Kora možný to je a tady teda bez upozornění.
Stěžovací vlákno
andulka01
jednu skříň
Lidl a Tchibo takhle balíky taky dělí, posílají to různými dopravci asi z různých skladů. Taky mě to vadí, obzvlášť když v jednom balíku jde sama nějaká věc, kterou bych klidně oželela, vědět to.
andulka01 chtěli spravedlivě podělit kurýry
ale teda![]()
tina mne prislo 9 poloziek z mall.sk v 7 balikoch, v 7 roznych dni, nakoniec jednu polozku aj stornovali. Keby to aspon boli velke veci, ale v jednom balicku mi prisla samostatne 5m stužka
.
tina Jsem celkem vděčná, že si můžu všechno posílat do firmy (i když teda nábytek asi ne). Jednak to vždycky někdo převezme a jednak všechen obalový materiál dávám zpět do oběhu k nám do skladu. Teď mi přišly ozdoby ze Slezské tvorby v půlmetrový krabici se spoustou vycpávky, udělám našeho skladníka šťastným ![]()
andulka01 to je přímo ideální řešení. My máme naštěstí aspoň plonkovou místnost, která je těma krabicema z velký části zabordelená. Taky tam pak můžu jako do skladu:)
andulka01 myslim, že máma může bejt ráda, že jí vůbec nějaká skříň přišla, ty zásoby v ikee jsou teď úplně tragický a nepředvítalený, podle mě jí to přišlo z různejch míst
DrowRanger nevim, jak slovenskej, ale českej mall přeprodává zboží mnoha jiných prodejců, chodí to rovnou od nich
rasaNori to se u nás dělalo taky, jen převázat stužkou, nelepit a papírovou jmenovku zastrčit (často pod stromečkem vypadla)
Já jsem z jakéhosi eshopu objednávala dekorační polštářek. Psalo mi to, že mi zbejvá xx Kč do dopravy zdarma, objednat pouze polštářek a zaplatit dopravu mě to nenechalo, tak jsem přihodila utěrky, že ty se využijou. Přišly dva balíky, zvlášť polštářek a zvlášť utěrky. Nepochopila jsem. Snad se jim to vyplatilo ![]()
Potrefenáhusa Jo, asi jo.
Snažím u sebe Ikeu úplně vynechat, už jsem z ní zařídila tři byty ale sama v tom asi žít nechci.
rasaNori Achjoachjo. To si pamatuju v dávných dobách u babičky, kdy sehnat příčetnej balící papír bylo umění, ta měla snad i pár archů z první republiky
ale v současné době... no ekologie, jasně.
Tak ať muž sejmuté papíry použije na dárky do jeho rodiny
asi bych v tomto případě byla dost nesmlouvavá
Potrefenáhusa mě teď po roce čekání naskladnili lampu
celých pět kusů! Druhý den už nebyla, naštěstí jsem měla vnuknutí jí radši objednat hned (bylo to někdy po půlnoci). Ale samozřejmě z těch deseti věcí, co jsem chtěla, jich pět neměli.
Potrefenáhusa adi tot ak bude aj u slovenskeho, dlho som od nich nic neobjednavala, predtym to chodilo vzdy v jednom baliku, tak toto ma celkom prekvapilo.
andulka01 on ten materiál není teď nějak celosvetove, asi to jinde nebude lepší. Ikea furt nemá konkurenci podle mě
Sairon andulka01 tak urcite. U muze v rodine byvalo zvykem, ze se darky balily do uz nekolikrat pouzitych papiru
moje ocd v tomhle pripade plakalo.
Jezis, to bylo velike faux pas na prvni Vanoce u tchanu, vzala jsem svuj darek a papir roztrhla!
Potrefenáhusa Je fakt, že kdybych musela třeba řešit kuchyni, Ikee bych se nevyhnula. Ale teď se snažím na všechno jít pomalu, kupuju po jednotlivých kusech a skládám si design postupně a blíž ke svému vkusu, i s ohledem k tomu, aby se to jednoduše stěhovalo. Dost věcí mám z Bonami, něco z Jysku.
andulka01 já už jsem snad s nábytkem skončila, ještě jídelní židle, Godzilla se ted do čalounění pustila dost poctivě
Potrefenáhusa ikea je hlavne super na detsky nabytek. Tam jsem moc konkurenci nenasla. Jako jo, kdybych si zarizovala byt, kde vetsina nabytku neskonci pomalovana, stokrat nabourana od odrazedla, polita vsim moznym a tak, tak asi kupuju kvalitnejsi designove kousky, ale to u nas ted par let nehrozi
potahy ze sedacky pereme snad kazde dva tydny a druhy den jsou zase polite a pocmarane ![]()
Potrefenáhusa Konečně pochopila, co od ní chceš!
obouchat do metru a půl papundeklem?!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí