nonemy to je dobre ![]()
Stěžovací vlákno
razorblade taky jsem na to myslela, že to ráno musí být strašné.
Pavlena Mladej je snad v pořádku. Zajde si dnes s ramenem k doktorce. Hlava snad dobrý, večer nikam nechtěl a noci jsem ho asi 4x budila.
razorblade Přesně. Ono i teď to chvíli pojede na takový adrenalin a trochu šok, kdy si úplně neuvědomuješ rozsah. Ale ty příští dny budou kruté. Pamatuju si to z těch povodní v 97, zrovna jsem tady na to někde shodou okolností vzpomínala, dost nás to postihlo. Ze začátku ještě funguješ, vtipkuješ, nepřipouštíš si to....až po čase ti to dochází v plném rozsahu. Moje máma třeba při dešti nedokázala usnout ještě další dva roky.
Dadoo Děkuju. :-) Teď se to teda jeví jako dost nicotný problém.
Ale jsem z toho taková lehce rozčarovaná a smutná, do žádného konfliktu nepůjdu, ale mrzí mě to. Její holky s sebou navíc opravdu tahám často, byly se mnou v Paříži, v Budapešti, obě dvě v Japonsku i Itálii...ségra moje děti na prázdniny ještě nikam nevzala. Aspoň, že můj chlap je zlatej, ten mi řekl, ať to vůbec neřeším a nechám to úplně na ní, že my se prostě přizpůsobíme.
continuity
Tohle je fakt přesné, strašná hrůza. Ty jednotlivé osobní příběhy jsou nejhorší, člověk z dálky to vnímá jako celek, ale je za tím spousta těch "malých" osudů. :-(
Panebože, to je strašný
my včera přišli pozdě a nepouštěli televizi, tak to vidím až teď
eM Pavlena ulevilo se mi, ale o kamarádech ještě zprávu nemám. Ale ti jsou v Břeclavi, tam to tak hrozné nebylo, tak snad budou taky v pořádku.
Já mám za sebou tento týden potřetí úklid vytopeného sklepa, pytle s pískem nepomohly, ale nestěžuji si, fakt ne. Jen doufám, že v postižených oblastech bude větší solidarita a sousedská výpomoc, u nás to nikoho nezajímalo. Pomohla jen sousedka, která tam má sklep taky, ostatní je mají v patře, tak totální nezájem.
To je tak příšerné, na to slova nestačí. Jako člověk pomůže penězma, věcma, ale to je málo. Vůbec nevím, co dělat.

Sweet Potato díky! ![]()
Renusatko jsem ráda, že je syn v pořádku ![]()
tv Renusatko moc mě mrzelo číst o těch úrazech, doufám, že budou oba vasmi blízcí brzy v pořádku.
K těm povodním- úplně neskutečné. Nenapadá mě, co napsat- teda kromě platebního příkazu na pomoc postiženým. Post od Sweet Potato ![]()
Sweet Potato díky za odkaz. Čekala jsem, ze zareagují, ale ze takhle rychle, to mě vážně mile překvapilo.
eM Na darujme.cz je od večera téměř 16 a půl milionu, skáče to neuvěřitelně, sleduju to už od brzkého rána. ![]()
eM Možností, jak přispět, je naštěstí hodně. Kdo rychle dává...
Např Diecézní charita Brno.
Je to hrôza, hrôza
My šli večer brzy spát a teď tady jen v šoku nevěřícně zírám. Všech postižených je mi tak strašně moc líto, taková hrůza! Snad už našli všechny raněné...
Včera jsme nepouštěli televizi, tak teď tu dvě hodiny ziram na zprávy. Hrůza, hrůza, hruza. Jsem zaregistrovana jako dobrovolník na pomoc s úklidem, finance odeslány.
Sweet Potato to rozhodne. Jsem ale hlavně rada za koordinaci dobrovolnické pomoci. andulka01 , přes koho ses hlásila jako dobrovolník ty, prosím?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články