Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 18:07

Lama_z_Lana OliveOyl jenom to vysypte. I tady je potřeba odlehčit

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 18:09

Makara já si teda dneska vyjímečně na nic stěžovat nemůžu

Maximálně na to, že hledám byt, ale všechny jsou buď drahý, hnusný nebo v totální řiti 

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 18:23

Lama_z_Lana víš, co - to je ale taky docela oprávněná stížnost. Vůbec ti nezávidím. To je jeden z mála důvodů, proč mi nevadí, že už jsem stará - stihla jsem zahnídnit, když to bylo možná o něco jednodušší.

Offline madluša
122 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 18:27

Makara SunEclipse letfenixa JankaM díky všem za srdíčka a rady. Něco už jsem zkoušela, dala jsem se trochu dohromady právě díky tomu tryptofanu, ten Rohlík se zatím neozval, a brněnská Alfa pasáž nám nabídla možnost prodeje u nich zdarma, jenže o tom pořádně nikdo neví, takže nejsou ani tržby. No, snad se to nějak zlepší, a když ne, už jsem byla schopná si aspoň udělat krizový plán.

Offline continuity
43187 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 18:44

madluša to mě docela pomáhá. Představím si,co úplně nejhoršího by se takrealisticky mohlo stát v problému, který řeším a pak vymyslím, co bych asi dělala.

Je jasné, že takto to určitě nebude, ale uklidní mě to. 

Offline madluša
122 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 18:54

continuity mě v těchto případech pomáhá si říct, že jde jen o prachy . A vlastně trochu doufám, že krizovej plán nastane, protože to znamená, že do jara přeruším živnost, půjdu na pracák, odpočinu si, naberu síly a v klidu si promyslím co dál v další sezóně. Na ten pracák se netěším, byla jsem vždycky tak trochu hrdá na to, co jsem vybudovala a že nepotřebuju žádný podpory a úlevy, ale už druhej rok nemám možnost slušnýho výdělku.

Offline continuity
43187 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 19:02

madluša křížový plán pracák ma můj muž celoživotně. Ještě tam nebyl ani den.

Ale myšlenky, že se musíš za všech okolností obejít bez pomoci (státu) bych se vzdala. Přesně pro takové případy je ta podpora určena - lidi, co se dostali do problémů ne vlastní vinou. 

Offline madluša
122 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 19:07

continuity to má dobrej plán . To právě jsem udělala, zdravě jsem se dožrala a řekla si, že mi znemožnili pracovat, a ještě tak hnusným způsobem, tak ať platěj. A ano, vím, že to jde ze společnýho, ale to že nemůžu vydělávat se vydává za ochranu všech před nákazou, tak co.

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 20:03

madluša Já si myslím, že si nemáš nic co vyčítat. 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 20:15

MP Meri No stoprocentně, že za to může covidak. Nám tak okolí dává najevo, jak nám to jde na ruku. Jasně ono to tak vypadá, sambo doma, pořád při ruce, zaměstnanej, takže pořád s vyplatou,ba dokonce vyšší,protože on ten výjezd do města taky dost stojí, úspora času neskutečná. Ale nás to tak rodině a partnersky semlelo, neříkám, že by k tomu nedošlo časem, ale myslím si že fakt třeba až nějakým vyletnutim děti z hnízda. Ono tisíc lidí napíše, jak je to spojilo, ale všude je situace jiná a každej je osobnostne nastavený jinak, jsme oba hrozně extrovertni, máme rádi lidi a děti to mají na druhou. Dva unavený lidí bez dobíjení baterek z té společnosti, s věčně ubrecenejma dětma doma. A to jsou fakt proti ostatním hrozny marginálie. Takže každýmu to něco přidalo do toho, co už si nesl. Takže třeba by to taky někdy přišlo, ale až později nebo nakumulovanim něčeho jiného. Prostě ten covidak je svině, všechny moje stížnosti na děti patří spíš na něj! Všechno všem kazí. (To je výrok jak malýho dítěte, ale je to tak prostě). 

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 20:21

Karja Není to výrok malýho dítěte, je to pravda. Myslím na tebe a držím palce, ať se to všechno spraví. Brzy budeme na tuhle dobu pohlížet jako na to, co už je za náma a co už se nevrátí.

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 20:24

Tak aby se to nepletlo, zřítelnice už má taky koronáč. Moje nervy!!

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 20:27

barbucha no tak to jste na skóre 2/3  takže šance na tvůj lednovej příjezd se paradoxně zvyšují! Ať to pěkně se tatínkem zvládnou! 

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 20:36

Karja 

No za pět neděl by to měli mít za sebou všichni, když už teda. 

Ale zas jsem na prášky -  co když se jí přitíží? Bejt tady, tak má VIP péči, nenechala bych kámen na kameni... tvl já už se nikdy nevyspím, to je jednou jistý.

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 20:39

barbucha Určitě se jí nepritizi a aspoň bude pal v klidu zbytek zimy vymetat kde chce. A ty budeš taky klidnější;-). 

Offline JankaM
3109 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 20:40

Sambo opět nebude mít mezi svátky dovolenou, protože se tak v práci s ostatními už v létě domluvil .

Je tam víceméně jediný s malýma dětma, vůbec by nebyl problém tu dovolenou mít, kdyby chtěl. Takže já budu mít děti týden na krku, budu poslouchat od tchýně proč nepřijdeme na dýl a on bude bude mít po práci (úřad) leháro doma a já budu asi s dětma u našich. 

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 20:44

Karja 

Klidnější budu až v hrobě

Teď jsem jí dobalila balík, napsala jí k tomu dopis... málem jsem jí do toho nabrečela, já kráva stará. No, budu mít vo zábavu postaráno - jestli nebudu mít co pět minut hlášení vo stavu, tak protelefonuju milión.

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 20:46

Karja 

Hele ale jsem ti chtěla říct že vy jste na tom eště celkem dobře - představ si, že byste byli voba introverti, to by byl teprve masakr - furt doma a nemít se kde před ostatníma schovat

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 20:48

barbucha Hahahahaha. To je fakt. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. prosince 2021 21:01

barbucha prosím tě, zřítelnice bude určitě v pohodě. Má v sobě už jednu dávku očka, ne? A v lednu už budou všichni v pohodě a nebudeš se bát, že se nakazí.