Zina vzdycky to byl chytrej mic!
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa nezoufej, u nás žádné takové škody nevznikaly. Pokus počmárat křeslo proběhl jednou, fixy okamžitě bez náhrady zabaveny a mládě se sice rozčilovalo, ale příště stačilo pohrozit.
Doporučuji taky zavést pravidlo,že na kolesových dopravních prostředcích se po bytě nejezdí. Ono to nikdy neskončí, po odrážedle přijdou koloběžky, pak pennyboardy a nevím co ještě.
Děti mají v pokoji nábytek na míru, kromě jedněch dvířek, které z pantů vylomil muž, protože do nich urputně zavíral lano, se to obešlo bez významných škod.
continuity my máme sedacku okuchanou od kočky a běžně na ni lehá pes, na stole vikslajvant, co dite začalo jist samo. Na odrazedle si tu asi moc nezajezdi, dole jsou jen dvě malý místnosti, z nichž jedna má fakt nepratelskej povrch
Potrefenáhusa Tak ale zrovna u těch jídelních židlí to není extra škoda, že?
Už máš vybraný nový?
Potrefenáhusa u nás v tom byla expert babička, staré jméno na starém papíře prostě zaškrtala a vedle napsala nové
Teda jenom pro dospělé, dětem balila hezky. Sice do použitého papíru, ale bez škrtání.
Ona po příchodu komunistů k moci strašně zchudla, šetřili, kde se dalo, a dost z té doby v ní zůstalo.
andulka01 bílý ingolfy z ikey, u nás je to s vyberem čehokoliv tal strašně narocny, ze jsem rada, ze jsme našli nejakej kompromis. Plus jsme se tou kuchyni dost finančně vyšťavili, zejtra ještě přijde truhlář dodelavat police, ještě to není úplně ukoncenej výdaj
U nás výčet škod za 3 roky je jedna skleněná váza , co stala na zemi a jedno čmárnutí na zdi u stolecku.
Gauc je flekatej až hrůza, ale to proto, ze na tom *** Strandmon povrchu je vidět kazda kapka vody, takže všechny fleky jsou ode mě ![]()
My máme zniceni úplně všechno, výkresy na zdech dva už jsou nástěnná malba skoro metr a půl na metr, na nábytku (ale to jde umýt). Ale my to tu máme starý a na nic prostě nedbame, je mi jedno, že mi dítě polepi lepenkou celou židli. Teď ovšem dostal sambo úplně boží nápad - na ten zánět šlach/kloubů nebo co to má, si dal kurkumovej zábal, kurkumovej, chápete to. Ani si nedal igelitak, prostě že nebude půlhodiny nic dělat. No je to všude. Už po peti minutach říkal, že to byl debilni napad, já říkám, že je to ještě jeden z lepších, jenže pak se ráno rozednilo.....
no nicméně jediný co nezanechalo ty stopy jsou ty dopravní prostředky, u nás na nich teda jezdily všechny děti a skončilo to téma autickama pro nejmenší, ničím jiným nepokračovaly, v bytě bych to nedovolila, je z toho velký hluk, ale v domě bych to nezakazovala, vyblbnou se;-)
Nanohoubička!!!
U nás byt kompletně dožívá. Momentálně není nikdo, kdo by s tím něco udělal (péče o rodiče). Kdybych si pozvala firmu, asi se rozvedeme. A do budoucna to bude jen horší, takže jsem rezignovala. No nerezignovala, s...e mě to strašně!
Potrefenáhusa Ty má máma, jsou teda strašně těžký a jak maj úplně rovné sedadlo, i nepohodlný na delší sezení. Ale stylově k vám přesný, i mě napadlo, že sáhneš po nich.
Karja on má furt ty ruce? Už byl u dr? Zrovna jsem dneska vzpomínala, přesně v tuhle dobu před rokem jsem dostala sádru!
Naše děti být ničí, ale tak nějak v povolených mezích bych řekla. Samozřejmě rohy mají obouchanou omítku a zdi jsou flekaté, ale gauč je prakticky netknutý, nálepky lepí jen na vymezený stůl,... Ale třeba v koupelně mám cákanec na skříňce, prstové pratelné barvy z ní nejdou umýt. Oni spíš ničí menší vyměnitelné věci, ale to mě taky dost štve![]()
Karja
Taky mame zdi i nabytek pocmarany, obouchany a polepeny vsim moznym. A co si tak vzpominam na svoje detstvi, nebyla jsem o moc lepsi.
Táta s mamkou včetně mého bratra, který teď u nich bydlí, mají covid. Byli nedávno na 3.dávce, taťka v pátek, mamka v pondělí a evidentně uz covid v sobě asi měli. A taťka je ode dneška v nemocnici s oboustranným zápalem plic, je kardiak po několika infarktech
. A aby toho nebylo málo, zítra má pohřeb jeho sestra, moje teta, se kterou se tedy ani nemůže rozloučit. Za naši rodinu tam můžu jet jen já. Zatracená doba ![]()
vanilka
Ach jo :-( Tak držím pěsti, ať jsou brzy fit. A upřímnou soustrast.
vanilka to je teda smutné. Budu držet palce, ať jsou rodiče v pořádku.
vanilka moc přeji rodičům uzdravení,je to smutné všechno
vanilka To je celé blbé, achjo. Drž se a ať jsou vaši v pořádku ![]()
Karja hledej strategii, jak holcickam vysvetlis, ze ve starem byte mohly cmarat po zdech a olepovat nabytek a v novem domecku ne. Argument "chceme to mit hezky" na moje deti moc nefungoval, kdyz jsme vymalovali a koupili jim do pokojiku novy skrinky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí