Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
42819 příspěvků moje polička 22. června 2021 10:32

Sairon pokud se létat nebojíte vy, ony se bát spíš nebudou. Já bych jim z toho udělala dobrodružství, koupila před cestou nějaký časopis, na letišti džus, vzala je na vyhlídkovou terasu. Moje děti teda v letadle nikdy neřvaly a to ta starší v aute úplně pořád. Ale my teda jezdívaly na letiště i na odpoledne místo hřiště. Jediná výtka k létání je, že už dlouho nikam neletely.  

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 22. června 2021 10:36

A jinak si stěžuju na vesmír, že k nám musí tchýně (uklízecí maniak) vlízt zrovna v den, kdy mám skoro všude roztahané oblečení (většinou čisté, ale to mi nepomohlo).

Že mám krásně uklizený balkón úplně neocenila

Offline continuity
42819 příspěvků moje polička 22. června 2021 10:39

Gatita my jsme byli v hotelu s malýma dětma jenom jednou a už jsem to nikdy nezopakovala. Nebyla to úplná katastrofa, ale není to úplně dovolená snů ani pro nás dospele. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2021 10:46

Gatita syn teď odmítl vlézt i do bazénu:) Oni by byli asi nadšení z písku a vlnek, ale jen kvůli tomu za nimi nechci stát celý týden v horku na slunci. Právě mi přijde, že v ty tři roky jsou tak minimum, aby si to všichni jakž takž užili. A rozhodně bych letěla nebo to pojala jako road trip a u moře strávila jen pár dní.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 22. června 2021 10:50

Sairon 

Já si neumím už dneska vůbec představit, že řídíme v noci, už na to nemáme. Minulý rok jsme s dětmi jeli 1000 km a osvědčilo se nám vstát hodně brzy a jet. Děti byly ráno tak zpitomělé, že dopoledne prospaly a pak už nás čekala jen půlka cesty Ale ta zajímavější, sjelo se z dálnic, bylo na co koukat a tak. K moři bych jednoznačně letěla. Dokonce o tom v podstatě poprvé v životě přemýšlím, i když ten hotel mě s drobotí úplně neláká.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 22. června 2021 10:55

Karja V klidu, my jsme jeste s deckama u more nebyli. A bez nich uz vubec Takze naposled rok 2012 pred svatbou. Ale jednou se tam zase podivame, neboj

Offline continuity
42819 příspěvků moje polička 22. června 2021 11:26

dynda my jsme,až na ten jeden hotel vždy jezdili do apartmánu. Ale mě nevadí vařit. Člověk je takový flexibilnější a odpadne značný podíl stresu. Když to šlo, šly jsme do restaurace a když ne, i kebab z okýnka jim chutnal. 

Přestali jsme létat až nástupem starší do školy, kdyz už nešlo jet na dovolenou v září. Řecko uprostred července a srpna si ráda odpustim. 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 22. června 2021 11:26

Luna Karja Já vás trumfnu, my jsme s mužem spolu 11 let a za tu dobu jsme nikde u moře nebyli, pokud se nepočítá pár hodin v rámci jiný dovolený. Já tyhle dovolený nemám v oblibě a představa moře s malýma dětma mi přijde úplně pekelná.

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 22. června 2021 11:28

moora Přesně, pár hromů a žádný katastrofy, krásnej zahradnickej déšť co nic nepolámal. 

Offline continuity
42819 příspěvků moje polička 22. června 2021 11:30

Len tak logicky, když nemáš ráda more,nebudeš na to učit ani děti. My jsme taky v tom hotelu byli jenom jednou, a děti to znají jenom z videa. Pár let požadovaly podobnou dovolenou. Byla to moje první a poslední hotelová v dospělosti. 

Online Karja
44542 příspěvků moje polička 22. června 2021 11:30

Len No já bych mimo sezónu na podzim jela, teď ještě ne. Ale za pár let jo. Ony pak i budou líp hlidatelne a třeba se na pár hodin urvu a užiju si svoje;-). Nebo s partou bych to taky zvladla dobře. 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 22. června 2021 11:41

continuity Karja My to nejspíš taky časem zkusíme, ať děti zažijí různý dovolený. Hlavně muž by i moře bral, ale mně je to fakt proti srsti. Ale nejlepší by samozřejmě bylo, kdyby je tam vzal někdo jinej, my jsme takhle byli kdysi s prarodiči, vzali mě, sestru a bratrance a myslím, že rodiče si to užili maximálně.

