Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. června 2021 13:11

continuity ja to mám tiež ako ty. A k tomu všeobecnú neoblubu veľkých hotelov, radšej apartmán, domček niekde bez más. All inclusive hotel bol pre mňa vždy no go ale s deťmi by to určite nejaké svetlé stránky malo aj pre mňa 

Offline viktorka_od splavu
49222 příspěvků moje polička 22. června 2021 13:13

andulka01 au.. tlapkam.. a neni to spis dna? nebo ji zensky nemaji?

Offline Garfie
28482 příspěvků moje polička 22. června 2021 13:14

Třeba moje ségra moře miluje a s malými dětmi jezdila každý rok-s dětmi k moři na dámskou jízdu, tak to si asi taky dovedu představit, jinak mě to nebaví. My teda k moři (podle toho, co tu říkáte) asi taky vůbec nejezdíme, dětem by se to možná líbilo, ale jak nemají srovnání, tak neremcají.  V hotelu u moře jsem nebyla nikdy, to si ani nedovedu představit, jak to vypadá. Ale zase když jsme ještě za svobodna plánovali trochu dobrodružnější cesty, vždycky jsme hledali zemi, která má i moře, abychom se u něj mohli na den-dva zastavit. 

Vlastně, když měl syn tři měsíce a dcera asi tři roky, tak jsme byli na pár dní v Bibione!  Tomu teda moji kamarádi odmítali uvěřit, ale bylo to super. Měli jsme skvělý apartmán se zahradou, na zahradě byla sprcha, vzali jsme dodávku, babičku, neteř, u mimina jsme se prostřídali, k moři jsme ho prakticky ani nebrali. Byli jsme takhle tři spřátelené rodiny a dost ráda na to vzpomínám, ale znovu bych nejela. 

Offline Garfie
28482 příspěvků moje polička 22. června 2021 13:15

andulka01 Au, to je mi líto. :-( A není to dna? Kamarádovi taky začala od palců na nohou. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2021 13:16

continuity já si dětský hotel taky ráda odpustím, mě stačí moje děti, nemusí ječet ještě někdo další:) Pro nás týden u moře taky není úplně top dovolená, ale věřím, že s dětmi okolo šesti let si to člověk může pěkně užít, to už jsou trochu samostatné. Len Šumavu s kočárkem doporučuju, tam se dá projet skoro vše. Příští rok bysme rádi do Rakouska. Já jsem dospěla k tomu, že je potřeba mít nějaký program, jinak člověk ty děti musí pořád hlídat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2021 13:20

Garfie dobrodružná dovolené a pár dnů u moře je můj ideál. Já výhodu toho hotelu vidím akorát v těch službách - nemusíš vařit, každý den ti uklidí písek z pokoje,... Ale s minimem nebo batoletem bych to neabsolvovala. Moje kamarádka jela s minimem a dvouletým dítětem autem do Chorvatska a protože řvaly nebo co, tak celou cestu seděla vzadu vmáčknutá mezi ty dětské sedačky

Offline Garfie
28482 příspěvků moje polička 22. června 2021 13:25

Evaeva To já vůbec neznám. Tahle jízda byla na pohodu, dcera byla autem v roce v Paříži, taky oba kolem toho roku letěli...ale my teda každý měsíc jezdívali dvě hodiny k babičce, možná byli zvyklí. Jinak teda s těmi malými dětmi jsme hodně praktikovali homeexchange a nedám na ten systém dopustit, nejlepší dovolené s dětmi!  Zase známí byli kdysi s dětmi na Disney cruise, moje noční můra-ale po jejich líčení bych o tom asi klidně pouvažovala i za ty nekřesťanský peníze, byla to prý nejlepší dovolená, kdy o dětech neměli celou dobu ani potuchy..... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2021 13:30

Garfie my letos máme v plánu samé chalupy, s malými dětmi nám to nejvíc vyhovuje. Mladší syn v autě moc nadšený není, takže déle jak tři hodiny bych s ním asi jet nechtěla. Ale pokud bych chtěla vyloženě k moři, nebyl by problém letět. U nás cestování s dětmi snáší hůř muž teda.

Offline Mulen
4997 příspěvků moje polička 22. června 2021 13:30

Mám strašnou, ale fakt hroznou, poobědovou krizi. Posledních pár dní. Skoro neudržím otevřené oči

Offline Garfie
28482 příspěvků moje polička 22. června 2021 13:32

Mulen To taky mívám, ale kolikrát mi stačí deset minut odpočinku, nemůžeš se někam nepozorovaně složit?

Evaeva No chalupy jsou ale nejvíc!  Hlavně teda pak s těmi předškoláky/mladšími školáky!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2021 13:35

Mulen haha, to jsem mívala jako těhotná

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 22. června 2021 13:35

Mulen jak bych to jenom... nejsi tehotna?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2021 13:37

Garfie tady ta bohužel nemá oplocenou zahradu, ale jinak super. Je to fakt pohodlné, když můžou děti spát a my máme kde být, mužů jim připravit jídlo, na které jsou zvyklý, mají prostor na hraní.

Offline Mulen
4997 příspěvků moje polička 22. června 2021 13:37

Garfie to právě nemůžu, úplně cítím jak by mi to pomohlo. Maximálně si sednout na záchod a složit hlavu na kolena (už jsem to udělala)

Evaeva Garfie chalupy jsou My jszdíme s jedněma kamarádama pravidelně (i občas na vánoce), děcka se zabaví (dohromady je jich 10) a ten pocit, vylézt bosky ráno s kafem na zápraží... Letos bohužel jen týden :(.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2021 13:41

Mulen v takové partě je to ještě víc super!

Offline Mulen
4997 příspěvků moje polička 22. června 2021 13:47

Evaeva no že jo, přes den výlety, večer deskovky. Ale já bych jezdila i k moři, do hor, někam daleko vlakem... Ale kde brát dovolenou :-(

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2021 13:54

Mulen my jsme jako děti (spíš mládež) v takové partě projeli půl Francie. Přes den se poznávalo, večer se hráli hry, každý den jsme spali jinde. Jedna z nejlepších dovolených v životě. Někdy mě mrzí, že teď v dospělosti už žádnou takovou partu nemám:(

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 22. června 2021 13:56

viktorka_od splavu Garfie Prý artróza, pan ortoped před časem si byl jistý. Ono to bolí furt, podpadky už vůbec nemůžu, hybnost kloubu tak poloviční. A o víkendu jsem si to rozjela pěší tůrou a horkem, no a ta přicházející bouřka to dodělala. Vlastně můžu bejt ráda, že to byla jen bolest, v minulosti to byly ataky artrotické horečky, třeba na dva dny a to je fakt peklo.

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 22. června 2021 13:57

Mulen normalne si chod odpocinout na zachod, mne se to stavalo jeden cas furt! i netehotny:D

Offline Mulen
4997 příspěvků moje polička 22. června 2021 14:02

711990 chodím, ale že by to bylo nějak pohodlný

Evaeva to zní super, taky bych na to vzpomínala.