Jennyfor Úprimnú sústrasť.
Stěžovací vlákno
Stěžuju si, že nedokážu být na někoho hnusná.
Ak ti to pomôže, tak mne raz spolužiak na výške povedal, že keď začnem hovoriť zdvorilo, ticho a pomalšie ako zvyčajne, tak všetci trnú desom.
Normálne totiž trepem ostosedemnásť.
slniecko Děkuju :-) Myslím, že dnes jsem byla něčeho podobného svědkem, ani jsem to o sobě netušila.
Dalia No a Dali, jak to s vámi vypadá? Už má Pepík výsledek a jak se cítíš ty? Ustupuje to trochu? Držím palce ať je každým dnem lépe a lépe!
Karja Výsledek zatím nepřišel. Pepikovi už je líp, nemá ani teplotu, ale je unavený. Já měla ráno přes 39, během dne jsem to paralenem srazila. Tak mám pod 38.
Je to tady hodně smutný a chmurný, všem co to potřebují, přeju hodně sil do dalších dní ![]()
Dalia A co test? Aspoň doma antigenní?
slniecko jezkovy zraky, to delam i ja. Jakmile mluvim klidne a zretelne artikuluju, je fakt zle. Ale me se lidi dost boji i normalne
Hanka H Před chvílí to přišlo. Pepík je pozitivní.
Dalia psala si, že už je mu lépe, tak to bude určitě v pořádku. Tu únavu měl můj syn taky, spal dokonce asi 20h v kuse, to se nikdy nestalo. A ty jsi se s ním viděla? A děda je očkovaný?
Evaeva Právě proto, že děda odmítá očkování, tak jsem Pepovi řekla, aby jel domů. Takže určitě mám ten covid taky. Strašně se bojím, ale snažím se uklidnit. Trápí mě horečky, zimnice a závratě. Jinak nekašlu, jen sem tam a mám rýmu.
@Dalia A doprčic! Syn bude v pořádku, tatínek určitě také, ty musíš být otestovaná - ta horečka nevypadá dobře. Moc držím palce.![]()
Hanka H o prispevek vys :)
Candance Sorry, upravím.
Dalia urcite to bude dobre. Pepik urcite a i ty to das. Nehodi se to sem, ale mam dva kamarady s/po chemo a oba to dali bez priznaku. Takze to bude skoro urcite dobre
Dalia určitě si zajdi na test, jestli to jen trochu půjde. Nemůže tě někdo doprovodit, nějaká kamarádka nebo aspoň syn? Myslím, že tu někdo psal, že máš nárok na protilátky, ty musíš dostat brzy, ale můžou ti hodně pomoct. Zkus zítra zavolat praktické nebo na onkologii, nevím, že je syn nemocný a že je ti taky špatně, třeba něco vymyslí. Bude to dobré, ale nepodceň to![]()
Daliajá bych taky volala, ty protilátky mají nějaký limit, do kdy se musí podat a potřebuješ předtím ještě test. Zkus praktickou nebo onkologii.
continuity Daliao vikendu jsme to zjistovali. Bylo nam receno, ze protilatky mezi 3 a 10 dnem od nakazy/priznaku
Dalia nech si na ten test napsat zadanku, treba budes mit vysledek rychleji a zjisti, kde podavaji ty protilatky. Mozna je budou davat i onkologove. a zavolej tam, aby jsi si predbezne zajistila termin. Ja jsem byla trochu prekvapena, ze jsem dostala termin az na 4. Den od pozitivniho testu. Cekala jsem, ze to bude rychlejsi. Drzim palce a urcite to bude dobre. Opatrujte se se synem navzajem.
continuity Test ani nepotřebuješ, stačí i kontakt s pozitivním. Ale ono se to pořád upravuje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí