Sairon pokud se létat nebojíte vy, ony se bát spíš nebudou. Já bych jim z toho udělala dobrodružství, koupila před cestou nějaký časopis, na letišti džus, vzala je na vyhlídkovou terasu. Moje děti teda v letadle nikdy neřvaly a to ta starší v aute úplně pořád. Ale my teda jezdívaly na letiště i na odpoledne místo hřiště. Jediná výtka k létání je, že už dlouho nikam neletely.
Stěžovací vlákno
A jinak si stěžuju na vesmír, že k nám musí tchýně (uklízecí maniak) vlízt zrovna v den, kdy mám skoro všude roztahané oblečení (většinou čisté, ale to mi nepomohlo). ![]()
Že mám krásně uklizený balkón úplně neocenila ![]()
Gatita my jsme byli v hotelu s malýma dětma jenom jednou a už jsem to nikdy nezopakovala. Nebyla to úplná katastrofa, ale není to úplně dovolená snů ani pro nás dospele.
Gatita syn teď odmítl vlézt i do bazénu:) Oni by byli asi nadšení z písku a vlnek, ale jen kvůli tomu za nimi nechci stát celý týden v horku na slunci. Právě mi přijde, že v ty tři roky jsou tak minimum, aby si to všichni jakž takž užili. A rozhodně bych letěla nebo to pojala jako road trip a u moře strávila jen pár dní.
Já si neumím už dneska vůbec představit, že řídíme v noci, už na to nemáme. Minulý rok jsme s dětmi jeli 1000 km a osvědčilo se nám vstát hodně brzy a jet. Děti byly ráno tak zpitomělé, že dopoledne prospaly a pak už nás čekala jen půlka cesty
Ale ta zajímavější, sjelo se z dálnic, bylo na co koukat a tak. K moři bych jednoznačně letěla. Dokonce o tom v podstatě poprvé v životě přemýšlím, i když ten hotel mě s drobotí úplně neláká.
Karja V klidu, my jsme jeste s deckama u more nebyli. A bez nich uz vubec
Takze naposled rok 2012 pred svatbou. Ale jednou se tam zase podivame, neboj![]()
dynda my jsme,až na ten jeden hotel vždy jezdili do apartmánu. Ale mě nevadí vařit. Člověk je takový flexibilnější a odpadne značný podíl stresu. Když to šlo, šly jsme do restaurace a když ne, i kebab z okýnka jim chutnal.
Přestali jsme létat až nástupem starší do školy, kdyz už nešlo jet na dovolenou v září. Řecko uprostred července a srpna si ráda odpustim.
moora Přesně, pár hromů a žádný katastrofy, krásnej zahradnickej déšť co nic nepolámal.
Len tak logicky, když nemáš ráda more,nebudeš na to učit ani děti. My jsme taky v tom hotelu byli jenom jednou, a děti to znají jenom z videa. Pár let požadovaly podobnou dovolenou. Byla to moje první a poslední hotelová v dospělosti.
Len No já bych mimo sezónu na podzim jela, teď ještě ne. Ale za pár let jo. Ony pak i budou líp hlidatelne a třeba se na pár hodin urvu a užiju si svoje;-). Nebo s partou bych to taky zvladla dobře.
continuity Karja My to nejspíš taky časem zkusíme, ať děti zažijí různý dovolený. Hlavně muž by i moře bral, ale mně je to fakt proti srsti. Ale nejlepší by samozřejmě bylo, kdyby je tam vzal někdo jinej, my jsme takhle byli kdysi s prarodiči, vzali mě, sestru a bratrance a myslím, že rodiče si to užili maximálně.![]()
Ale v příštích pár letech teda plánuju maximálně tak odjet na Šumavu nebo nejdál do Rakouska, není mým cílem vypadat jako ta matka po dovolené ze vtipu výše.
dynda Nám naopak s mrňaty přišel dlouhé roky all inclusive hotel jako sázka na jistotu. A dětský klub znamenal i několik hodin svobody.
Sairon Za mě nejlepší dovolená s malýma dětma byla letecky Kréta a vyloženě dětský hotel. Kde nikdo neřešil případný problém u jídla, bazénu nebo u moře, měli tam připravené jídlo i pro mimina a to úplně celý den. A s večerem byl v hotelu totální klid
. Všechny akce probíhaly bokem od hotelu a tak na pokojích ani nebylo nic slyšet. Já jsem byla ráda, že mám týden totálního klidu, nevaření a nestarání. Kluci byli o trochu starší 1,5 a 5.
Jinak je pravda, že mnohem menší opruz je letadlo, i kdyby tam děti brečely, tak celou cestu to nebude nebo nikdy jsem to nezažila, že by někdo v letadle vytrvale brečel. A je to oproti autu chvíle. Nám v roce a půl prořval mladej celou noc v autě, cestou do Chorvatska, to byl pak děs. A to normálně v autě spával.
Len my taky s dětmi zatím u moře nebyli a ještě pár let to tak zůstane, ale mě to naopak u moře baví, vůbec mi nevadí část dovolené proválet, ale přiznávám, že s dětmi bych si to tak neužila a ve výsledku by to pro mně byly vyhozené peníze. Za zlomek ceny se s nimi můžu nervovat na jižní Moravě ![]()
dynda Nám naopak s mrňaty přišel dlouhé roky all inclusive hotel jako sázka na jistotu. A dětský klub znamenal i několik hodin svobody.
Přesně tak
Pinot Noir Tím spíš, pokud máš ty válecí dovolené ráda, to asi s mrňaty nejde vůbec. A až budou kluci větší, tak si to i užiješ.
To je stejne sranda, pro mě jsou ty detske hotely představa pekla. Celou dobu jsem si nadávala, co mě to popadlo. nakonec jsme ani to celodenní jídlo vůbec nevyužili, protože jsme z těch deseti dnů pět byli někde na výletě. Já teda nevydržím sedět na zadku déle než dva dny a děti taky furt chtějí nějaký program, i kdyby to mělo být jít procházkou na zmrzlinu.
I kdyz loni jsem si odpocinula i na dovolene s detmi, podarilo se nam to trefit tak, ze se nam to libilo vsem. Prekvapive s miminem v kocaru se da podniknout leccos, i slusna pesi tura.
Přesně tak. Já jezdila se zřítelnicí, sotva začala chodit, a v kočárku a s odpoledním spánkem to bylo úplně nejlepší
I v hospodě večer to v golfáčích zamázla, mohli jsme sedět do půlnoci klidně i na diskotéce ![]()
To byly nejlepší časy - ty malý děti jsou vděčný, stačí jim kyblík na kamínky a koupačka ![]()
Artróza v palcích u nohou se zase probrala k životu, změna počasí tomu nesvědčí. Bolestí jsem půl noci nespala, nevím jaké boty obout, mám oteklý hnáty víc než obvykle a vůbec. Nečekají mě v tomto ohledu žádná pozitiva ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články