711990 no přes 15 kilo má, plus ta krosna. Hlavně když víš, že v pohodě ujde minimálně pět kilometrů a to klidně nadšeně, tak ho nechceš nést celý výlet. Nám se nejvíc osvědčilo vzít mu to odrážecí kolo, stejně volíme cesty vhodné pro kočárek, když už nechce jet, dáme ho na kočár,... Když jsou pauzy na zmrzlinu nebo na to hřiště, deset kilometrů není problém.
Stěžovací vlákno
Teď jsem došla z posilovny v tílku, venku je 23 a celý den bylo těsně pod 30. Tak musíš do Brna.
Renusatko
Tady bylo včera na zdechnutí, snad větší vedro, než když svítí slunce. Catherinne musíš prostě na Moravu!
My jsme jednou dali na dovolené dceru do "školky". Byly jí asi tři, hned první den si všimla skupiny dětí v dětském klubu a chtěla tam. Mysleli jsme, že si jen chvíli pohraje, ale ona tam chtěla chodit denně. Vůbec jí nepřišlo divné, že se tam mluví německy :-). Tak jsme jí to rádi umožnili :-).
999 syn to taky miloval, většinou v italštině ![]()
Dovolené s dětma, dejte pokoj, mě uvrhnete do ještě větší depky, než jakou mám. My jsme kvůli dětem jezdili do aquaparků - Sarvar, Tatralandia (opakovaně), Špindlerův Mlýn. Výlety je nebavily. S mořem jsme moc nepochodili, takže od jisté doby jezdíme na dovolenou s koly, vloni turistika, a to jsou ochotné si udělat čas a jet s námi i teď.
Jako, že jsem včera v pracovní době uklízela vytopený sklep, to jsem ještě brala jako výživnou rozcvičku, ale že to teď bude denně, to už mě vážně nebaví ![]()
Si neumím představit vytopený barák, nebo větší prostory, je mi takových lidí strašně líto, to musí být peklo. To bláto, které je všude, špinavá voda, všechno zničené... Hrůza
nonemy
My máme garáž + sklep ve sníženém přízemí, je tam sjezd z ulice, navíc je ulice mírně z kopce a všechna voda teče k nám. Mám vodu ve sklepě při každém přívalovém dešti, teď už teda stavíme preventivně zábrany. Kolikrát se to stalo, když byl muž na služebce, já s miminem, no děs. Lituju tě fakt strašně moc, pamatuju si dobře i velké povodně v 97, já uvízla s partou někde na čundru (a byla jsem týden na seznamu pohřešovaných), ale našim to kompletně podemlelo barák, evakuovali je z kuchyňského okna lodí, zmar a bída, strašné vzpomíky!
Garfie panebože, to muselo být příšerné, si neumím vůbec přestavit. A mě litovat netřeba, jsi hodná, ale u nás je to celkem malý prostor a relativně prázdný, nějaké ty bedny, do hlavního sklepa se to naštěstí nedostalo. Jen to naštve, děkuji za účast. Navíc jsem moc nespala, protože jsem poslouchala ten slejvák a ty rány a už si představovala, jak to tam zase valí. Je to blbě řešený, moc s tím nejde dělat, nemáme žádný nápad. Velké povodně jsem jen v hrůze sledovala v TV a brečela, já bych se z toho úplně poskládala. Hrdinové jsou všichni ti, kteří pomáhali ( andulka01
)
nonemy tlapkam a preji ať už je to dobrý. ![]()
Garfie to nevím, co je horší: pohřešované dítě nebo podemletý barák. ![]()
continuity to první 100%
nonemy uf, to znie desivo ![]()
continuity No oni to naštěstí dostali nadávkováno postupně. Já byla zrovna někde u Osoblahy, na severu to začalo a voda už mě odřízla od přístupových cest, ale tady ještě byla pohodička. Po asi čtyřech dnech voda trochu opadla, tak mě nějaký pán vzal na dřív nepřístupné místo se signálem, kde mi půjčil svůj mobil. Dovolala jsem se našim, kde ta pohroma právě začínala, kupodivu telefon jim ještě fungoval, takže moje máti mi stihla říct jedinou větu, teda vlastně dvě "Ty žiješ!! Hlavně prosím tě nejezdi domů...."
Já byla pěkně v teple u cizích lidí, všechno fungovalo, kromě telefonů a dopravy. Jen jsem pořád v rádiu poslouchala, jak hlásí ty pohřešované a mě mezi nima...musel to být pro naše hrozný stres, ale vrátit jsem se mohla až tak po týdnu.
Garfie Mně se normálně při tvém komentáři ulevilo, že tví rodiče v tom marastu alespoň věděli, že jsi v pořádku. I když je to víc jak dvacet let :o)
DruI To je hezké.
:-) Děkuju, já to asi dokážu úplně docenit až teď s dětma, předtím to pro mě bylo jen takové dobrodružství "jsem v pohodě, co by se mi tak asi mělo stát!"
Rozbil se nam prenos dat mezi masinou a informacnim systemem. Od vcera resim koordinaci, teda spis nekoordinaci mezi nasima IT, dodavatelem masiny, dodavatelem inf systemu a jeho subdodavatelem, jak v ty pohadce o kohoutkovi a slepicce. Jako je to vzdycky problem toho druhyho, nikdy toho, s kym prave mluvim! A to jsem jim uz nasla, kde se to kouslo, trosku se nam ty data, co tecou z masiny nekde cestou replikujou, uz stoji ve fronte 420000 souboru...
Kokoska doufam, ze nejste dodavatelem naseho IS vy :)) nebo mozna by bylo lepsi, kdyby jo, zabila by sis je sama
nonemy Myslela jsem na tebe, jak jsi dojela a jestli nebyl někde u vás průšvih. A koukám, že ano. Snad už to je konec. Nemůže jen normálně pršet. Buď sucho nebo pohroma.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články