Stalo se to ve ctvrtek vecer.
Stěžovací vlákno
vícečetné zmiňování vůbec neumim :(
No, pěkně...
Držím palce, ať máš vyřešeno co nejdřív a co nejlíp.
Tak držím palce, ať je to brzy zase v pořádku
Držím palce.Verim,že ste v dobrých rukách a už to pôjde len tým správnym smerom a bude všetko fajn.
Taky držím palce!
Nene, luxace to není (teda, moc nevim, co to znamená, ale nikdo to takto nenazval), mám spíš trochu nepravidelnou hlavici a nějaký výčnělek a prostě to tam všechno dohromady zavází a dělá neplechu. Má to prý spousta lidí, někomu se to ozve dřív, někomu později atp. Řešilo by se to upravou toho tvaru, prý jednoduchý zákrok očekává se úspěšnost:-).
Taky držim palce! A hlavně pokud budete ohledně postupu na nějakých pochybách, nebojte se obejít více zařízení. My jsme byli tak otravní, že jsme s akutním komplikovaným úrazem během dvů dnů obešli tři zařízení a věnovalo se nám opravdu dostatek lékařů (kolikrát jsem si vzpomněla na ty zde zmiňované čokolády a stokoruny, jsem si říkala, kdo ví jestli na něco nečekají a my jen nashledanou). Takže držím pěsti!
Myslím, že se holka hnědooká ničeho obávat nemusí - MUDr. Škramlík je ortopedický Bůh, který postaví na nohy i chromého!
![]()
Dik. Hlavne me bude zajimat, kdo me bude (pripadne) operovat. K doktorovi, co me v nemocnici vysetroval, jsem kupodivu pozbyla duvery, ortopedovi verim maximalne.
Tak jenom abych se dostala pod kudlu fakt jemu.
No tak to máme...
dvě plata vajíček, půlka prasete.... ![]()
V nasi rodine spis pul divocaka :-)
Tím líp, tím určitě zahlcen není :)!
drzim palce, hlavne, ze se na to prislo tak brzo. to bude dobre, operaci to zafixuji a zroste to jak ma.
ja si prosim stezuji, ze vcera jsem ukecali babicku na vikendove hlidani, abychom mohli s muzem na vikend na hory a dnes ma ten clovek bolave ucho a teplotu. a to pristi patek zacinaji jarnaky a mam tam zas zaplacenou zalohu. loni to bylo to same v bledemodrem, akorat v breznu. prazdniny v kyblu, 10tisic v kyblu. doufam, ze za ten tyden a neco da do poradku a nikdo to od nej nechytneme. acho jo.
Podle pana doktora CT ukazuje ne tak komplikovanou zlomeninu, posun maly, on by to neoperoval. Ale zatim mu prisly jen snimky, popis jeste ne. Zitra to bude prezentovat na konziliu a pokud pani doktori a hlavne MUDr. Skramlik budou jineho nazoru, zavolaji mi. Kdyz nebudou volat, v utery me budou chtit videt a zrentgenovat v Benesove a pak budu zase pokracovat u nas u MUDr. Skramlika. Tak jsem rada, ze to zitra Skramlik uvidi, protoze kdyz on rekne je to komplikovane, operoval bych a mladik v nemocnici rekne nevypada to tak tragicky, lecil bych to konzervativne a pritom me to porad hrozne boli, bude jenom dobre, kdyz to vysledky CT projdou Skramlikovyma rukama.
Jo a zalozili mi kartu, zalozili do ni lekarskou zpravu od MUDr. Skramlika - a hned ji ztratili a karta a hlavne ta zprava proste neni k nalezeni :-) Sestra prosla karty obou pacientu, co prisli po mne, vsechny papiry na stole a nic, karta nikde. Aspon ze jsem jim tam nenechala neschopenku :-)
přeji hodně zdraví a ať Vám hory vyjdou!
holka hnědooká strašně moc držím palce, ať to dobře dopadne.
A stěžuji si, že když zadám podřízeným práci, dostanou k tomu instrukce jak pro mateřskou školu. A oni místo aby sakra dělali, co mají, otravují s dalšími stupidními dotazy typu "a fakt to mám dělat?" Asi je na čase přestat být milá. Sama nevím, co dřív a z práce se táhnu každý den polomrtvá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.