brrr Muz z Acapulca![]()
![]()
Stěžovací vlákno
Shodou okolností dávali dnes odpoledne na nějaké Primě Amazonku, ale to zrovna není moc o co stát.
jinx To tedy. Jak teď před pár dny byly všude ty koncepty, co bude až královna skoná ("Zlomeny žalem..."), docela mne zamrazilo.
jinx predevcirem v TV, myslim na Nove, vykladali, co presne se stane, az britska kralovna umre. Zachytila jsem to nejak v pulce, jak jsem sla okolo, normalne jsem se lekla, ze fakt uz jo!
Zítra na ČT2 bude Bezva finta a Veselé Velikonoce.
Ve středu na Art dokument.
Sweet Potato moora ja to zahlidla nekde na webu a taky ve mne hrklo, fuj. TV nemam, takze na Nove jsem to nepostrehla. Pro me to fakt bude, jako by mi odesel nekdo blizky, protoze kam mi pamet saha, tak jsem se ucila anglicky a v Anglii byla kralovna. TA kralovna.
Sweet Potato diky
Kokoska přesně, vypadený kámen z mozaiky mého světa ![]()
Sweet Potato mne s odchodem kazdeho z techhle znamych lidi prijde, ze vypadnul kamen z mozaiky, ktera tvorila od nepameti muj svet.
Přesně
. Ach, Belmondo
.
O víkendu jsem žehlila u Cartouche. Škoda dobrého herce, čest jeho památce.
Sweet Potato mne s odchodem kazdeho z techhle znamych lidi prijde, ze vypadnul kamen z mozaiky, ktera tvorila od nepameti muj svet.
Krásně jsi to vystihla!
On a Delon - to je pro mne francouzský film.
Hanka H Nejen francouzský film, hlavně moje dospívání nad časopisem Kino.
Sweet Potato I mé... Francouzské filmy byly v 70. a 80. letech takovými svěžími závany západní kultury - dneska bychom možná mnohé z nich považovali za naivní, prvoplánové, ale tehdy měly své neopakovatelné kouzlo
.
Kdyz jediny, co potrebujete, je okamzite si lehnout a najdete pozvracenou postel... ![]()
moora
Tlapkám moc.
Sweet Potato Kino ![]()
Hanka H Nejen francouzský film, hlavně moje dospívání nad časopisem Kino.
Jo, jo! ![]()

moora lituji moc.
Už jsem to sem psala před týdnem. Za mě uplne nejlepší film s Belmondem je Profesional. Je prostě dokonalý jak Belmondo s noblesou směřuje k neodvratnému konci. O hudbě ani nemluvě, ale to je jiné téma.
Přečetla bych si ráda i knihu, ale nevyšla v češtině.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí