Nesnasim kdyz se na necem s nekym domluvim a za par dni je to jinak....obvzlast u nadrizeneho.![]()
Sefka u me ztratila veskery respekt.....taky se tedy nestacila divit,co jsem ji rekla.![]()
Nesnasim kdyz se na necem s nekym domluvim a za par dni je to jinak....obvzlast u nadrizeneho.![]()
Sefka u me ztratila veskery respekt.....taky se tedy nestacila divit,co jsem ji rekla.![]()
Zarinya Nedivím se ti, zas nějaký problém s dovolenou?
Kora no jasne,ze s dovolenou a na tu jak mi nekdo sahne,jsem zla.![]()
Zarinya tuhle vlastnost nesnáším obecně u kohokoliv. Asi bych zvážila jestli tam chci být.
Kora jo to budu zvazovat po dovoleny.![]()
ja prave na tohle taky nemam nervy,nesnasim to u kohokoliv jako ty.Ja to tam stejne neplanuju na nejak dlouho,ale hrat si se mnou ji nenecham.Uvidime jak to pujde,protoze jsem ji durazne rekla,co jsem chtela a odkracela stredem.A myslim,ze na to zvykla neni.![]()
Kocicka si prinesla mys do postele, ve snaze vyhodit je obe driv, nez mys pusti, jsem si do ty postele zvrhla gin fizz a vzapeti prisel s dalsi mysi kocourek ![]()
moora
videli ze mas party, tak chteli prispet a tobe se to nelibi!![]()
Seš ve špitále, ne? Tam by měli teda zvlášť přihlížet k potřebám zaměstnanců, dyk to neni žádná šroubárna...
rozpadají se mi podrážky u sandálů
Myslela jsem, že mi vydrží ještě kolik let, ale ono se to normálně v ohybu drolí!
Zarinya jakoze jsi mela uz oficialne schvalenou dovolenou a ted ti to chteji zmenit?
To je drsny, ale pokud je to oficialni, tak stejne nic nemuze ne?
Lilly_Ku ne to ne.:-)
Ale mluvila jsem s ni asi petkrat,ze v sobotu potrebuju volno,dokonce nez jsem koupila listky na lod(ta pluje v sobotu),sehnala si za sebe zaskok o kterem jsem ji rekla v pondeli a vcera mi rika -v sobotu,pracujete s......a uz nedopovedela,protoze jsem ji rekla,dost drsne,ze v sobotu definitivne do prace neprijdu.
barbucha hele u me ztratila veskerou autoritu.V pondeli jedovate....no to jsem zvedava az budete zpatky jak corona....(pracujicimu ve spitale
)
Ma tam same cizince a davala by dpvolenou po dnech....
a to jeste nevi,ze pokud tam budu tak pristi rok chci 4tydny.![]()
Mulen soucítím, po necelým roce a půl pravda intenzivní chůze se mi drolí korek zpod pat Birkenů
a nový kdesi zadržuje UPS.
Jsem blbá, blbá, blbá, jako každý léto před dovolenou melu z posledního a odkývu každý zástup, který visí v práci a k tomu dvě noční služby
. Neexistuje zaručenej kurz "jak se konečně naučit říkat NE"?
marieu tak to mi pripomnelo,ze na to spoleha moje sefka.....u me tedy narazila,protoze ja uz se rezolutni NE naucila rikat,ale je mi lito tech co to neumi.
K tomu dojdes.![]()
Isca
No naštve to, ne že ne..
Zarinya no hele, hezky jsi zhubla, aspon to ta prace prinesla, tak pokud mas jiny moznosti, poohlidni se jinde ![]()
Kokoska jo,to je super,plus prace se mi taky libi,ale nemam naladu s ni resit davno vyresene.....uvidime jak to pujde dal.
Zarinya jakoze jsi mela uz oficialne schvalenou dovolenou a ted ti to chteji zmenit?
To je drsny, ale pokud je to oficialni, tak stejne nic nemuze ne?
Tak to je v Německu dobře, tady klidně zaměstnavatel zrušit dovolenou může.
neznam teda nikoho, komu by to sef naprimo udělal, ale zato spoustu lidí, co pracují i z dovolené. Fakt nevolnictví.![]()
timto Zarinya moc tlapkami a přeji ať to dopadne dobře.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.