Renusatko Okamžitě k doktorovi! Klidně násilím! Držím palce!
Stěžovací vlákno
Garfie mně to Teda od ségry přijde hodně nefér.
Vy tam berete její dítě na týden. Pak k vám má přijet na týden ještě ona ona, navíc ještě i s kamarádkou. Vzít a dovézt vaše děti mi přijde jako naprosté minimum, co pro vás může na oplátku udělat.
Aby se hnal manžel tisíc km tam a zase zpátky pro děti, když ona jede stejnou trasu k vam mi přijde hodně nesmyslné.
A od ségry dost nevstricne. Vlastně sobecké. ![]()
Viděla jsem videa z Lužic, je to tam jako ve válečné zóně.
Teda, to tornádo je opravdu hrůza!
dzizisketa Já mám rodinu 10 km od toho místa, minulo je to. Prý je to tam pořád hrozné, to počasí. Vítr, bouřky, prší.
Renusatko tady breclav, padaly ledove kroupy velke jako tenisaky, mam vysklene auto a roztristene tasky na strese, takze zatecene na pude, snad uz nebude prset, nez sezeneme nekoho na opravu
dzizisketa Sleduju CT24, strasny. Odbornik to odhadl mozna na silu tornada 4 (naprosta silenost).
baltik To je mi hrozně líto, hlavně ať vás nepotká nic dalšího.
Renusatko ted ctu ty okolni vesnice, to je teprve mazec!
baltik Prý i zničený zámek ve Valticích. No je to úplná hrůza.
Ten má "jenom" potlučenou střechu, není celá pryč, a rozbitá některá okna. Akorát se před pár lety celý obnovil, no.
dzizisketa Na zámku to asi stačí, ale nakonec je to opravdu "jenom". Tu hrůzu jsem myslela všeobecně k celému tomu okolí.
To je úplně strašný, ty záběry ![]()
Kamarádka bydlí v Mikulčicích.Je bez baráku i aut.Evakuovat je jede kamarád.Naštesí se jim nic nestalo.Hrozný.
baltik uf, držím palce, ať už vám do toho víc neprší. Mám kamaráda ve Valticích, sleduju to od něj v přímém přenosu. Strašné, je mi všech tak líto :(
baltik snad už nepřijde nic dalšího hroznýho v noci...
Fakt apokalypsa, některé ty záběry jsou úplně neuvěřitelné. ![]()
Já mám kamarády v Breclave, kolegu v Hruskach a manžela zrovna dnešní noc 10 km odtama. Je mi uplne spatne
nonemy más o nich nějake zprávy? Já mám kousek šéfa a jednoho kolegu. Volat tam teď nechci, no modlím se za ně.
nonemy Nedivím se ti. Já snad dneska ani nebudu spát. Je to hrůza no, člověk s tím v našich končinách vůbec nepočítá, vyprošťování ze sutin a tak...Hrůza.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články