https://www.idnes.cz/kultura/hudba/zz-top-dusty-hill.A210728_213630_hudba_jgo
Stěžovací vlákno
Pinot Noir odfot si to a aj natoc. Aby bolo vidno kto to je a kde s tym dronom lieta. Ked pride policia tak im aspon ukazes takto lebo urcite nez stihnu prist tak dotycny si dron zbali a zalezie. Kludne aj s vyzvou nech s tym ide prec lebo zavolas policiu
Janulik03mate to krasne zadelene a myslim, ze i vas to aj dlhodobo funguje. My sme aktualne uz druhy mesiac u svokrovcov a ja odpocitavam kazdy den do navratu do svojho, keby sme uz v byte mali spravenu sanitu a dlazky, idem tam byvat aj bez kuchyne...varenie som vzdala, vari svokra, pretoze ked aom navarila ja, ona sa toho nedotkla a kiesto toho spravila dve dalsie jedla (a to som tam teda raz navarila bolonsku omacku, vybornu podla mna, z kila masa a zeleniny, ale tak co uz, jedli sme ju s muzom tyzden). Nakupy robime len velmi sporadicky, pretoze ked volam, ze ideme na nakup, ci nieco nechcu priniest, povie mi nie a nasledne z toho isteho obchodu domov donesie 3 velke tasky (pricom potom veci co sme kupili my presuva do inej chladnicky mimo dom). A skripe to na poriadku, ke nas tam teda 5 ale bordel robime vsetci za 10 a ja to cez den popri robote a dietati nestiham a ani nevladzem pratat
. Ako bonus sa nam svokor zacal starat do prerabky bytu ale tak, ze si nie som ista ci kvoli tomu nam stihnu namontovat radiatory do zaciatku oktobra. No kazdopadne chodim si lahnut s malym okolo osmej a citam knihu alebo sa hram na telefone, snazim sa nezavadzat a dufam, ze v polke augusta uz budeme spat doma a ze dovtedy sa navzajom nevyposielame niekam...
DrowRanger Držím palce, nás před pár lety splachla povodeň a museli jsme na nějakou dobu bydlet u manzelovych rodičů. Z té doby taky nemám moc veselých zážitků, nešlo nic udělat správně. A na druhou stranu jsme byli rádi, že máme kam jít, takže ty nemile pocity člověk nemohl dát najevo.
DrowRanger jezis to je hrozne tazka situacia. Provozorium ked kazdy je vlastne nastvany. Ono to je rozhodena domacnost a vy zas nemate komfort na preckanie situacie. Drzim palce nech cim skor sa vratite do svojho kym si neskocite do vlasov. To by nefungovalo ani u nas takto. A miesanie sa do stavby je tusim vysada niektorych otcov. Je to na palicu. No som s tebou. Vydrzat ![]()
DrowRanger ufuf mas to tezky, ale ja bych se vubec do provozu domacnosti tchyne nevlamovala, kazdy ma sve zvyklosti a ja bych taky nevitala kdyby mi chtel nekdo nakupovat a vlastne ani varit. delam si to radeji sama. a neni to vubec nic proti.. tak to tak zkus brat, kasli na to
jo jeste- u dele se zdrzici "navstevy" spis uvitam kdyz nezabordeluje spolecne prostory, jasneze s ditetem to je normalni, hracky vsude, to by mi nevadilo vubec. ale berou me certi kdyz si neni kde polozit veci v koupelne apod., tak na to bych zkusila dbat.
Zemřel Bonifác. ![]()
![]()
Bledule Ale ne :((((((
Jdu si postěžovat a pro radu kdyby někdo věděl.
Spadla jsem při sbíhání kopce (Petřín), bohužel dlážděná cesta, asi tam trčela kostka. Jak to bylo z kopce, tak jsem fakt letěla...
Mám rozbitý obě kolena, jedno teda bolí fest, sedřený rameno, loket a bok, ten mám i naražený, žebra taky. Jako třešničku natržené obočí a epesní bouli na čele. Tuším noc plnou zážitků...
A teď, za 14 dní se běží závod, který bych moc rada běžela, byla by ráda na rychlejší hojení co do sebe sypat a na sebe mazat?
Wobenzin, céčko, pangamin ...díky
Leduju
Catherinne no teda au! Ať se to rychle hojí.
Catherinne uff, tlapkam.
kostivalovou mast můžu určitě doporučit, jen to nemaz na velké plochy.
Oděrky pokud máš odrenou kůži,tak určitě ty gelové náplasti. Fakt to pomáhá.
S obočím bych zašla na chiru, ať ti tam lipnou alespoň tu mašličku.
Catherinne na odřeniny pomáhá Hemagel. Myslím, že za 14 dní budeš v pohodě, dala bych si týden klid, vitamín C a nebála bych se poptat v lékárně, něco ti dopuručí. Nejhorší se mi jeví ty žebra, pokud jsou hodně naražená, umí potrápit dlouho a urychlit to moc nejde.
Držím palce, ať jsi brzo fit ![]()
continuity My jsme v neděli chtěli nalepit tu mašličku dceri, ale vůbec se nám to doma nedařilo. Usoudila jsem, že je to tak malý, že tam ani maslicka nejde dát. Nebo na chirurgii dávají nějaké speciální maslicky? Tohle prostě nešlo chytnout vůbec, hned jak jsem to nalepilo, tak to šlo zase od sebe....
Catherinne A ty se hoj;-) to musela být cesta domů;-(. Ať jsi fit na závody!
continuity no ty kolena jsou sedřený hodně, náplastí zaůkoluju muže. Nikam už nedojdu, jen cesta na toaletu je peklo. Jedná noha dobrá, ale ta druhá hodně bolí. Díky
bram už jsem zrušila všechny na zítřek a pondělí, takže 4 dny klid bude, co bude dál se uvidí. Taky díky
Karja no rozdíl bude nejspíš v tom, že v té nemocnici to umí.
lepí se to na kriz, malá velikost zranění určitě nevadi. V nemocnici tu kůži předtím očistí a pak to drží.
Taky můžete mít staré lepidlo, kdo ví.
Catherinne Wobenzym prý hojení opravdu napomáhá, není levný, ale zkusila bych.
Catherinne to zni hrozive,tedy.At se brzy zahojis.
Sweet Potato ten máme doma od té únavovky, ten už mám v sobě.
Zarinya no od tramvaje jsem ještě došla, teď udělám sotva 20 kroků a jsem grogy. Děkuji
Catherinne auvajs! Drzim palce, at se to rychle zahoji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články