Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 19:30
Reakce na Ounz:

Stalo se to ve ctvrtek vecer.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 19:38

vícečetné zmiňování vůbec neumim :(

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 19:45

No, pěkně...  Držím palce, ať máš vyřešeno co nejdřív a co nejlíp.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 19:45

Tak držím palce, ať je to brzy zase v pořádku

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 19:55

Držím palce.Verim,že ste v dobrých rukách a už to pôjde len tým správnym smerom a bude všetko fajn.

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 20:38

Taky držím palce!

Offline Karja
44721 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 20:53
Reakce na andulka01:

Nene, luxace to není (teda, moc nevim, co to znamená, ale nikdo to takto nenazval), mám spíš trochu nepravidelnou hlavici a nějaký výčnělek a prostě to tam všechno dohromady zavází a dělá neplechu. Má to prý spousta lidí, někomu se to ozve dřív, někomu později atp.  Řešilo by se to upravou toho tvaru, prý jednoduchý zákrok očekává se úspěšnost:-).

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 20:58
Reakce na barbucha:

pecka Noren Dik. Zitra budu vedet vic.

Offline Karja
44721 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 20:59

Taky držim palce! A hlavně pokud budete ohledně postupu na nějakých pochybách, nebojte se obejít více zařízení. My jsme byli tak otravní, že jsme s akutním komplikovaným úrazem během dvů dnů obešli tři zařízení a věnovalo se nám opravdu dostatek lékařů (kolikrát jsem si vzpomněla na ty zde zmiňované čokolády a stokoruny, jsem si říkala, kdo ví jestli na něco nečekají a my jen nashledanou). Takže držím pěsti!

Offline RoSa
10175 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 21:01
Reakce na Karja:

Myslím, že se holka hnědooká ničeho obávat nemusí - MUDr. Škramlík je ortopedický Bůh, který postaví na nohy i chromého!

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 21:03
Reakce na Karja:

Dik. Hlavne me bude zajimat, kdo me bude (pripadne) operovat. K doktorovi, co me v nemocnici vysetroval, jsem kupodivu pozbyla duvery, ortopedovi verim maximalne.

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 21:04
Reakce na RoSa:

Tak jenom abych se dostala pod kudlu fakt jemu.

Offline RoSa
10175 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 21:07

No tak to máme...  dvě plata vajíček, půlka prasete....

Offline Karja
44721 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 21:08
Reakce na RoSa:

To je dobře.

holka hnědooká Tak držím palce, ať to vyjde, co možná nejlépe.

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 21:08
Reakce na RoSa:

V nasi rodine spis pul divocaka :-)

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 21:12

Tím líp, tím určitě zahlcen není :)!

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 22:03

drzim palce, hlavne, ze se na to prislo tak brzo. to bude dobre, operaci to zafixuji a zroste to jak ma.

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 25. ledna 2017 22:05

ja si prosim stezuji, ze vcera jsem ukecali babicku na vikendove hlidani, abychom mohli s muzem na vikend na hory a dnes ma ten clovek bolave ucho a teplotu. a to pristi patek zacinaji jarnaky a mam tam zas zaplacenou zalohu. loni to bylo to same v bledemodrem, akorat v breznu. prazdniny v kyblu, 10tisic v kyblu. doufam, ze za ten tyden a neco da do poradku a nikdo to od nej nechytneme. acho jo. 

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 10:53

Podle pana doktora CT ukazuje ne tak komplikovanou zlomeninu, posun maly, on by to neoperoval. Ale zatim mu prisly jen snimky, popis jeste ne. Zitra to bude prezentovat na konziliu a pokud pani doktori a hlavne MUDr. Skramlik budou jineho nazoru, zavolaji mi. Kdyz nebudou volat, v utery me budou chtit videt a zrentgenovat v Benesove a pak budu zase pokracovat u nas u MUDr. Skramlika. Tak jsem rada, ze to zitra Skramlik uvidi, protoze kdyz on rekne je to komplikovane, operoval bych a mladik v nemocnici rekne nevypada to tak tragicky, lecil bych to konzervativne a pritom me to porad hrozne boli, bude jenom dobre, kdyz to vysledky CT projdou Skramlikovyma rukama.

Jo a zalozili mi kartu, zalozili do ni lekarskou zpravu od MUDr. Skramlika - a hned ji ztratili a karta a hlavne ta zprava proste neni k nalezeni :-) Sestra prosla karty obou pacientu, co prisli po mne, vsechny papiry na stole a nic, karta nikde. Aspon ze jsem jim tam nenechala neschopenku :-)

Offline Katrin_kouří_cigarety
156 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 10:53
Reakce na continuity:

přeji hodně zdraví a ať Vám hory vyjdou!

holka hnědooká strašně moc držím palce, ať to dobře dopadne.

A stěžuji si, že když zadám podřízeným práci, dostanou k tomu instrukce jak pro mateřskou školu. A oni místo aby sakra dělali, co mají, otravují s dalšími stupidními dotazy typu "a fakt to mám dělat?" Asi je na čase přestat být milá. Sama nevím, co dřív a z práce se táhnu každý den polomrtvá.