Luna Super!
Výchovu k přípravě kávy jsem zahájila od nejútlejšího miminího věku a doufám, že to za pár let ponese ovoce (teda aspoň ten extrakt:-)).
Stěžovací vlákno
Evaeva no jiste, ale ja pro ty male myslim spis takove ruzne schovky a "atrakce" ve smyslu zajimavych prochazek tu k jednomu tu k jinymu bazenu, skluzavkam, obcerstvovnam, zahonum s kytkama... kdyz je ten komplex velky, zabavi se na tyden uplne v pohode. jako ze bych treba od dvouleteho ditete lezela na lehatku a cetla![]()
viktorka_od splavu no právě, mě tohle plácání se po komplexu nebaví, no.
Evaeva to je to samy jako cumakovani na hristi, to snad nemuze bavit nikoho:-) ale dokud byly deti male a vlastne i ted kdyz jsou velke, pokud chceme aby jeli s nami, vybirame dovolenou podle nich, ne podle sebe. spokojene dite=spokojeny rodic
nastesti dneska muzem jet kam chceme bez deti, a pokud bychom zadnou spolecnou aktivitu nenasli, nic se nedeje
Len Na to pozor! Já jsem taky dceru zapojovala do přípravy kávy od útlého věku a teď jsme ve stádiu, kdy s tou přípravou pomáhat musí, když přijde na to, že dělám kávu bez ní, tak chytne hysterický záchvat, že kafe chtěla připravovat ona ![]()
DruI Koukám, že se mám na co těšit.![]()
Len Máš se na co těšit. Děti jsou prostě radost ;o)
viktorka_od splavu no právě, to můžu zůstat doma. My na dovolené až tolik času na hřišti netrávíme. Včera jsme ušli asi deset km, z toho jeden byla dětská stezka, na hřišti jsme byli maximálně 45 minut. Dneska bylo hnusně, takže dětské muzeum a dětská stezka asi 4 km, hřiště nula minut![]()
DruI to jsme měli taky, ale teď už to syna nebere
Evaeva haha tak dětské hřiště a dětská stezka a dětské muzeum to je pro mě stejný level, tak ta dovolená "all inclusive" měla pro mě benefit, že jsem nemusela vařit a uklízet ještě k tomu všemu. ale jasně že jsem jezdívala i na chaty a podobně, akorát od jistýho věku a zdravotního stavu mi začlo líp vyhovovat to pohodlí. bez dětí bych teda ráda něco víc dobrodružnýho, ale zas mi k tomu chybí parťák, páč muž to pohodlí vyžaduje i tak
viktorka_od splavu tak dětská stezka je procházka lesem, akorát každých tři sta metrů stojíš u cedule
bez dětí bychom tam samozřejmě nešli, ale hřiště u moře je jiný level, taky byla třeba kavárna. To museum bylo vyloženě kvůli dešti. Na zbývající dny už máme v plánu akorát jednu vyloženě dětskou aktivitu. Jasně, že bez dětí by to byla úplně jiná dovolená, nejspíš Alpy nebo třeba Irsko, ale zase postávání na hřišti to není.
Evaeva hele a mladsiho vozite v kocarku? Nebo jak to delate? Tonda by asi jeste 4km stezku neusel..
711990 jo, mladší je v kočárku, kromě vzdálenosti je taky problém udržet směr
. Máme sebou i krosnu, ale v té nemůže spát. Navíc by do ní chtěl i starší, už říkal, že ho táta vezme do batůžku![]()
Evaeva však jo já ti rozumím, člověk se prostě potřebuje nějak odreagovat
viktorka_od splavu jojo, prostě to musí být dovolená pro všechny.
Vyjdu z práce a kdo sakra vypnul to teplo??? ![]()
Evaeva
tak kso by nechtel do batuzku, zejo:)
711990 no jasný! Navíc my máme batoh stejné barvy jako tu krosnu. On by ho člověk třeba i kus poponesl, ale jakmile tu krosnu vezmeš, tak celou dobu posloucháš, že chce nosit.
Evaeva
no nezavidim vam to:) a je uz hodne tezkej?
Sairon když ti hotel vyhovuje, klidně tam jed. U nás ty večeře, které byly už i tak pozdě, probíhaly tak, že jsme každý obešli s jedním dítětem bar, nandali jim jídlo a usadili je stolu. Nez jsme si přinesli svoje jídlo, dětičky se najedly a zas už prudily nebo někam odbehly. Za 10 dní jsem se v klidu nenajedla ani jednou.
V apartmánu je vystrcim na zahradu, v restauraci mi prinesou všechno až pod nos v čase, ktery si výberu ja. Navíc v těch jižních zemích mají k dětem dost tolerantní přístup. Buď zavolali svoje děti, aby měly ty naše společnost, nebo nám je dokonca nosili, abychom se mohli v klidu najist. Nič z toho v hotelu nejde.
Ty seš můj člověk ![]()
Po "dovolený" v hotelu ve Španělsku mi apartmán v Chorvatsku připadal jako ráj na zemi ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články