Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 27. července 2021 20:03

Pinot Noir úplně kikoti, že jo! Ach bóže, přesně, jak píše jinx 

Janulik03 to je krásné, dobře, že ses rozepsala... 

Online RoSa
10130 příspěvků moje polička 27. července 2021 20:13

Pinot Noir a nejsou teď nově drony v obytných zónách zakázaný nebo jen s nějakou licencí?

edit, hele: https://www.alza.cz/pravidla-pro-drony-legislativa#kde-letat

I když to tak z některých videí na internetu nepůsobí, se svým dronem skutečně nesmíte létat v bezprostřední blízkosti budov a osob. Důvodem těchto opatření je zejména bezpečnost, a to nejen ve smyslu ochrany zdraví, ale také jako opatření pro zachování soukromí.

Plošně platí zákaz létání nad osobami bez jejich souhlasu, pokud byste tedy chtěli pořídit výškové záběry na koncertě plném lidí a vystoupali nad jejich hlavy, kdokoliv z davu si může stěžovat na policii, která by v takovém případě s největší pravděpodobností zasáhla a učinila kroky potřebné pro zahájení správního řízení s Úřadem pro civilní letectví. To by zřejmě skončilo značnou finanční penalizací.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. července 2021 20:33

Pinot Noir příště bych neváhala a tu policii zavolala. Tohle je fakt idiocie!

Offline Pinot Noir
29826 příspěvků moje polička 27. července 2021 21:06

RoSa to není nově, to bylo vždycky, ne? Plus teda vojenské letiště jen o pár ulic dál, tady to bude ještě přísnější.

Offline Pinot Noir
29826 příspěvků moje polička 27. července 2021 21:09

Jos Není to ten, kterému to tehdy spadlo do naší zahrady metr od pískoviště. Ten se asi docela leknul a řekla bych, že už to neudělá. Ale ty ostatní nálety byly nejspíš od toho z balkonu. 

jinx Přesně.

Offline Isca
4890 příspěvků moje polička 27. července 2021 21:20

Pinot Noir Když potkám podobný lidi, který se chovaj, jako kdyby  okolní svět byl  jenom kulisa pro jejich život, tak si vzpomenu, že idiot je z řeckého "idiótés",  což znamenalo člověka, starajícího se pouze o své soukromé záležitosti. 

Offline slniecko admin
19529 příspěvků moje polička 27. července 2021 21:21
Reakce na Pinot Noir:

Od té doby, co nám na zahradu spadl dron, už nad námi dvakrát kroužil jiný. Dnes tam visel fakt dlouho, tak se muž naštval a zařval "kdo tu ku... lítá s tím dronem?!" No a z protější bytovky zamával rozesmátý chlápek z balkonu, ukazoval palec nahoru, hrozná sranda . Dron pořád nad naší zahradou, tak jsme na něj zavolali, ať toho okamžitě nechá, jinak voláme policii, a on ať se uklidníme, o co nám jako jde... Jako chápete pouštění dronu z balkonu na sídlišti? Někteří lidi jsou fakt úplně

​Ako vysoko ?

A majú už vlastne chlapci Nerfky a výkonné vodné pištole ?

Online RoSa
10130 příspěvků moje polička 27. července 2021 21:22

Pinot Noir si toho idiota příště vyfoť a zavolej policajty - prý musí být na dohled a policii fotku ukázat můžeš... nový pravidla platěj od 31.12.2020

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 27. července 2021 22:16

Mám v ložnici kobylku. Cvrká o sto šest. Jednak je mi líto jí, že je vevnitř, jednak mě, protože v tom kraválu se fakt nedá spát.. (jakože jinak cikády, cvrčky a kobylky miluju).

Offline Lav
383 příspěvků moje polička 27. července 2021 22:45

To s dronem je hrozný a naprosto nechapu, ze clovek v takové situaci nesmi ten dron nejak sejmout nebo sestrelit, jinak by ho mohl majitel jeste zazalovat. Jako volat policii samozrejme jde, ale treba k nam nez přijedou, tak dron bude davno pryc. 

Offline Pinot Noir
29826 příspěvků moje polička 27. července 2021 23:20

Lav my bychom neměli jak ho sestřelit. Nemáme ani vzduchovku. Od té doby, co jsme byli celý den s dětmi na zahradě a pak se rozhodli jít na zmrzlinu a jakmile za námi zaklapla branka, tak doprostřed té zahrady, mezi pískoviště,  trampolínu a houpačku spadl tenhle nejmíň kilový přístroj, tak mám ovšem chuť si něco pořídit

Offline continuity
42825 příspěvků moje polička 27. července 2021 23:45

Pinot Noir možná by stačil prak a kuličky.

Je to hrůza.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 27. července 2021 23:54

Pinot Noir 

Postříkat vodou z hadice?

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 28. července 2021 07:51

To by bylo abych aspoň jednou za sezónu neměla virozku z tepla. Prozvracela jsem komplet noc, všechno mě bolí, mám oteklý kotníky a teplotu. Sakryš, dneska jsem potřebovala zajet do práce, ale tohle nikomu půjčit nechci. 

Online Catherinne
10794 příspěvků moje polička 28. července 2021 08:15

andulka01 ajaj, tak ať je brzy dobře. Někde na dáme jídlo objednej pořádný vývar a celý den se zachumlej v posteli. 

Online Catherinne
10794 příspěvků moje polička 28. července 2021 08:16

Pinot Noir máme kulovnici a gloka

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. července 2021 10:01

Pinot Noir Pořiď dětem dron DeDron s vystřelovací sítí a zabiješ dvě mouchy 1 práskem. Já bych se tím zabavila teda na hodně dlouho.

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 28. července 2021 11:48

andulka01 a nebyl to "jen" upal/uzeh? Cimz ti teda neradim at jedes do prace. Preju brzky uzdraveni!

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 28. července 2021 12:14

711990 nene, včera jsem měla homeoffice, normálně jsem byla doma a pak pár hodin venku ale ne na přímém slunci. Ona jakási viróza proběhla celou rodinou teď, tak je možné, že mi ji někdo půjčil. A děkuji, jsem na bylinném čaji, bude to dobrý.

Offline Lav
383 příspěvků moje polička 28. července 2021 23:18
Reakce na Pinot Noir:

Lav my bychom neměli jak ho sestřelit. Nemáme ani vzduchovku. Od té doby, co jsme byli celý den s dětmi na zahradě a pak se rozhodli jít na zmrzlinu a jakmile za námi zaklapla branka, tak doprostřed té zahrady, mezi pískoviště,  trampolínu a houpačku spadl tenhle nejmíň kilový přístroj, tak mám ovšem chuť si něco pořídit

​Hele, my taky ne a nejspíš bych to ani neudělala, ale štve mě to v principu, že prostě nesmíš, i když je to v první řadě šíleně nebezpečné, viz váš případ (FUJ!) a taky už velký zásah do soukromí. A to nejsem člověk, co by normálně měl pocit, jak ho všichni šmírují a narušují jeho práva, ale u toho dronu vymyslím během minuty několik způsobů, jak by se jím dalo uškodit.