Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 06. října 2021 18:03

Evaeva To vůbec ne, aspoň to tak zatím vůbec nevypadá. Už pracuje online, ale musí tam být i osobně, protože některé plány se bez něj neobejdou, pořád s námi počítají. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. října 2021 18:06

Garfie tak aspoň že tak. Je to fakt na nic, trvá to už takovou dobu.

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 06. října 2021 18:18
Reakce na Pinot Noir:

Mám smrt na jazyku. Kdo mluví o rýmě jako o "rýmičce", nikdy opravdovou rýmu nezažil. Jestli už se neozvu, vysmrkala jsem si mozek a udusila se suchým kašlem.

​dočítám, takže už je to možná někde jinde, ale tuhle jsem dostala sms, že strašná rýma, ale teplota ne a covid test ok, jestli paní může přijít nebo to odložíme. Tak jsem poděkovala za zprávu a poprosila o odložení, že ani o to strašnou rýmu nestojím......

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 06. října 2021 18:24

Catherinne fakt není o co stát, já to absolovala minutý týden, muž to ode mne chytil a má to teď, klasický zánět nosohltanu, rýma a kašel, nic zvláštního, ale kdyby mě to minulo, byla bych docela ráda. Měla jsem jít na pedikúru a k zubařce, vůbec mě nenapadlo se ptát, prostě jsem to odložila, byt u té zubní to je na dlouhé lokte, což mě mrzí. Ale chodit někam s rýmou a kašlem, to by mě teda ani nenapadlo. Lidi jsou divný. Ale na druhou stranu, aspoň se zeptala, taky mohla dojít rovnou...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. října 2021 18:29

CatherinneTo už zase jede. Minulý týden mi paní ve dveřích říká, že ani nevěděla jestli má přijít. Má prý jen teplotu a kašel, ale očkovaná je, tak šla. Myslela jsem, že alespoň tohle přestane. Poslala jsem ji taky domů.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 06. října 2021 18:39

Catherinne Renusatko já tuhle koukala v mojí druhé práci. Jakože zdravotnictví, pořád se tam v určitých situacích nosí respirátory, resp.kolegové tam jsou velmi Covid opatrní, takže většinou pracují celé směny v respirátorech, i když už to není plošně nařízeno. A tudle jedna celou směnu bez a s kašlem jako kráva. A povídá, nebojte, Covid to není, jsem jenom strašně nachlazená... Jako

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 06. října 2021 18:43

No vidim, ze je vyzivne vsude. Ja jsem se vratila po 14 denni dovolene a mam pocit, ze uz to nikdy nedohonim, vsichni zakaznici potrebuji vyplnit slozite dokumenty, ktere zaberou hodiny soustredene prace, okamzite. Do toho stav trhu obalu, ze nam kartonari rikaji, ze ted se objednava na konec ledna! Na dovolene jsem si nejak uhnala zanet mocovych cest, vecma z lekarny se mi to nedarilo zlepsit, takze mam antibiotika. A muj nejblizsi kolega si nasel bulku a zacina kolecko vysetreni s podobnymi reakcemi doktoru, jako zminovala Luna, obvodacka mu rekla, ze to vypada hrozne... 

Offline 4n4
251 příspěvků moje polička 06. října 2021 18:45

Od začátku školního roku přitáh nejmladší domů už druhou virozu. Teď po týdnu se děti postupně vrátily do školky/školy a V. byl ve škole přesně jeden den a odpoledne dorazil s teplotou. Vyšplhalo mu to před chvílí na 39. Přitom dva dny před návratem do školy mu bylo už dobře a tak rychle tam chytit nic nemohl. Co to zas je... jestli pojedeme další kolo, nebo se ozvala znovu ta původní nemoc. Jsem unavená a z nadcházející zimy mám depku.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 06. října 2021 19:42

4n4 

My měli v lětě nějakou virózu ze školky, kdy to šlo postupně, každý zvlášť, vždycky už to vypadalo dobře, a pak přišlo další. Rýma - horečky - průjem. Než jsme si to postupně odkroutili všichni, byly 3 týdny pryč.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 06. října 2021 20:01

Je toho hodně a fakt mě štve, že nikdo neřeší, že by mohl odložit nákup bot, když dítě kašle jako tuberák a soplí šíleně. A rouška ani omylem, protože do 6 let se nemusí. nezměnilo se nic, už mi to chytla jedna prodavačka. Fakt by bylo tak těžké, nechat děti vymarodit, nebo jE  alespoň netahat do obchodů? - jen jsem si tu postěžovala, od toho toto vlákno je, že? 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. října 2021 20:42

4n4 my dny, kdy jsou všichni čtyři členové rodiny zdraví, od začátku září spočteme na prstech jedné ruky možná jedné a půl;)

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 06. října 2021 20:50

baltik no teda taky, posílám silu 

Jinak mám dnes i dobrou zprávu. Máma kolegy to snad rozdycha, měla k chemoterapii zápal plic, na který nezabíralo nic, až nakonec nějaké rezervní antibiotika 

Tolik k té rezistenci, Renusatko má úplnou pravdu, je to převeliký maler. 

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 06. října 2021 21:22

baltik na zánět močových cest mi sousedka doporučila tohle, prý to má vyzkoušené a funguje

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 06. října 2021 21:28

Garfie Úplně hrozně moc tě obdivuju, fakt, mě by tohle "něco mezi dvěma světama" spolehlivě přivedlo k psycholéčení. 

Kdyby tě v Praze kamarádky vypekly, peč na ně taky a přijď na Náplavku, zajdem na prosecco

Offline Jitka77
1942 příspěvků moje polička 06. října 2021 21:50

Na zaraženou rýmu mám jeden tip - babská rada, vyzkoušená a účinná: nahřejte v pánvi nebo rendlíku kilo soli, aby se v ní ještě jakž takž dala držet ruka, nasypte do povlaku od polštáře, obalte ještě ručníkem apod. a dejte si to v posteli pod sebe - bedra, ledviny. Pořádně zabalte celého člověka a vydržte půl hodiny, i déle. Nevím, jak je to možné, ale tohle suché teplo je úplně jiné než třeba z termoforu. Sůl by se poté měla vyhodit, ono to má vytahovat z těla nějaké špatné energie - tomu není nutno věřit, ale to lupání v dutinách je naprosto reálné.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. října 2021 22:02

Jitka77 Někdy ty rady vypadají úplně zcestně. Já už se teda snažím těm dutinám předcházet, protože naposledy mě to trápilo asi tři měsíce, ale zkoušela jsem tisíc rad z internetu a nic mi nepomohlo. Teď klepu, ale tak 4 roky mám klid. Kdyby něco, tak si na tohle určitě vzpomenu. 

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 07. října 2021 05:50

continuity diky

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 07. října 2021 05:50

continuity diky

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 07. října 2021 05:52

RoSa diky, to vypada zajimave, koupim

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 07. října 2021 06:08

Renusatko to mas jako s tou slivovici do pupiku