Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Len
2673 příspěvků moje polička 22. června 2021 17:51

Luna Super! Výchovu k přípravě kávy jsem zahájila od nejútlejšího miminího věku a doufám, že to za pár let ponese ovoce (teda aspoň ten extrakt:-)). 

Offline viktorka_od splavu
49222 příspěvků moje polička 22. června 2021 17:58

Evaeva no jiste, ale ja pro ty male myslim spis takove ruzne schovky a "atrakce" ve smyslu zajimavych prochazek tu k jednomu tu k jinymu bazenu, skluzavkam, obcerstvovnam, zahonum s kytkama... kdyz je ten komplex velky, zabavi se na tyden uplne v pohode. jako ze bych treba od dvouleteho ditete lezela na lehatku a cetla

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2021 18:21

viktorka_od splavu no právě, mě tohle plácání se po komplexu nebaví, no.

49222 příspěvků moje polička 22. června 2021 18:46

Evaeva to je to samy jako cumakovani na hristi, to snad nemuze bavit nikoho:-) ale dokud byly deti male a vlastne i ted kdyz jsou velke, pokud chceme aby jeli s nami, vybirame dovolenou podle nich, ne podle sebe. spokojene dite=spokojeny rodic nastesti dneska muzem jet kam chceme bez deti, a pokud bychom zadnou spolecnou aktivitu nenasli, nic se nedeje

Offline DruI
5563 příspěvků moje polička 22. června 2021 18:47

Len Na to pozor! Já jsem taky dceru zapojovala do přípravy kávy od útlého věku a teď jsme ve stádiu, kdy s tou přípravou pomáhat musí, když přijde na to, že dělám kávu bez ní, tak chytne hysterický záchvat, že kafe chtěla připravovat ona

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 22. června 2021 19:49

DruI Koukám, že se mám na co těšit.

Offline DruI
5563 příspěvků moje polička 22. června 2021 20:10

Len Máš se na co těšit. Děti jsou prostě radost ;o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2021 20:22

viktorka_od splavu no právě, to můžu zůstat doma. My na dovolené až tolik času na hřišti netrávíme. Včera jsme ušli asi deset km, z toho jeden byla dětská stezka, na hřišti jsme byli maximálně 45 minut. Dneska bylo hnusně, takže dětské muzeum a dětská stezka asi 4 km, hřiště nula minut

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2021 20:22

DruI to jsme měli taky, ale teď už to syna nebere

49222 příspěvků moje polička 22. června 2021 20:36

Evaeva haha tak dětské hřiště a dětská stezka a dětské muzeum to je pro mě stejný level, tak ta dovolená "all inclusive" měla pro mě benefit, že jsem nemusela vařit a uklízet ještě k tomu všemu. ale jasně že jsem jezdívala i na chaty a podobně, akorát od jistýho věku a zdravotního stavu mi začlo líp vyhovovat to pohodlí. bez dětí bych teda ráda něco víc dobrodružnýho, ale zas mi k tomu chybí parťák, páč muž to pohodlí vyžaduje i tak

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2021 20:42

viktorka_od splavu tak dětská stezka je procházka lesem, akorát každých tři sta metrů stojíš u cedulebez dětí bychom tam samozřejmě nešli, ale hřiště u moře je jiný level, taky byla třeba kavárna. To museum bylo vyloženě kvůli dešti. Na zbývající dny už máme v plánu akorát jednu vyloženě dětskou aktivitu. Jasně, že bez dětí by to byla úplně jiná dovolená, nejspíš Alpy nebo třeba Irsko, ale zase postávání na hřišti to není.

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 22. června 2021 20:45

Evaeva hele a mladsiho vozite v kocarku? Nebo jak to delate? Tonda by asi jeste 4km stezku neusel.. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2021 20:49

711990 jo, mladší je v kočárku, kromě vzdálenosti je taky problém udržet směr. Máme sebou i krosnu, ale v té nemůže spát. Navíc by do ní chtěl i starší, už říkal, že ho táta vezme do batůžku

49222 příspěvků moje polička 22. června 2021 20:53

Evaeva však jo já ti rozumím, člověk se prostě potřebuje nějak odreagovat

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2021 20:54

viktorka_od splavu jojo, prostě to musí být dovolená pro všechny.

Offline Catherinne
10789 příspěvků moje polička 22. června 2021 20:58

Vyjdu z práce a kdo sakra vypnul to teplo???

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 22. června 2021 20:58

Evaeva tak kso by nechtel do batuzku, zejo:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2021 21:00

711990 no jasný! Navíc my máme batoh stejné barvy jako tu krosnu. On by ho člověk třeba i kus poponesl, ale jakmile tu krosnu vezmeš, tak celou dobu posloucháš, že chce nosit.

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 22. června 2021 21:02

Evaeva no nezavidim vam to:) a je uz hodne tezkej?

Offline barbucha blogger
35717 příspěvků moje polička 22. června 2021 21:04
Reakce na continuity:

Sairon když ti hotel vyhovuje, klidně tam jed. U nás ty večeře, které byly už i tak pozdě, probíhaly tak, že jsme každý obešli s jedním dítětem bar, nandali jim jídlo a usadili je stolu. Nez jsme si přinesli svoje jídlo, dětičky se najedly a zas už prudily nebo někam odbehly. Za 10 dní jsem se v klidu nenajedla ani jednou.

V apartmánu je vystrcim na zahradu, v restauraci mi prinesou všechno až pod nos v čase, ktery si výberu ja. Navíc v těch jižních zemích mají k dětem dost tolerantní přístup. Buď zavolali svoje děti, aby měly ty naše společnost, nebo nám je dokonca nosili, abychom se mohli v klidu najist. Nič z toho v hotelu nejde. 

​Ty seš můj člověk

Po "dovolený" v hotelu ve Španělsku mi apartmán v Chorvatsku připadal jako ráj na zemi