To známe! Jakej máš plán na zimu?:-D.
Stěžovací vlákno
Kdo tu psal bradavici na prste ruky?
Fakt dekuju.
Candance ja ale online sa to fakt neprenáša!Prisahamvačku!
. Inak mne doktor povedal, že ten duofilm dávať tri až štyri krát za deň. Raz, ako píšu v letáku, že nestačí. A mne už skoro zmizla.
Takže varím čaj a čakáme na výsledok PCR...
četla jsem "čekáme na PČR" a říkám si trochu radikální řešení, ale asi to chápu ![]()
Karja no já anižbych to tušila jsem provedla už přípravu, protože před nějakou dobou měli v Dovychovat výzvu pro muže, tak jsme na to společně koukali, takže plánují na to navázat pár rozhovory a pokud to neklapne tak holt budu zas protivná uječená kráva. ![]()
Sairon Hahaha, tak to je p.del:-D No tak to napiš. Víš že s tou nevychovou to u mě moc neklaplo, dovychova moje mě taky moc neoslovila, ale tato varianta mě teda ještě nenapadla! Hele ale je nějakej poddajnej, sambo by v životě na tohle nekoukal! To bude vono je nepoddajnej a děti to maj po něm:-D
Karja já jsem taky úplně nečekala že bude ochotný na to koukat. Ale my jsme úplně marní, koukali jsme na Nevychovu, něco z Dovychovat a stejně se pořád oba chováme těm dětem jak dementi, když na to přijde. ![]()
Sairon No jo, jenže na moje děti je to někdy třeba i nejúčinnější!
Sairon Ehm, já mám někdy dojem, že by na tu nevýchovu měly koukat i ty děti, aby věděly, jak mají na rodičovské výchovné snahy reagovat ;o)
DruI
přesně, ty rozhovory nikdy neprobíhají jako z knížek. Nebo z binga.
Aspoň.nikde.neni.nic.o.hroznem.revu.
Evaeva No, Flop je sice můj velký rodičovský vzor, ale holt to beru tak, že vzhledem k délce jednotlivých epizod musejí ten půlhodinový řev, co je součástí každé pořádné dětské krize, vystřihávat ;o)
DruI
jojo, tak nějak
Tak ten trifid, co nam roste ve stodole, a vsude trousi oranzove spory, je drevomorka![]()
rasaNori necháš toho! No necháš toho? Ještě dřevomorku! Ta by nám tak chyběla, kruciš! Víš, že tady se dá chytnout kdeco, že jo? A my máme kompletně dřevěnou verandu, vyřezávanou! Uáá!
Torrah a ja cely pulrok myslela ze jen nejaka plisen![]()
rasaNori já se toho fakt bojím, tohle zlikvidovalo kamarádce půl chalupy - teda té dřevěné části. No tak vzhůru do boje, držím palce, ať se toho zbavíte.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí