continuity ja to mám tiež ako ty. A k tomu všeobecnú neoblubu veľkých hotelov, radšej apartmán, domček niekde bez más. All inclusive hotel bol pre mňa vždy no go ale s deťmi by to určite nejaké svetlé stránky malo aj pre mňa ![]()
Stěžovací vlákno
andulka01 au.. tlapkam.. a neni to spis dna? nebo ji zensky nemaji?
Třeba moje ségra moře miluje a s malými dětmi jezdila každý rok-s dětmi k moři na dámskou jízdu, tak to si asi taky dovedu představit, jinak mě to nebaví. My teda k moři (podle toho, co tu říkáte) asi taky vůbec nejezdíme, dětem by se to možná líbilo, ale jak nemají srovnání, tak neremcají.
V hotelu u moře jsem nebyla nikdy, to si ani nedovedu představit, jak to vypadá. Ale zase když jsme ještě za svobodna plánovali trochu dobrodružnější cesty, vždycky jsme hledali zemi, která má i moře, abychom se u něj mohli na den-dva zastavit.
Vlastně, když měl syn tři měsíce a dcera asi tři roky, tak jsme byli na pár dní v Bibione!
Tomu teda moji kamarádi odmítali uvěřit, ale bylo to super. Měli jsme skvělý apartmán se zahradou, na zahradě byla sprcha, vzali jsme dodávku, babičku, neteř, u mimina jsme se prostřídali, k moři jsme ho prakticky ani nebrali. Byli jsme takhle tři spřátelené rodiny a dost ráda na to vzpomínám, ale znovu bych nejela.
andulka01 Au, to je mi líto. :-( A není to dna? Kamarádovi taky začala od palců na nohou.
continuity já si dětský hotel taky ráda odpustím, mě stačí moje děti, nemusí ječet ještě někdo další:) Pro nás týden u moře taky není úplně top dovolená, ale věřím, že s dětmi okolo šesti let si to člověk může pěkně užít, to už jsou trochu samostatné. Len Šumavu s kočárkem doporučuju, tam se dá projet skoro vše. Příští rok bysme rádi do Rakouska. Já jsem dospěla k tomu, že je potřeba mít nějaký program, jinak člověk ty děti musí pořád hlídat.
Garfie dobrodružná dovolené a pár dnů u moře je můj ideál. Já výhodu toho hotelu vidím akorát v těch službách - nemusíš vařit, každý den ti uklidí písek z pokoje,... Ale s minimem nebo batoletem bych to neabsolvovala. Moje kamarádka jela s minimem a dvouletým dítětem autem do Chorvatska a protože řvaly nebo co, tak celou cestu seděla vzadu vmáčknutá mezi ty dětské sedačky![]()
Evaeva To já vůbec neznám. Tahle jízda byla na pohodu, dcera byla autem v roce v Paříži, taky oba kolem toho roku letěli...ale my teda každý měsíc jezdívali dvě hodiny k babičce, možná byli zvyklí. Jinak teda s těmi malými dětmi jsme hodně praktikovali homeexchange a nedám na ten systém dopustit, nejlepší dovolené s dětmi!
Zase známí byli kdysi s dětmi na Disney cruise, moje noční můra-ale po jejich líčení bych o tom asi klidně pouvažovala i za ty nekřesťanský peníze, byla to prý nejlepší dovolená, kdy o dětech neměli celou dobu ani potuchy.....
Garfie my letos máme v plánu samé chalupy, s malými dětmi nám to nejvíc vyhovuje. Mladší syn v autě moc nadšený není, takže déle jak tři hodiny bych s ním asi jet nechtěla. Ale pokud bych chtěla vyloženě k moři, nebyl by problém letět. U nás cestování s dětmi snáší hůř muž teda.
Mám strašnou, ale fakt hroznou, poobědovou krizi. Posledních pár dní. Skoro neudržím otevřené oči ![]()
Mulen haha, to jsem mívala jako těhotná
Mulen jak bych to jenom... nejsi tehotna? ![]()
Garfie tady ta bohužel nemá oplocenou zahradu, ale jinak super. Je to fakt pohodlné, když můžou děti spát a my máme kde být, mužů jim připravit jídlo, na které jsou zvyklý, mají prostor na hraní.
Garfie to právě nemůžu, úplně cítím jak by mi to pomohlo. Maximálně si sednout na záchod a složit hlavu na kolena (už jsem to udělala)![]()
Evaeva Garfie chalupy jsou
My jszdíme s jedněma kamarádama pravidelně (i občas na vánoce), děcka se zabaví (dohromady je jich 10) a ten pocit, vylézt bosky ráno s kafem na zápraží... Letos bohužel jen týden :(.
Mulen v takové partě je to ještě víc super!
Evaeva no že jo, přes den výlety, večer deskovky. Ale já bych jezdila i k moři, do hor, někam daleko vlakem... Ale kde brát dovolenou :-(
Mulen my jsme jako děti (spíš mládež) v takové partě projeli půl Francie. Přes den se poznávalo, večer se hráli hry, každý den jsme spali jinde. Jedna z nejlepších dovolených v životě. Někdy mě mrzí, že teď v dospělosti už žádnou takovou partu nemám:(
viktorka_od splavu Garfie Prý artróza, pan ortoped před časem si byl jistý. Ono to bolí furt, podpadky už vůbec nemůžu, hybnost kloubu tak poloviční. A o víkendu jsem si to rozjela pěší tůrou a horkem, no a ta přicházející bouřka to dodělala. Vlastně můžu bejt ráda, že to byla jen bolest, v minulosti to byly ataky artrotické horečky, třeba na dva dny a to je fakt peklo.
Mulen normalne si chod odpocinout na zachod, mne se to stavalo jeden cas furt! i netehotny:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články