Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34974 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 19:07

Na stránkách Woolovers mají pro Evropu a standardní doručení (ne expres) termín 10 dní od expedice. Když k tomu přidám ty 3 dny od objednávky, než mi poslali mail "dispatched", tak ještě mají čas, bohužel.

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 19:07

mám blbej dotaz - kde že se dají sledovat zásilky z woolovers? Jsem dostala v mailu tracking number, ale nějak nevidím odkaz na stránku , kde ho můžu zadat?

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 19:08

Takze ta narazenina je nakonec taky zlomenina? Ach jo. A buď v klidu, housku si taky nerozkrojim a to mam zlomenou levou :-)

bohužel, když jsem ani včera nemohla natáhnout ruku v lokti a udělala se mi tam modřina jak česká republika :) tak sjem dnes radši navštívila doktora..... Mám zlomenou jednu z těch kostí mezi zápěstím a loktem těsně u lokte....Naštěstí to snad není tak hrozné, vypadá to, že fixované to bude snad jen 2 týdny plus tady automaticky používají lehkou sádru.... A to i na fixaci jen s dlahou.

Každopádně jsem si alespoň ověřila, že doktoři na naší nejbližší úrazové klinice umí perfektně aglicky, akorát se nás ptal, jestli jsme z československa :D By mě zajímalo, jak by se tvářili, kdyby se jich člověk zeptal, zd ajsous tále v DDR :D

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 19:14

Dneska na ortopedii docela sok, doktor se podival na snimek, krome zlomeniny popsane v lekarske zprave z nemocnice nasel kost jeste nekolikrat nastipnutou a posunutou (? nejsem lekar), takze tezka zlomenina. Zitra me posila na CT a pak k nim na oddeleni na konzultaci, co bude dal. On osobne by operativne resil uz jen tu zlomeninu popsanou v lekarske zprave, natoz to, co objevil dnes. Tak snad nebude pozde.

Zpětně dočítám - tohle je teda masakr, ještě že jste šla na tu ortopedii.... Pozdě snad nebude, za týden to snad nesrostlo a jestli jste to měla fixované, tak se to snad ani nepohlo...... Každopádně na původní chirurgii pěkné fušerství

Jinak moje známá měla roztříštěné ramneo a po operaci byla velmi rychle v cajku, někdy je to možná lepší než ta sádra :)

Každopádně držím palce, ať je vše co nejdříve ok.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 19:14
Reakce na rasaNori:

Dnes v Kauflandu cestou ze školy, jsem měla chuť na celé kolo zařvat Nečum a lez!!! Jsem se vztekla na měsíc dopředu (ještě že ten nákup mi ten měsíc snad vydrží :D)

Ve čtvrtek se přeci do Kauflandu nechodí, to začínají nové letákové akce! Udělala jsem jednou a tu chybu už nikdy znovu nezopakuji

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 19:29
Reakce na barbucha:

Vždyť ten vychvalovanej Škramlík není z Benešova? 

Slouzi tam. K nam jezdi na ambulanci dvakrat do tydne.

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 19:38
Reakce na žluťásek:

Ve čtvrtek se přeci do Kauflandu nechodí, to začínají nové letákové akce! Udělala jsem jednou a tu chybu už nikdy znovu nezopakuji

Aha, to mnohé vysvětluje :D

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 19:49

Tak asi neměl zrovna službu, když tam byla ta moje kámoška 

Offline kkristýna
139 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 20:18

Soucítím. Poslední dobou pokaždé, když si v tramvaji sednu, tak zásadně před čuně, co žvýká žvýkačku s otevřenou hubou a přímo mně do ucha.

Offline AmelieM
130 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 20:25
Reakce na SunEclipse:

mám blbej dotaz - kde že se dají sledovat zásilky z woolovers? Jsem dostala v mailu tracking number, ale nějak nevidím odkaz na stránku , kde ho můžu zadat?

Klikněte přímo na to číslo.

Jinak dámy, pěkně mě děsíte. Z woolovers mi dnes přišel mail, že zásilku odeslali. Doufám, že svetýrky dorazí dřív než na jaře

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 20:57
Reakce na barbucha:

Zase jsou ti Slováci na tom líp! 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 21:06
Reakce na žluťásek:

Ja na to stále zabudnem, a to som sa čudovala či sú znova Vianoce. 

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 21:19
Reakce na AmelieM:

aah, děkuji, mně se to primárně zobrazuje v plain textu, musela jsem to přepnout do formátovaného zobrazení. Co ale probůh dělají mé svetry v Nigerijském zálivu???

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 21:30
Reakce na SunEclipse:

Nabírají na hřejivosti?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 21:30

mamka takové štěstí neměla. snad vám to spraví líp.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 21:35
Reakce na Lilly_Ku:

mlaskání je druhý nejstrašnější lidský zvuk hned po chrápání. možná jsou si i rovny.

nesnáším to. noční můrou jsou pro mne mlaskající babky (tetky od 60 výš mají tendenci mlaskat prostě jen tak, naprázdno, nechápu to, taky různě nasávat vzduch a vůbec vydávat divné nechutné zvuky), muži spíš chrápou. já bych v jedné místnosti s pravidelně mlaskajícím člověkem nevydržela. potlapkávám.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 21:52

Můžeš to dát s A666 dohromady a budete jeden celý člověk. 

Konec srandy. Lituju vás obou a ať to oběma zdárně sroste. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 21:55
Reakce na Torrah:

Nabírají na hřejivosti?

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 22:07
Reakce na Bledule:

Můžeš to dát s A666 dohromady a budete jeden celý člověk. 

Konec srandy. Lituju vás obou a ať to oběma zdárně sroste. 

A to by šlo :-)

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 22:07
Reakce na Jiná Realita:

Ach jo. To me mrzi.