Zabíjajú ma horúčavy, milujem leto, ale teploty 35 stupňov trvajúce viac dni po sebe je aj na mňa moc. Ak príde búrka, čakám pohromu.
Stěžovací vlákno
Moji mámu dneska nabralo auto na přechodu.
Zastavily dvě auta, zacal přecházet kluk a když začala přecházet máti, tak se jedno rozjelo a sejmulo ji. A ona se nenechala odvézt do nemocnice a ještě si došla do města na jahody.![]()
Samozřejmě se to rozlezelo, narazene zebra, sedrena, kotník v prdeli. K doktorovi jde zítra.
Ježiš Mária, ať to hlavně nic není!
tv No to je strašný!
Normálně bych navrhla, ať maminku přesvědčíte, ať jde hned teď někam k doktoru, ale protože vím, že moje mami by to řešila obdobně (případně by k doktoru odmítla jít vůbec, protože "přece nebude obtěžovat"
),mlčím. Hlavně ať je mami vpořádku!
Garfie nevim, jak otevreny mate vztah se segrou, ja jsem treba z rodiny, kde se veci neresi naprimo a jsou pak z toho mrzutosti, takze ja se vzdycky radeji otevrene ptam :)) takze ja bych se narovinu zeptala. No a napadlo me, ze si treba netroufa vest jine nez svoje deti, ja z te zodpovednosti za jine deti taky mivam vzdycky nervy.
tv aaaa, tlapkam moc, mamu srazilo auto pred lety, tam to bylo na sanitku a dostavala se z toho rok. Tak hlavne, ze to dobre dopadlo. ![]()
continuity díky. Zlomeného určitě nic nemá, jen je potlucena, si myslím.
tv no moje nervy!
continuity Ale to říkala v podstatě hned, že by to asi nedaly v kuse, i když pojedou dvě, ale někde by přespaly, i jsem jí radila, kde zhruba....to ještě byly ve hře děti, já jsem ochotná to za ně i zaplatit.
Lamicka Já se jí na to zeptám, ale ten dovoz dětí navrhla sama a je to teda nejjednodušší a nejlogičtější řešení, my zase bereme její dítě, že jo. :-) Navíc s týdenním předstihem.
tv
No ty kokso! Moji máti takhle srazilo auto, když jela na kole, borec do ní otevřel dveře. Přitom ona byla opatrná, to auto tam normálně stálo zaparkované v řadě, ale chlapík asi telefonoval. Taky se nenechala odvést do nemocnice, odjela, kam potřebovala a pak se léčila asi půl roku. :-/
Garfie neee!![]()
tv Určitě k doktorovi
a Tlapkam, jestli se ti to neoškliví.
tv Hlavně, ať je mamka v pořádku. Je to blbé, když nikam nechtějí.
Řeším tady teď syna. Taky nechce do nemocnice. Někde se vymlátil na kole, bez přilby
, protože jen hysterická matka to požaduje. Má naražený rameno, koleno, možná něco se zápěstím, sedřený bok, ruku a na čele bouli, jak zeměkouli. Sice se tváří, že pohoda, ale ten úraz hlavy se mi moc nelíbí. Minimálně budu celou noc a zítra ve stresu.![]()
Renusatko to je ten, co dostal to nové kolo?
Ach jo, to je den. Ať to taky odnese jen silničním lisajem.
Muž se vymlátil minulý týden, ale ten teda bez helmy nejede ani uklidit kolo do garáže, páč nějaký parakotoul se u něj stane tak 10x za sezonu.
Renusatko tobe preju pevne nervy a klukovi, at jsou to jen povrchovky
continuity Jasný. Dělá na něm psí kusy. Sjíždí schody a podobně. My jsme mu přilbu pořídili, jenže copak jí machýrek bude nosit
. Makara My už jsme trochu zvyklí, dřív to bylo skákání. Přemety a podobně. V dětské jsme byli každou chvíli. Jenže teď má 19, tak jedině naložit násilím a odvézt.
A k úplně jinému tématu. Hrůza na Břeclavsku a Hodonínsku, tornádo. Snad od tam nikdo z místní komunity není. Vypadá to tam strašně. Chudáci.![]()
Garfie na ten věk jsem se ptala spíš kvůli tomu, že to může být všelijak, že to třeba špatně pochopila. Promluv si se sestrou a uvidíš. No, je to blbá situace, muset měnit plány.
tv Držím palce, ať je to jen potlučení, ale určitě radši zkontrolovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články