Ale v příštích pár letech teda plánuju maximálně tak odjet na Šumavu nebo nejdál do Rakouska, není mým cílem vypadat jako ta matka po dovolené ze vtipu výše.

Offline Sweet Potato
40200 příspěvků moje polička 22. června 2021 11:42

dynda Nám naopak s mrňaty přišel dlouhé roky all inclusive hotel jako sázka na jistotu. A dětský klub znamenal i několik hodin svobody.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 22. června 2021 12:03

Sairon Za mě nejlepší dovolená s malýma dětma byla letecky Kréta a vyloženě dětský hotel. Kde nikdo neřešil případný problém u jídla, bazénu nebo u moře, měli tam připravené jídlo i pro mimina a to úplně celý den. A s večerem byl v hotelu totální klid. Všechny akce probíhaly bokem od hotelu a tak na pokojích ani nebylo nic slyšet. Já jsem byla ráda, že mám týden totálního klidu, nevaření a nestarání. Kluci byli o trochu starší 1,5 a 5.

Jinak je pravda, že mnohem menší opruz je letadlo, i kdyby tam děti brečely, tak celou cestu to nebude nebo nikdy jsem to nezažila, že by někdo v letadle vytrvale brečel. A je to oproti autu chvíle. Nám v roce a půl prořval mladej celou noc v autě, cestou do Chorvatska, to byl pak děs. A to normálně v autě spával. 

Offline Pinot Noir
29825 příspěvků moje polička 22. června 2021 12:04

Len my taky s dětmi zatím u moře nebyli a ještě pár let to tak zůstane, ale mě to naopak u moře baví, vůbec mi nevadí část dovolené proválet, ale přiznávám, že s dětmi bych si to tak neužila a ve výsledku by to pro mně byly vyhozené peníze. Za zlomek ceny se s nimi můžu nervovat na jižní Moravě

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 22. června 2021 12:05
Reakce na Sweet Potato:

dynda Nám naopak s mrňaty přišel dlouhé roky all inclusive hotel jako sázka na jistotu. A dětský klub znamenal i několik hodin svobody.

​Přesně tak

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 22. června 2021 12:09

Pinot Noir Tím spíš, pokud máš ty válecí dovolené ráda, to asi s mrňaty nejde vůbec. A až budou kluci větší, tak si to i užiješ. 

Offline continuity
42819 příspěvků moje polička 22. června 2021 12:14

To je stejne sranda, pro mě jsou ty detske hotely představa pekla. Celou dobu jsem si nadávala, co mě to popadlo. nakonec jsme ani to celodenní jídlo vůbec nevyužili, protože jsme z těch deseti dnů pět byli někde na výletě. Já teda nevydržím sedět na zadku déle než dva dny a děti taky furt chtějí nějaký program, i kdyby to mělo být jít procházkou na zmrzlinu. 

Offline barbucha blogger
35717 příspěvků moje polička 22. června 2021 12:25
Reakce na Gatita:

I kdyz loni jsem si odpocinula i na dovolene s detmi, podarilo se nam to trefit tak, ze se nam to libilo vsem. Prekvapive s miminem v kocaru se da podniknout leccos, i slusna pesi tura.  

​Přesně tak. Já jezdila se zřítelnicí, sotva začala chodit, a v kočárku a s odpoledním spánkem to bylo úplně nejlepší I v hospodě večer to v golfáčích zamázla, mohli jsme sedět do půlnoci klidně i na diskotéce

To byly nejlepší časy - ty malý děti jsou vděčný, stačí jim kyblík na kamínky a koupačka

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 22. června 2021 12:58

Artróza v palcích u nohou se zase probrala k životu, změna počasí tomu nesvědčí. Bolestí jsem půl noci nespala, nevím jaké boty obout, mám oteklý hnáty víc než obvykle a vůbec. Nečekají mě v tomto ohledu žádná pozitiva