Torrah stodola pujde k zemi, akorat jak vycistime veci co pujdou do prechodneho bydliste a pak do nove stodoly, to absolutne netusim.
Stěžovací vlákno
Uz druhy den me boli za krkem a rozbiha se mi migrena a jsem unavena. Samozrejme, ze toho je spousta v praci, do domu jsem nanosila zbytek krabic po stehovani, ktere obsahuji ty zbytnosti a bordel, a na vikend se ohlasili pribuzni.
Candance A ví příbuzní, že programem návštěvy bude třídění bordelu v krabicích? ![]()
Candance on je zítra nejaky šílený beraní úplněk. Jak na tyhle věci nevěřím, tak teď mám pocit, že se to mele ze všech stran slušně.
continuity ja tez neverim ale uz vicekrat jsem mela tento stav a vzdycky se dozvim, ze uplnek
Isca jeste ne....
continuity Moje tělo mě uvěřit přimělo. Před úplňky špatně spím. A teď tuplem, mám ultrašpatnou náladu, plus jsem jak zmlácená, včera večer jsem únavou málem nedojela domů. A přitom jsem nic zásadního přes den nedělala.
Já jsem někde zaslechla, že dneska (úterý) působí mimořádně silná geomagnetická bouře...
Tak tim se všechno vysvětluje. Nejsem krava, je to jen úplněk!
Včera jsem jedla a takový divný pocit v puse, pak jsem skousla a lup.. praskl mi můstek. Dnes mi řekli, že asi vada materiálu, že tenhle typ nepraská. Tak nevím. Můstek je pryč, nový bude stát deset litrů a protože ten starý jsem měla víc než dva roky, tak žádná záruka, nic. Geomagnetická bouře, říkáte? To bude ono.
Jitka77 continuity to je vlastně dobrá zpráva, že za to může něco zvenčí. Já se taky cítím pod psa.
Evaeva Já na sobě zatím nic moc nepozoruju (no, únava by byla, když se nad tím zamyslím), ale - včera dvě skupiny studentů, všichni úplně přejetí, divně prázdné město... vysloveně jsem větřila, co se to děje.
Jitka77 u nás je nejhorší nálada za dlouhou dobu. Já bych děti nejradši přetrhla nebo sama utekla, mladší na mě celý boží den křičí, když náhodou nekřičí, křičí starší,... Té bouři bych věřila!
Evaeva Zařvat si taky asi není řešení, viď? ![]()
Torrah Tlapkám, o zubech a vyýdajích za ně bych letos mohla sepsat knihu, je to opruz.
Tyjo..hlasim taky problem....vubec jsem nespala, jeste ve 4 jsem cumela do stropu ![]()
Rano jsem musela nezvykle brzo vstat, pac od 7 uceni, svoje praktika a za nemocnyho kolegu...po 10h nonstop mluveni uz zvladam jen existovat, eh. Mozna existovat ve vane. Existovat ve vane s vinem ![]()
Lama_z_Lana jsi mi připomněla ... mám vanu plnou fialek, mám vanu plnou fialek, mám vanu plnou fialových fialek... nevím proč, ale tohle byla první asociace. Tlapkám, máš dobře naloženo.
Jitka77 dneska už jsem si zařvala i pobrečela
občas jsou i takové dny, no. Naštěstí jich není mnoho.
Torrahjuu..
no ja nana si nalozila sama...vcera aktivne po 4 letech na squashi...no chodit nemuzu, au ![]()
Vzdycky, kdyz dvojcata nejdou uspat a pak nasleduje silena noc, mrknu do kalendare a zjistim, ze se blizi uplnek.
Takze tipnete, kde se prave odehrava ujecenej mejdan...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí