Garfie To je strašné. ![]()
Stěžovací vlákno
Bledule Je. Fakt strašná hra osudu, je mi jí hrozně líto, po pandemii sezvala celou širokou rodinu...:-(
![]()

Sweet Potato Ty jo, tak to jsou borci!!! ![]()
Garfie to je drsný...
MP Meri Vnitřky domů jsou zničené taky. Vymlátilo to okna, někteří říkali, že jim to odneslo z vnitřků i veškeré věci, někteří neměli ani to oblečení.
Garfie to je moc smutné :(
Garfie Úprimnú sústrasť. V našej rodine sa stalo niečo podobné. Starký mal na nedeľu naplánovanú oslavu sedemdesiatky a namiesto oslavy sme išli na pohreb 33-ročnému ujovi (starkého zaťovi), ktorý zomrel vo štvrtok pred oslavou pri autonehode spolu so svojím bratom a jedným známym. Bolo to strašné, už je to viac ako 20 rokov. Mala som vtedy 10 rokov a doteraz si pamätám, ako sme sa o ujovej nehode dozvedeli i trojitý pohreb.
To je strašné ![]()
Sweet Potato Psala mi kamarádka, že shání do charitativního kytkoblešáku pokojovky, jestli nemám něco navíc. Akci pořádá nějaká nadace z Brna a uskuteční se v červenci, výtěžek poputuje k paní, která přišla o střechu. Už jsem dala zakořenit Photos a mám tu Pileu, Ficus Benjamin a Monsteru.
Bledule Je. Fakt strašná hra osudu, je mi jí hrozně líto, po pandemii sezvala celou širokou rodinu...:-(
tohle je hrozne nefer :(
Garfie je to strasne smutny a nespravedlivy, chudak pani.
Garfie ach jo. Mam pocit ze rok 21 se zatim uplne nepredvedl:(
rasaNori No to máš vlastně pravdu. Fakt se to vrší, pěkně jedno na druhé. :-(
Garfie to je velmi smutne
MP Meri kamarádce to zničilo střechu,rozbilo okna.Propadl se jim strop a jak všechno lítalo, zničilo to komplet lednici, rozbilo vestavnou troubu-dvířka napadrť,všude zasekaný tašky ze střechy,do nohy od stolu zaseknutá taška...Všude suť...
Garfie To bych byla asi v těžkém šoku, to je fakt strašné ...
Kan ja mam zakoreneny kytky, co hledaji domov, ale jsem v Praze.
Kan Sweet Potato To jsou dobre tipy, ale já bych chtěla darovat něco hmotného adresně. Počkám, až se přežene nejhorší chaos a pak se zkusím po někom konkrétním porozhlédnout. Jako určite se nechci unáhlit, viděla jsem dnes na IG fotky skladu humanitární pomoci, který zacinaj připomínat velkou skládku, trochu se bojím, ze z toho ještě budou mrzutosti.
EDITH4B
Tak kdyby ona nebo někdo další (později) stál o nějaké pokojovky apod., tak víš, kam se obrátit ... Myslím, ze jsem toho v případě potřeby schopna dovalit docela dost a dá se to i posílat poštou. (Teď jsem si teda představila tu absurdní scenku, jak by se teď mezi tou sutí a hromadou dobrovolníků prodíral pošťák nebo PPLko a je mi trochu ouzko)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články