Bledule ja jsem puvodne mela zakazano pomahat, ale ve finisi uz mi to milostive dovolil. Teda spis skemral ![]()
Stěžovací vlákno
Tahle debata mi pripomnela,ze kdyz jsem se seznamila s muzem tak nedlouho potom u nej v byte se rozbila lednice.Tak mu to rikam muz sel k ni zacal vymontovavat,vymontovavat...(ja si rikam,tyjo ten je dobrej,ze bude vedet jak to dat zpatky)a on se najednou zvedl a povida-zapomen na lednici.![]()
continuity že by letadlo bylo takový větší traktor? ![]()
Nevíte někdo, proč se celou sezónu, co muž dělá venku kolem domu, těším až bude doma a pomůže mi s dětma, když mám pak po prvním dni doma chuť ho vyhnat na mráz? ![]()
Sairon z me zkusenosti chlapi dotoho vnasej hroznej chaos, pokud se neucastni denne. Prijde, nevi, jaky je rezim, ritualy, co je potreba dodrzet pro hladky chod, ale zacne organizovat a vysvetlovat, jak veci, nejlip ty, ktere bez problemu fungujou, mas delat jinak.
Kokoska přesně. Vzpomněla jsem si jak jsem si na jaře stěžovala, že to tu funguje lépe když tu není, a pak jsem si přes léto říkala, jak šel do sebe a je to.mnohem víc v pohodě a ono ne, on tu prostě byl jen tak málo že nestačil vytvořit chaos a nepohodu ![]()
Sairon ja si kolikrat rikala a jeste i ted rikam, ze asi vubec nejsem typ pro trvale souziti s chlapem ![]()
Kokoska
no jeeje, kolikrat ja litovala, ze nejsem na zensky, to by bylo o tolik jednodussi!
viktorka_od splavu já teda pochybuju, ona by určitě chtěla všechno organizovat úplně jinak než já![]()
viktorka_od splavu ale to zas ne, ja bych asi mela se zenskou stejy problemy. Ja jsem asi ve sve podstate vlk samotar, nevadi mi byt sama. Vadilo by mi byt osamela, to nastesti nejsem.
Evaeva Ale zase kdyby to všechno zorganizovala a ono to fungovalo i beze mě, nebo s mým minimálním přičiněním, tak ať si to.klidne organizuje jak bude chtít
rozhodně bych neměla tady tu pošahanou potřebu ji ukázat jak se to dělá správně.
Sairon viktorka_od splavu hm, no já si některé věci ráda organizuju sama. Ale mě do toho nikdy nekecá. A pak jsou věci, co mi jsou jedno.
continuity že by letadlo bylo takový větší traktor?
oprava lakatosa je prostě boží ![]()
SunEclipse Kora Luboš s lakatošem je kolega mého bráchy ![]()
Sťažujem si, že po púhom týždni som sa vrátila domov k dvom už podľa mňa dosť veľkým chlapom, a chcejúc dospať cestu som sa v piatok zobudila na to, že mladšieho z nich poslali kašľajúceho domov zo školy.
Prvé čo mi neuniklo bolo, že mladý gentleman je v KRÁTKYCH nohaviciach
a pri podrobnom zisťovaní okolností vysvitlo, že chodil v kraťasoch celý týždeň, čo som tu nebola.
Obrátiac sa na manžela, že teda ??? mi povedal, že si všimol, že sa ochladilo, tak mladému vnútil teplú bundu (mladý potvrdil, že ju nosil), ale že bol v kraťasoch, tak to si nevšimol
.
Tak ja už neviem, no...![]()
Takže varím čaj a čakáme na výsledok PCR...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí