Karja já taky nevím, jak si lehnu. Už jsem byla zralá na usnutí v deset. Teď mám v sobě panáka a půlku čokolády.
Stěžovací vlákno
continuity já se bojím volat tak pozde a zároveň tady trnu
nonemy moc ti rozumím. ![]()
Ted na to koukam v TV, je to neuveritelny, hrozny. Chudaci lidi.
Karja asi taky neusnu, dcera na jednom konci republiky, manžel na druhém, ja v zapiskovanem panelaku, elektrika už zase nejde, což je teď teda to nejmenší. Se nemůžu dočkat rána, abych jim všem zavolala. Manžel měl jet o víkendu pomahat chystat tabor, no asi pojedeme na breclavsko
Kokoska je to hrozné. Ty záběry, to je jak po válce ![]()
Co se to děje s tím světem? To je jedna katastrofa za druhou
nonemy kolem Prahy pořád klid, alespon o dceru se nemusis bát.
Můžete mi prosím někdo napsat, jak to teď vypadá v Praze?
nonemy držím palec, ať jsou všichni v pořádku. Taky nějak nemůžu spát.
nonemy lije, ale nic extrémního. Žádné hromy blesky ani vichr, jen déšť
nonemy psala jsem ti výše, Praha je úplně v pohodě. Poslední větsi bourka byla včera v noci, to zavírali letiště, asi dvě hodiny se nedalo z letadla vystoupit. Muž je na letišti kouká tam na radar, mají i přesnější předpovědi a řekl, že my jsme určitě v pohodě.
Segra je nekde na jizni Morave, ale mluvila o Znojemsku, tak snad dobry. Ja jsem na Vysocine a blizi se bourka, strasne se blyska a hrozne leje, neni to uplne dobre pozadi k tomu, co vidim v TV.
Karja vid, je to sileny, tohle zname jen ze zprav o katastrofach v USA, cloveka nenapadne, ze to muze byt i tady.
My sme na chate v Makove, nás to len ľahko lizlo ale aj tak to bolo chvíľu brutálne, krúpy padali takmer vodorovne. Tým záberom z Hrušiek sme nemohli dlho uveriť, to je ako z amerického postapo filmu
Sambo má odtiaľ kolegu, aj sa mu boji napísať, či je v poriadku :(
my jsme sli vcera spat v 9, v noci me sice vzbudila bourka ale to bylo stejne poslednich par dni.. a ted neverim vlastnim ocim
nonemy kolem Prahy pořád klid, alespon o dceru se nemusis bát.
Moc děkuji za tuto zprávu, jsi zlata
stihla jsem si ji přečíst a pak vypadla i data.
Vcera to ti lidi jeste zvladli... adrenalin, sok atd... ale moc na ne myslim ted rano, kdy to vsechno uvidi za denniho svetla :(
Manzel v pořádku, kolega naštěstí taky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články