Děkuju vám. Dneska už jsem si musela objednat ten opěvovaný tryptofan a třezalkový čaj. Tenhle rok je pro naši rodinu fakt mazec.
Stěžovací vlákno
vanilka to je smutny, hlavne aby rodice a bratr byli brzo v poradku.
Zu Jo, má je znova, chvíli to měl dobre. U doktora byl. Tak on to hodně namaha, nenosí rukavice teplé a pak to zachranuje takovými zcestnymi zpusoby. Kokoska Víš, tohle nám všichni říkají, že až to budeme mít nové a vlastní....jenže my jsme asi flinkove i tan, a bude nám to jedno.
vanilka
To je hrozně, budu na tatínka myslet. Držím moc palce, ať jsou rodiče v poradku!
Kokoska díky. Bracha je v pohodě, jen jeden den měl zvýšenou teplotu. Mamka zatím taky dobrý, má jen rýmu. Ale taky o ní mám strach, loni prodělala rakovinu :-(.
Karja v tom pripade ok a tim lip pro deti. Muj ex na to byl docela pedant, ja bych byla leccos presla, protoze jako mala jsem vzdycky touzila mit pokojik, kde si budu moct vystavovat panenky a delat jim pokojicky a jako vetsi lepit plakaty na zed. My jsme jako deti vlastne uplne svuj pokoj nemely, byla to proste jedna z mistnosti, kde meli skrine a knihovnu i rodice, my jen psai stul a valendy a nejaky prostor na skolni veci v te knihovne. Hracky byly ulozene v jine mistnosti.
Kokoska No jako, sambo je opačnej extrém, já myslím, že by ho ze stran pořádku 90procent ženskejch nedalo, ale já jsem taková free asi:-D. Jj, člověk si tak promítá ty dětský sny. Já neměla moc hraček, naši to moc neznali, co tak děti chtějí a šetřili, tak teď bych holkám koupila všechno.
vanilka no ufff teda... držim vašim palce! a maminka by nebyla adept na ty protilátky?
RoSa nevím, doktorka jí nic nenabídla. Ale tak ona je celkem v pohodě, kromě rýmy jí nic není...
Karja rukavice to chce, ale musí chtít ten člověk
Je možný, žes tu psala nějakou historku o sambovi a ztracených rukavicích?
Zrovna si upravuji venčící teplé rukavice o gumičku se stahováním okolo zápěstí, abych je mohla venku sundavat a neztrácela je. Ty ruce mě donutily několikery rukavice pořídit a dokonce i nosit, ale začalo to bejt neekonomický:)
vanilka držím palce, ať je to brzy dobré ![]()
Pecu na zitra spenatove sneky se syrem, a protoze se mi na plechu rozpadali, dala jsem je do kosiku na muffiny, ktere byly predtim v mycce. Tak vyhazuju i sneky, i formicky.
Pristi tyden mam opustak a mam mit akci s kamaradkama, holky mel hlidat muz. Ten musi nutne a neplanovane ten den do prace, a kdyz jsem chtela akci zrusit, tak trva na tom ze holky uda babicce a at jedu, ale me se uplne prestalo chtit...
A upekla jsem kralika na cesneku, se spenatem a batatovym pyre a ta mala prisera blondata to neji, ma rymu a nebyla dnes ve skolce.
Starsi dite me dnes pri vyzvedavani ve skolce pomerne dlouho ignorovalo, a pote ztropila scenu jak chce zustat ve skolce a nechce se mnou domu. Priznam se ze v aktualnim psychickem rozpolozeni jsem mela obrovskou chut se otocit na pate a odkracet.
Mamce jsem dnes pripomela, ze mame byt za chvili az do ledna pryc, takze se muzeme pod stromkem potkat v lednu, tak pry jedine vikend 7-8. Tenle vikend my demontujem vanocni osvetleni, a mamka se nastvala, ze snad bychom to mohli pro jednou posunout...
Konec stezovaciho okenka. Posledni at zhasne.
A upekla jsem kralika na cesneku, se spenatem a batatovym pyre a ta mala prisera blondata to neji,
Tuhle stížnost ti strašně závidím. ![]()
vanilka uf, upřímnou soustrast, držím palce ať to dobre dopadne.
vanilka ach jo, fakt drzim palce nech je to na lepsej ceste. Uprimnu sustrast. Ach jo
rasaNori Jakékoli stížnosti a ofrňování ze strany rodiny ignoruj, vraž děti babičce a jeď na akci.
vanilka to je mi ľúto,úprimnú sústrasť. Rodičom prajem skoré uzdravenie,nech všetko dopadne čo najlepšie.
vanilka ach jo, je mi luto tvojho trapenia, otcovi drzim palce![]()
vanilka ach, to je mi moc líto!!! Slyšela jsem teď z více stran, že byli lidi naočkovaní boostrem do počínající infekce... držím moc palce tatínkovi.
vanilkapřeji rodičům brzké uzdravení
a upřímnou soustrast
Tak a mame kalamitu. Sme bez elektriny, zapadani nejdu spoje. Som zvedava ci sa dostanem do prace a ci vobec baby dosli. Bude este veselo
slava powerbankam a kotlu na drevo okrem plynoveho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí