Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline tv
4196 příspěvků moje polička 23. června 2021 19:20
Reakce na Lamicka:

tv ja docitam - nemuzete si agendu uplne rozdelit? My jsme 3 a kazda je zodpovedna ciste za svoji praci a je fajn. Jsem v tymu, ale sama :) 

​My jsme spolu v jedné třídě ve škole. Naše nadřízená se to snažila urovnat, ale kolegyně se úplně sekla, stojí si ( nesmyslne) za svým. Takže já už jsem to vzdala. Několikrát jsem si poplakala, ale nemám na to, abych ji o něčem přesvědčovala. Navíc jsem nic "neprovedla".

Offline Karja
44542 příspěvků moje polička 23. června 2021 19:29

tv Ty jo a nebude od září nějaký harakiri, že by jsi byla s někým jiným? Vis co, tohle bude asi nějaký zabejceni v kombinaci s ještě s nějakou ne úplně fajn povahou a s tím ty neuděláš vůbec nic. Fakt tě lituju!

Offline Karja
44542 příspěvků moje polička 23. června 2021 19:34

Lamicka Safra, jdu se podívat na naše stránky, jestli neděláš místo mě. Přesně takhle jsem pracovala, tři ženský v týmu, ale každá svoje. Každej měsíc byl teda někdo vedoucí (tvl to jsem neměla hodně ráda, kvůli tomu vedení ostatních), zodpovednej za ten vysledek a prostě mel víc práce ten mesic, ale každej si víceméně dělal svoje nezávisle a občas se to prolnulo. No a bylo to dobrý.

Offline Gatita
8602 příspěvků moje polička 23. června 2021 19:36
Reakce na 711990:

Karoleena jezisi fuj ta hrabalka

​mam se taky kouknout? Se mi moc nechce. Jednou jsem cetla neco o krtcich, jak to maji s temi zizalami. A uz nikdy jsem nemohla videt zadneho Krtecka, aniz bych si na to hned vzpomnela...uh. 

Offline tv
4196 příspěvků moje polička 23. června 2021 19:38

Karja oni mě právě od září soupnou někam jinam, takže se to v podstatě " vyřeší". Ale i tak mě to hrozně mrzí, měla jsem pocit, ze jsme si od začátku sedly, ze všechno klapalo, vzájemně jsme si pomáhaly, šly spolu na pivo, na navstevu. A teď takový zlom.

Offline Karja
44542 příspěvků moje polička 23. června 2021 20:01

tv Z toho si nic nedělej, to se částo stává, že jedna strana má z toho vztahu absolutně jinej pocit než ta druhá. Na tom neneses žádnej podíl viny. Taky se mi to stalo asi s dvěma přítelkyněma, a mrzelo mě to, zpracovala jsem to až za dost dlouho, že jsem si uvědomila, že ona mě v podstatě nikdy asi nemohla mít moc ráda nebo prostě že ten vztah nebyl vrelej oboustrane. Podle mě je to často právě v těch ženskych vztazích. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 23. června 2021 20:16

tv A nepomohl by u vás třeba školní psycholog nebo výchovný poradce,  někde řeší i tyhle neshody mezi zaměstnanci? Jestli máte být tým a dělat spolu, je to pak každodenní trápení

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 23. června 2021 21:08

tv jo, tak to jo. To je skoda, ze se to takhle pokazilo :( 

Offline Garfie
28482 příspěvků moje polička 23. června 2021 21:15

Mha To by musela být fakt velká škola, jinak jsou tihle lidé taky jen normální kolegové, většinou nějak zainteresovaní, vůbec si to reálně nedovedu představit

Offline tv
4196 příspěvků moje polička 23. června 2021 21:54

Mha jsme malá škola, jen pár tříd, tohle u nás nefunguje. Zrovna teď si nedokážu představit, že by to mohl někdo vyřešit. Jak jsem psala, odcházím do jiné třídy, nejraději bych odešla do jiné budovy.

