička 21. června 2021 22:25

Garfie my už jsme to zkoušely probírat, sama mi řekla, že má pocit, ze mám úlevy. Což jsem se jí snažila vyvrátit, ale vůbec to k ní asi neproniklo, prostě se se mnou přestala bavit. A dnes došlo k velkému nedorozumění, měla jsem málo informací, protože mi prostě nikdo nic neřekl. A ona mě úplně obešla a šla nás dvě řešit se třetí osobou. Jak to tak po sobě čtu, připadám si jako idiot.

A už jsem tak nějak nasrana, nepřijde mi to od ní fér.

Offline tv
4196 příspěvků moje polička 21. června 2021 22:30

viktorka_od splavu jojo, jsem. Když jsem nastupovala, byla jsem úplně naivní. Ale co za ten rok vyplynulo..pár lidí na mě hrne nějaké svoje stresy a pracovní bolístky, já už je jenom vyslechnu, případně polituju, už se s ničím nesveruju.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 21. června 2021 22:46

Pořád jsem nevědla jestli chci letos k moři, tak jsem se dnes rozhodla že jo a protože muž nechce s dětma letět, tak Chorvatsko a teď tu už dvě hodiny řešíme jaký plán cesty bude s dětma rok a tři nejmenší voser a když si ty všechny varianty představím, tak už se mi tam vůbec nechce

Jestli to nebylo lepší v době, kdy já byla to vyspané dítě znuděné po noční cestě, než když jsem teď v roli toho kdo se zcela nevyspaný má o takovéto dvě děti pak starat.

Offline Gatita
8602 příspěvků moje polička 21. června 2021 22:55

Sairon my jsme srabi a letos k mori nejedeme. Mne to prislo - presne jak pises-jako voser, do toho nejaka nejistota, opatreni, ruzne potreby deti a tak. Ale je to skoda, taky nechci na cestovani uplne rezignovat, ono cekat "až", se kolikrat nevyplaci. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 21. června 2021 22:56

Sairon Já ty cesty nemám ráda ani teď. Předloni prudili i dva puberťáci. Loni jsme jeli jen do Vrsáru, do hotelu a to celkem bylo přežitelné. Horší mi to pokaždé přijde domů, to už se není na co těšit. U nás nechce létat mladší, vždycky lítal nerad, ale dva roky zpátky to končilo nemocí před každým letem. Tak smůla, protože ten s námi na dovolenou ještě musí. 

Offline Karja
44542 příspěvků moje polička 21. června 2021 22:56

Sairon Já myslím, že jste vybrali dobře, mnohem lepsi varianta než letecky;-). I to bude v pohodě;-). 

Offline Karja
44542 příspěvků moje polička 21. června 2021 23:03

Gatita My jsme srabi a nejedeme vůbec nikam asi:-D. Já teda ty koupací dovolené ani neoblibuji, vždycky jsem děsně votravena, ale letos bych asi byla otrávená všude. Já si to ani nějak neumím představit, týden s dětma a sambem nonstop, my po těch lockdownech hledáme cesty, jak si od sebe odpočinout, tohle by bylo příliš, příliš:-D. 

Offline eM
1740 příspěvků moje polička 21. června 2021 23:15

Teda ta bouřka v Brně a okolí byla drsná! Teď se na mě vysypalo nekolikero fotek a videí zlamanych stromu a splavenych polí... U nás za domem se obří větev složila sporadane vedle dětského hřiště.

Offline Kokoska
34765 příspěvků moje polička 21. června 2021 23:56

eM A u nás v Praze ani kapka! Ale podle radaru na internetu by mělo něco v noci dorazit.