Zarinya ja je mam pres kopec a nevidela jsem je poradne pres mesic. Bud jsou nachcipani oni nebo ja nebo nejsem v Praze nebo tu nejsou oni, synova rodina ted mela kontakt s pozitivni osobou, tak se cekalo na testy... ja vim, je to neco jinyho, v momente, kdy je vsechno ok, tam muzu byt behem par minut, ale nejak ten posledni cas fakt stoji za pendrek. Ani se mi nechce planovat nejaka setkani na Vanoce, stejne je pak vzdycky neco jinak.
Stěžovací vlákno
Zarinya Jo. Zvlášt když druhá babička a dědeček bydli v dosahu šaliny.
Ale aspoň ta vnoučata máte.
Ja nemám a mít nikdy asi ani nebudu. ![]()
Dadoo Já myslela, že ty máš vnučku Malvínu
, pletla jsi jí někdy nějaký svetr??
U mňa sú vnúčatá každý deň, ani si neviem a ani nechcem predstaviť nevidieť chlapcov napríklad mesiac.
vanilka ano, ale od manželovy dcery. Ale oni mají vlastní babičky. A střídačku u tatínků, babiček, mámy apod.. Jsou hodně vytížení.
Takže vlastně nemám. ![]()
Dadoo aha, chápu :-(
Nový Zéland, to by mi eště chybělo! ![]()
Co je to hodně stará?! Já už mam vyřízenej i důchod!
Hele ale kdybych měla zřítelnici v Brně, tak jsem tam z Prahy obden! I kdybych měla lízt po čtyřech!
Je to blbý, ale holky už máš velký a nakonec vědí, že seš tady pro ně... vono ten koronáč snad nebude navěky, tak ty budeš moct za nima, ony za tebou... holt velký děti mají už svoje životy, to je normální...
Vnoučata jsou fajn, ale chce to rodinu v pohodě, aby chudák prarodič neměl imrvére nervy v kýblu... já se taky nestrachuju o dvojčata, prakticky si na ně nevzpomenu každej den... ale zřítelnice mi leží na srdci velice velmi. Kdyby měla oba rodiče, tak jsem v klidu, ale tohle je prostě na hovno situace.
Teď jsem se ještě rozhlížela co jí poslat... všimla jsem si na skypu nějakýho pupínku na čele - tak jsem objednala ještě narychlo Roche Possay krémy... to jsou věci, který táta prostě nezařídí... zvlášť s holkou...
No nic. Chystám se balit ty věci co už mam, a úplně se toho bojim a celej den to odkládám. Za chvíli jsem už měla jet na letiště... jdu si votevřít flašku!
barbucha jo, úplně chápu a soucitim. ![]()
barbucha můžu se zeptat, když tak neodpovídej. Ona má ve Švédsku nějaké nevlastní sourozence, ne? Nebo se pletu? S jejich matkou nežijí? Maminka jí určitě chybí, to je jasné. Moje kolegyně měla partnera s dcerou, která maminku neměla. No a ona jí začala říkat mami. Jenže ten jejich vztah byl jak na houpačce a ona jí to zakázala. Ale tím city nezmizí, vůbec nevím, jak to ta dcera vzala, muselo jí to mrzet.
barbucha Tak oni o me jejich rodiče tak casto nestojejza oar měsíců uz sedm křížků.
barbucha je to na prd, je mi to moc lito...
Hele zeť má samozřejmě sambo tetinu... ta teda má syna ale jednak už dospělýho a vlastně ani nevlastní sourozenec to neni. Tetina neni moc mateřskej typ, vycházej celkem dobře ale matku prostě nenahradí. Vono je to tam trochu jiný - všichni se samozřejmě chovaj velice slušně, jinak nelze, konflikty nemaj... i ke mně je tetina moc milá, ale že by nemohla dospat kdy zas přijedu dost pochybuju. Není to prostě jako v normální rodině, no.
barbucha no hele co je normální? Já teda moc rodin, kde by se třásli na návštěvy babiček, neznám ![]()
barbucha já to chápu, ale přijde mi, že zřítelnice tam má dobré zázemí, i nějaký ten ženský element tam je, to je fajn. Že je to pro tebe těžké, je mi jasné, určitě bys ráda zastala tu ženskou linii.
No já nevim... u dvojčat mě viděj rádi
jako nelezu tam obden, to je jasný. I když je fakt, že já dychtila po návštěvě babičky vždycky, a moje matka (její snacha) z toho měla ujímání, protože věděla že zas bude něco špatně ![]()
Ale já jsem, nebudete mi věřit, hodná tchyně!
Sám zeť (vlastně ex-zeť) mi každou chvíli píše nebo volá, těší se na mě, vymejšlí programy a neví co dřív by vybral (je to taky moje krevní skupina, vyslovenej zloduch
)... ale chápu, že ty tetiny, nevlastní, to viděj kapku jinak. Když si představím sebe v podobný situaci, asi bych to těžko vydejchala, to musím přiznat. Ale to neznamená že mě to nesere...
barbucha já tu babičky taky vidím ráda, včetně tchýně. Mají zájem o děti a moc mi do ničeho nekecají. A děti je samozřejmě milují, i dědečky.
barbucha Hmm jako to máš fakt tezky. Já myslela, že se tam zřítelnice narodila, ale pokud se tam přestěhovali, to je jak mučení zaživa. Taky si myslím, že ses příjemná babička, ono s tou sambo tetinou taky musí hrát dost roli jazyková bariéra, ale teď jde o to jestli je to klad nebo zápor:-D. Ale ty vlastně nejseš její tchýně, nejseš babička jejich děti, takže je to vlastně lepší, nejseš vůbec v pozici, kdy bys ji mohla nějak hodnotit, jak si to tam vede či nevede a vůbec dělat takový ty věci co na tchýnich nesnasime;-), takže ji vlastně možná tak překážis v koupelně a nemůže před tebou zetě moc sejmout a to je asi tak jediný:-D. Tak to je dobrý;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí