Po celodenním školení se pánská část obchodního oddělení prostě zvedla a odešla od použitého nádobí v zasedačce. A když jsem se ozvala, normálně mě ignorovali a prostě odjeli..
My jsme malá firma a nemáme denní uklízečky, takže kdo to uklidil? Tak jasněěě... Mě v poslední době serou neuvěřitelně, nereflektují mojí práci (pro ně) a pak si stěžujou že něco nemaj (čti byli líní kliknout na odkaz v mailu), nic jim není dost dobrý.
Stěžovací vlákno
andulka01 Ehm..a co tam to špinavý nádobí prostě nechat?
Renusatko to evtiez parada. Nam rlektrina pred hodinou naskocila a vypadol telefonny signal ![]()
Renusatko Souhlas, Orofar je na krk perfektní a mi i ta tabletka chutná.
Isca Tak to bych to tam nechala kolegyni, která na školení ani nebyla... O nádobí se tu staráme sami.
andulka01 Tak to by bylo hloupé, souhlasím. A běžně si teda umývá každý sám po sobě?
andulka01 Bavíme se o těch kolezích, co jim pečeš a vyvařuješ? ![]()
Renusatko duvodem ukonceni Bioparoxu byly zavazne vedlejsi ucinky. Takto o tom informoval vyrobce. Rekla bych, ze to bude pravda, precejen verze "ty ty ty, paciente, ty to neumis uzivat, tak my to radej nebudem vyrabet" se mi moc nezda.
Isca Jsou tu dvě kuchyňky s myčkama, takže ano, o nádobí se staráme sami. I šéf po sobě běžné uklízí. Pak je tu jedna kolegyně co má celkový úklid pod palcem, ale to fakt neznamená, že po někom bude mýt nádobí.
Sweet Potato Spíš ne, tohle jsou obchoďáci z krajů, ti tu bývají jen na porady a školení. Běžní kolegové jsou v poho.
andulka01 Tak je to trapas, já chápu, že to v cizím prostředí nejdou sudlat po řadě houbičkou, ale že je oslovis a oni si to sami neodnesou ani k té myčce? Trapas no!
andulka01 No proto. Ale zas jestli nejsou domácí, tak to i chápu. Přijet na jednání a uklízet po sobě by bylo divné
Pavlena Ono závažné vedlejší účinky může být i ta stoupající rezistence. Vím, že kolikrát v nemocnici už na ty nákazy nefunguje skoro nic. Už před 15 rokama tam byl tým, který vyloženě dělal antibiotické koktejly třeba u transplantovaných.
Není spíš špatně něco ze strany vedení? My jsme taky malá firma, ale vždycky jsme měli někoho, kdo měl v náplni práce uklidit nádobí, hlavně po návštěvách. Já bych při výjezdu do jiné kanceláře neměla problém po sobě uklidit, ale připadalo by mi to dost zvláštní.
Sweet Potato ale oni sem jezdí často, jsou součástí týmu, vědí jak to tady chodí, jen jsou to normální samolibý egoistický šovinisti. Mluví ze mě naštvání, to teda jo.
dynda Nejezdí do cizí kanceláře, oni tu mají normálně pracovní stoly a zázemí, ale většinu času tráví u klientů nebo na HO. Prostě nejsou návštěva, no. Ale je fakt, že ze mě mluví dlouhodobější naštvanost na ten tým.
Že jsi naštvaná, to chápu, když už nastala taková situace.
Pavlena Renusatko Myslím, že hlavním důvodem byly ty vedlejší účinky. Ale ta rezistence tam byla taky zmíněná. Určitě jsou lidé, kteří s tím uměli zacházet. Ale tipla bych si to menšinu. Jeden čas jsem měla pocit, že to užívá každý na nachlazení. Podobne mi to přijde s kapkami do nosu Framykoin. To taky kapaly matky ve školce dětem furt.
andulka01 Nedivím se, že jsi naprdnutá. A ještě když to budeš řešit, tak jsi za blbce.
Já mám taky dneska dost, nic vážného, ale nějak to na mě dopadlo. V práci visím jednou nohou, už mě ani nebaví. Japonsko v nedohlednu, ale nic nového nechci začínat, protože pořád jednou nohou v trapu. Pronajal se už druhý dům, co jsem si tam vyhlédla. Přibrala jsem, nemám na nic náladu a počasí mi nepřidává. Nemám co na sebe, protože věci jsou na cestě, nakupovat se mi nechce. A do toho se sesypal tradiční víkend v Praze s kamarádkama, jedeme nakonec jen ve třech místo v pěti, ovšem v té nejhorší sestavě, jakou si dovedu představit. Jedna ráda utrácí, všechno má značkový, dva milence a navíc dost pije, druhá dělá duchovní práci, šetří každou korunu, nakupuje v sekáči...a já mezi nima. Nejraději bych jela s každou zvlášť. A do toho mám pravděpodobně zánět v lokti!
Garfie ty brdo tak to hnusna situacia, sa ti nedivim. Mozem iba potlapkat ![]()
Garfie prostě stokrát nic umořilo osla
podle mě má počasí velký vliv, já jsem dneska taková přednasraná. S tím Japonskem je to pitomý, takový vakuum. Úplně chápu, že nechceš začínat nic nového. Nehrozí taky že to muži úplně zruší?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí