Janulik03 Budeš si celý den číst v zimní zahradě! :-)
Stěžovací vlákno
Janulik03 jako děcko jsem kalamity milovala, nemusela jsem jít do školy. Teda nemohla. ![]()
Janulik03 at zijou zalozni zdroje ![]()
Janulik03 Tak jestli si máš jak zatopit a nejsi odříznutá od komunikace (sláva sláva), je to krásná příležitost udělat si hezký den ![]()
Janulik03 se záložním zdrojem tepla to bude romantika při svíčkách
Tak ja uz som na ceste do prace, romantika sanekona
Janulik03 škoda, ale vidíš, jak jsme ti to tady všechny přály?
Janulik03 No vidíš. Já naopak do práce nejedu i když tu kalamita není. Nestartuje mi auto.
RoSa nevím, doktorka jí nic nenabídla. Ale tak ona je celkem v pohodě, kromě rýmy jí nic není...
Tak uvidíš. Kdyby se jí přitížilo, tak neváhejte, dokud ty protilátky ještě jsou! (je o ně pochopitelně zájem a kdoví kdy se zas doplněj zásoby)
andulka01 ale zas nemusíš určitě škrabat! ![]()
RoSa tak samozřejmě ![]()
Catherinne diiik
andulka01 no tak pekne oddychuj. Potrebujes baterku?
Janulik03 Ještě nevím jestli je to baterka, dobíjení nebo žhavení. Soused co mi to servisuje nějak není k sehnání, tak to mám nabíječce, minule to pomohlo, ale ted zatím nic.
Včera jsem si posteskla, že nějak vůbec nestíhám, že nemám vůbec čas a klid jít do obchodu vybírat dárky, a tak a sambo jen pronesl, že je to vidět, myslel tím stav domácnosti. Kdo velí lopatovému komandu? ![]()
JankaM nezabijej ho, dej mu prostor vyniknout a realizovat se, aby ten stav domácnosti tak vidět nebyl ![]()
JankaM tak to by s tim mel chlapec neco udelat
JankaM přesně! Žádné shánění lopaty. Vyraž pro ty dárky (a na kafe samozřejmě) a do chodby mu příprav hadr a úklidové prostředky.
Evaeva ono to vyznívá že nic nedělá, ale sambo třeba vytíral zrovna včera.
To jsou takový drobnosti, že treba děti přinesou kresleni na stůl do kuchyně, pak jíme tak to muž jen posune nebo dá na hromadu a tak se to kupí, no.
JankaM nezabijej ho, dej mu prostor vyniknout a realizovat se, aby ten stav domácnosti tak vidět nebyl
něco podobného jsem dnes četla v nějakém článku na novinkách (nebo seznam zprávy?), jak udržet šťastné manželství (ano, moje chyba, neměla jsem to rozklikávat)
JankaM To kupení věcí znám! Spíš mě překvapilo, že to tvůj sambo komentuje, to by mého muže nenapadlo. Ale klidně si umím představit, že to myslel v legraci. Můj muž teď "simuluje" bolest ramene, momentálně to vypadá, že i stromek do stojánku budu muset do stojánku usazovat já. Doufám, že do Vánoc se mu to nějak umoudří.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.