vanilka vyzerá to tak,že máš podobný rok ako ja.U nás to ide od marca ako na húsenkovej dráhe. Buď silná, ono sa to určite zlomí a bude lepšie. Drž sa ![]()
PS:pri čítaní o pokute a policajtke mi slzy vyhŕkli do očí,ľudia so srdcom ešte existujú.
vanilka vyzerá to tak,že máš podobný rok ako ja.U nás to ide od marca ako na húsenkovej dráhe. Buď silná, ono sa to určite zlomí a bude lepšie. Drž sa ![]()
PS:pri čítaní o pokute a policajtke mi slzy vyhŕkli do očí,ľudia so srdcom ešte existujú.
K policistum se srdcem, jela jsem loni takhle s holkama sama v aute do adrspachu z ostravy, vecer za tmy, a v broumove za hranicema me zastavili policajti, ze kontrola. Tak jsem stahla okynko a rikam Panove, nezlobte se, ale vsechno mam v kufru, kdyz otevru kufr, ty decka vzbudim a zbytek cesty bude peklo, neslo by to nechat na jindy? Tak si jen posvitili dozadu ze fakt nekecam a rekli at jedu:)
rasaNori Že nevezes vzadu bezence, ale děti;-)
Karja no dost me prekvapili, ale muz to okomentoval ze asi byli taky detni, tak tusili co by nastalo:D
rasaNori Jo, tak to víš co, co bys neměla tak v pořádku. Já si pamatuji na jednu výživnou kontrolu v Rakousku,kde nás policie oslovila ,,ahoj děvčata,,. Majitel vozidla byl psanej sambo, tak se ptali, kdo to je a proč s náma nejel. A já řekla něco jako, prostě nechtělo se mu, ale auto nám půjčil. A pak se ptali, co tam jedeme dělat, jestli za praci, a my že lyžovat. A on jestli jsme si jiste, zda tam nejedeme vazne pracovat. Já jsem z toho měla neodbytnej pocit, že nás má za šlapky, co si jedou přivydělat přes Vánoce! Pak jsme se ale zeptaly na jmeno penzionu, kterej hledáme (ten vlastnil osmdesátiletej pár na samote), tak tim už snad ty dohady zmizely.
rasaNori my jednou přes noc převáželi 3 děti, a zrovna byl nějaký zátah, ve dvě ráno někde u Třeboně zátaras a kontrola, a ten policajt jen tak švenknul baterkou, viděl tři spící děti a šeptal Jeďte! Rychle jeďte! ![]()
rasaNori My si takhle nezjistili v lete, kterej hranicni prechod na Slovensku je urcenej pro tranzit, celnici se mrkli dozadu a uvideli tam dve vajicka, jen se podivili, co delaji lidi z Prahy na vychode Slovenska v sobotu vecer a pustili nas dal, pasy ani certifikaty o ockovani je nezajimali. Rodice druhej den uz otocili bez milosti nazpatek.
marieu To teda. Dojala mě to moc, že jsem pak v autě brečela jak želva. A fakt ne kvůli pokutě. Prostě těžký období, jsem rozsekaná na hadry.
Pořádně se vybrečet je strašně ozdravný!!
Ono to tady nepatří, ale nevím, kam s tím. Je mi líto Evy Samkové a jejich zlomených kotníků.
brrr strašně líto ![]()
Opět nastal ten okamžik kdy bych potřebovala sama vypadnout z domu, od rodiny a vůbec, ale zrovna to nejde. Včerejší 2 hodiny v obchoďáku to nespravily. A navíc mě bolí hlava a cítím se provinile protože v práci musíme něco dost honit, ale já prostě nemůžu s rodinou za zády o víkendu sedět u pc a pracovat, zatimco šéfová vesele rozesílá maily na všechny strany.
JankaM a šéfová požádala o přesčas nebo jak jste domluvené? Náhradní volno? Byla jsi v týdnu místo práce u kadeřnice, že bys teď měla pracovat?
Pokud je to jenom fakt, že ona pracuje a ty ne, hodila bych to za hlavu.
Taky ji doma moc litujeme. Je to smůla.
Ono to tady nepatří, ale nevím, kam s tím. Je mi líto Evy Samkové a jejich zlomených kotníků.
Mně taky. To musela být hrozná bolest, chudák holka.
brrr taky tak, to je hrozná smůla a ještě obě nohy. ![]()
A mňa zas vytočila mama svojím prístupom, že čo ona chce, musí mať hneď a keď jej to teda teraz hneď nezabezpečuje, ona teda pôjde si sama zajtra autobusom do toho obchodu, ale si to zapamätá (boli sme v obchode, pýtala som to, čo chcela, nemali to vyložene, odložili jej to v kancelárii, čo nevedela ani predavačka, ani ja, ani mama, takže som to nekupila. Volala do obchodu a chcela, aby tam muž znova po to išiel, o pol 8 večer. Nič životne nevyhnutné to nie je a zajtra by sme tam po to išli. NIE! ona si teda pôjde sama).
brrr mě taky, a moc![]()
brrr mne se uplne udelalo spatne, kdyz jsem to videla. Mela jsem na jare jen hodne podvrtnuty kotnik a bolest silena, mesic jsem nevylezla z bytu. Chudak holka, jeste takhle pred olympiadou...:(
letfenixa to je hrozné citové vydírání! Moje matka je schopná podobných věcí, ale jak stárne, trochu se to lepší. V posledních letech jsem to řešívala úmyslně hádkou a pak si užila týden klidu, páč jseme spolu nemluvily![]()
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.