Jitka77 To by snad zasloužilo i vlastní vlákno
, kolikrát tu člověk hledá zmínku o fungující radě na migrénu, rýmu, bloklá záda... bylo by to pěkné pohromadě v poradně.
Stěžovací vlákno
andulka01 Díky za nabídku! Prosecco na Náplavce zní skvěle, ovšem ony mě bohužel nevypečou, jen bude každá mít úplně jinou představu o všem a já budu muset rozhodovat a udobřovat! ![]()
Garfie to je vopruz strašnej, žehlit na obě strany
moora No přesně. Nás je pět, jsme taková dobrá parta, ale každá je jiná. Ono je to přínosný, jen teda zrovna tyhle dvě jsou fakt na opačné straně spektra a nikdy to takhle nevyšlo, spolu samy by asi nejely. :-) Nějak se s tím poperu, ale už se moc netěším.
Garfie To bude dobré, třeba se jim naopak přiblíží jejich světy? Akorát teda být mediátorem je trochu nanic.
andulka01 Tak ony spolu pochopitelně vychází v pohodě, jen ty představy budou mít jiné...a jak říkáš, já jako mediátor! Ovšem tu pozici mám v naší partě stejně přisouzenou už od gymplu, s tím nehnu! ![]()
Jitka77 To by snad zasloužilo i vlastní vlákno
, kolikrát tu člověk hledá zmínku o fungující radě na migrénu, rýmu, bloklá záda... bylo by to pěkné pohromadě v poradně.
On si vždycky někdo vzpomene ![]()
Renusatko Zní to zvláštně, ale člověk se prostě pěkně prohřeje a uvolní, když nic jiného - já jsem třeba nikdy nevydržela napařovat si hlavu nad horkou vodou, ale tenhle solný zábal je fajn.
Díky Jitka77 jsem si ještě vzpomněla na radu mého brněnského praktika, ten mi říkal, že při ucpaných dutinách si mám dát do lavoru tak horkou vodu, jak jen snesu, strčit do ní nohy, zabalit se do deky a co nejdýl tam sedět. Až to začne vychládat, tak si dát paralen, ponožky a ideálně se přesunout do postele a zdřímnout si. A funguje to, přes ty nohy se dutiny krásně uvolní.
bram máma tohle praktikuje s rukama po lokty, coz je ale maximálně nepohodlné. Ale údajně je to jedno, ruce, nohy, prostě periferie, prý ideálně oboje, to už teda vůbec nevím, jak provést.. ![]()
Pavlena nohy do kyblu, ruce do lavoru na nižším stolku, přes hlavu osusku... moje dětství k kostce. dneska by mi to spustilo naprosto smrtelnou migrénu. už jen ta představa mi nedělá dobře.
bram já znám při prvních příznacích nachlazení sprchovat střídavě co nejvíc horkou a studenou nohy po kolena, zakončit to příjemně teplo. Potom nasadit teplé ponožky. Má to nějak rozproudit lymfatický systém či co.
Dutiny nejlíp uvolní, když nemáte myčku a vaří muž a někdo musí zlikvidovat ty hromady špinavýho nádobí. Vyzkoušeno za vás. Akorát si pak musím jít lehnout, jak jsem unavená. Ale nos to povolí spolehlivě ![]()
Jitka77 A nepřipálí se ta sůl? Já abych něco nezanedbala a k rýmě neřešila ještě připálený rendlík. ![]()
miuu Nepřipálí, drží si kamennou tvář ![]()
Nesnáším reklamu od T-mobile na "pořád o-line"! ![]()
Bledule ta je hodně blbá, ale zas je tam vidět kousek Mělníka![]()
Úplně malá ranní stížnost. Z bydliště mám 3 uzounké silnice, kterými se dostanu na hlavní. Ovšem už potřetí se mi při odjezdu stalo, že na jedné náklaďák s cihlama u stavby, na druhé popeláři, na třetí bagr od výkopářů plynu. Jako couvat umím fakt dobře, ale dneska jsem ty šachy už nedala a vyprudila ty výkopáře.
Mělník, náměstí Míru, úsek mezi kasnou a městským úřadem(autobus tam bezne nejezdí)![]()
bram máma tohle praktikuje s rukama po lokty, coz je ale maximálně nepohodlné. Ale údajně je to jedno, ruce, nohy, prostě periferie, prý ideálně oboje, to už teda vůbec nevím, jak provést..
Na všechny čtyři do vany s horkou vodou. Pozice strašná
Účinné je to velmi. V zoufalství praktikuju.
Ale je to jedna z věcí, u které se ani omylem neukazu před mužem ani po 20letech manželství viz. debata v jiném vlákně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí