Karja ten covid je fakt na nic. Loni to bylo moc i na mě, introverta a milovníka stereotypu.
Stěžovací vlákno
Evaeva Jako mně stereotyp taky vůbec nevadí, ale mám prostě ráda to setkávání a interakci a lidma, mně to prostě nabíjí. A holky jsou úplně společenský děti. Ale jak říkám, člověk je rád, že má ty děti ještě malý, a nemusí řešit školu, učení, sezení doma s mobilem atp.
Karja tak to každopádně, děti malé, existenční problémy nemáme. Ale stejně mě to loni deptalo hodně.
JankaM a on to robí schválne?
barbucha no já vám řeknu,že kombinace 2 introverti a 2 extroverti je taky výživná. Introverti se nemají kam schovat a extrovertum chybí lidi.
Já jsem zjistila,že když všichni vysmahnou do pryč udělám toho 10x tolik,doma i do prace. Akorát jak muž chodí na ty smeny, mám pocit,že je doma vlastně furt.
Mrakoplas to ne, prostě v létě jsou vánoce daleko a ono se to nějak udělá... ale pouze jednodenní návštěva u jeho rodičů mu vyhovuje, déle by tam tu péči a dobré rady nevydržel ![]()
Garfie ac byl muz vcera doma cele odpoledne a deti ve skolce, musel nutne zacit kdyz byly holky uz doma vrtat v prostoru pod schody, kde jsou samozrejme uz ulozene zabalene vanocni darky. A hadejte co nastalo, kdyz mu tam deti vzlezly? Jeee darky. Myslela jsem ze ho fakt trefim uz necim. Vysokoskolak , vlastni firma, ale tohle proste nedomysli snad nikdy. Jsem zvedava jak to zakamuflujem...
rasaNori Na to se ovšem dá říct jediné!

Tak jsem vstala v 9 s tím, že půjdu běhat...pověsím na okna světýlka...uklidím...vyperu...a ono nic! Dala jsem si snídani, čtu si tady a teď jsem si navíc otevřela toffife... ![]()
A koupila jsem si zimni barefoot Froddo, a nevim jak se vratim k normalnim botam
od te doby co cele jaro leto a podzim nosim gizehy jsem zmlsana...
rasaNori vítej, sestro! Loni jsem poctivě zabalila všechny dárky, schovala je v ložnici na naši posteli, přikryla perinami a prehozem a vzala kluky ven, aby je muž mohl mezitím uklidit bez prepadovek na pudu. I vrátili jsme se asi za 2,5h vyfoukani a vymrzli, já šla vařit čaj a kluci sli s tatínkem dělat co? Stavět bunkr. A co našli, když přišli do ložnice pro stavební materiál
?
Malenge diky, zlepsila jsi mi den:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí