andulka01 No potěš! Budu na tebe myslet. 
Jinak já si teda tak nějak trochu odložím tady. Není to ani stížnost a v podstatě to mám vyřešeno, jen by mě zajímal váš názor. O prázdninách jedeme na dva týdny od Itálie, bydlení máme zadarmo. První týden jsou naše děti na táboře, takže bereme manželova syna a moji neteř, původně s námi měli jet ještě známí, ale nakonec jedeme sami. Na druhý týden přijede moje ségra, protože se bojí řídit tak daleko (cca 12 hodin), bere s sebou kamarádku a slíbila mi, že přiveze moje děti. Já jí řekla, že pochopitelně nemusí, že to pro ně manžel když tak otočí, nechtěla jsem, aby měla pocit, že ji tam zveme hlavně zo toho důvodu :-), ale ona, že to je hloupost a že je vezmou. Tak.
No a teď jsme se viděly se starší neteří a ta mi říkala, že ségře se děti brát nechce, že by se chtěly s tou kamarádkou cestou někam zastavit, natáhnout to třeba na dvě noci a tak....a já jsem teď z toho taková rozpačitá, mně to ségra ještě neřekla-jestli o tom mám začít, nebo počkat, až mi to oznámí ona....my se mezitím shodli, že je pitomina, aby jel manžel na otočku a pokud je ségra nebude chtít vzít, tak na ně prostě počkáme a pojedeme až ten druhý týden, ale trochu mě to mrzí.