Offline tv
4196 příspěvků moje polička 23. června 2021 21:56

Lamicka no jo, no. Přitom jde o nedorozumění, v podstatě o hloupost. 

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 24. června 2021 11:25

Při usínání zase hrozná bolest nohou, oteklý kotníky, chlazení moc nepomáhalo. Pak mě probudila bouřka. Pak přišla zmáchaná kočka se pomazlit. Sotva jsem zase zabrala, sousedovi začal hvízdat alarm v autě. Hodinu, než asi došla baterie nebo co. A pak už jen blbé sny. 
No jsem úplně vyřízená a to na sobotu připravuju firemní akci pro 450 lidí. Bude fakt zázrak když to dám.

Offline letfenixa
10846 příspěvků moje polička 24. června 2021 14:25

andulka01 uf!

Offline eM
1740 příspěvků moje polička 24. června 2021 14:29
Offline Garfie
28482 příspěvků moje polička 24. června 2021 15:36

andulka01 No potěš! Budu na tebe myslet.

Jinak já si teda tak nějak trochu odložím tady. Není to ani stížnost a v podstatě to mám vyřešeno, jen by mě zajímal váš názor. O prázdninách jedeme na dva týdny od Itálie, bydlení máme zadarmo. První týden jsou naše děti na táboře, takže bereme manželova syna a moji neteř, původně s námi měli jet ještě známí, ale nakonec jedeme sami. Na druhý týden přijede moje ségra, protože se bojí řídit tak daleko (cca 12 hodin), bere s sebou kamarádku a slíbila mi, že přiveze moje děti. Já jí řekla, že pochopitelně nemusí, že to pro ně manžel když tak otočí, nechtěla jsem, aby měla pocit, že ji tam zveme hlavně zo toho důvodu :-), ale ona, že to je hloupost a že je vezmou. Tak.

No a teď jsme se viděly se starší neteří a ta mi říkala, že ségře se děti brát nechce, že by se chtěly s tou kamarádkou cestou někam zastavit, natáhnout to třeba na dvě noci a tak....a já jsem teď z toho taková rozpačitá, mně to ségra ještě neřekla-jestli o tom mám začít, nebo počkat, až mi to oznámí ona....my se mezitím shodli, že je pitomina, aby jel manžel na otočku a pokud je ségra nebude chtít vzít, tak na ně prostě počkáme a pojedeme až ten druhý týden, ale trochu mě to mrzí. 

Offline continuity
42819 příspěvků moje polička 24. června 2021 15:40

Garfie no a kdyby vám je sestra přivezla jenom někam na půl cesty? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. června 2021 15:48

Garfie nevím, kolik je neteři, ale stejně bych asi počkala, až ti to ségra řekne "oficiálně". Mezi tím můžeš zvažovat různé varianty a být tím pádem připravená.

Offline Garfie
28482 příspěvků moje polička 24. června 2021 15:52

continuity To je asi taky možnost, jak říkám, já to s ní ještě neotevřela. Jen mě to tak zamrzelo, zvlášť když to navrhla sama. Víš jak, road trip si můžou udělat i po cestě zpátky, já tam budu mít ten týden před tím její dítě, beru její holky na střídačku někam vlastně každý léto už dvacet let. 

Offline Garfie
28482 příspěvků moje polička 24. června 2021 15:55

Evaeva Té co máme vzít s sebou o týden dřív je 18, vlastně ona je v podstatě ta hlavní, která to potřebuje vědět předem, protože si kvůli té cestě zrušila brigádu. :-)  A pokud pojedeme i s dětmi, tak už se nám do auta nevleze a bude muset jet se ségrou. Jako nám je to jedno, my prostě ten týden vezmeme staršího syna a vyrazíme někam v Čechách...i když Itálii bych raději. :-)

Offline continuity
42819 příspěvků moje polička 24. června 2021 16:04

Garfie já bych pátrala po té příčině, to nemusí být, že nechce přivézt vaše děti. třeba se jí nechce řídit 12 hodin v kuse, to je úplně jiný problém, který má úplně jiné řešení.