Na stránkách Woolovers mají pro Evropu a standardní doručení (ne expres) termín 10 dní od expedice. Když k tomu přidám ty 3 dny od objednávky, než mi poslali mail "dispatched", tak ještě mají čas, bohužel.
Stěžovací vlákno
mám blbej dotaz - kde že se dají sledovat zásilky z woolovers? Jsem dostala v mailu tracking number, ale nějak nevidím odkaz na stránku , kde ho můžu zadat?
Takze ta narazenina je nakonec taky zlomenina? Ach jo. A buď v klidu, housku si taky nerozkrojim a to mam zlomenou levou :-)
bohužel, když jsem ani včera nemohla natáhnout ruku v lokti a udělala se mi tam modřina jak česká republika :) tak sjem dnes radši navštívila doktora..... Mám zlomenou jednu z těch kostí mezi zápěstím a loktem těsně u lokte....Naštěstí to snad není tak hrozné, vypadá to, že fixované to bude snad jen 2 týdny plus tady automaticky používají lehkou sádru.... A to i na fixaci jen s dlahou.
Každopádně jsem si alespoň ověřila, že doktoři na naší nejbližší úrazové klinice umí perfektně aglicky, akorát se nás ptal, jestli jsme z československa :D By mě zajímalo, jak by se tvářili, kdyby se jich člověk zeptal, zd ajsous tále v DDR :D
Dneska na ortopedii docela sok, doktor se podival na snimek, krome zlomeniny popsane v lekarske zprave z nemocnice nasel kost jeste nekolikrat nastipnutou a posunutou (? nejsem lekar), takze tezka zlomenina. Zitra me posila na CT a pak k nim na oddeleni na konzultaci, co bude dal. On osobne by operativne resil uz jen tu zlomeninu popsanou v lekarske zprave, natoz to, co objevil dnes. Tak snad nebude pozde.
Zpětně dočítám - tohle je teda masakr, ještě že jste šla na tu ortopedii.... Pozdě snad nebude, za týden to snad nesrostlo a jestli jste to měla fixované, tak se to snad ani nepohlo...... Každopádně na původní chirurgii pěkné fušerství ![]()
Jinak moje známá měla roztříštěné ramneo a po operaci byla velmi rychle v cajku, někdy je to možná lepší než ta sádra :)
Každopádně držím palce, ať je vše co nejdříve ok.
Dnes v Kauflandu cestou ze školy, jsem měla chuť na celé kolo zařvat Nečum a lez!!! Jsem se vztekla na měsíc dopředu (ještě že ten nákup mi ten měsíc snad vydrží :D)
Ve čtvrtek se přeci do Kauflandu nechodí, to začínají nové letákové akce! Udělala jsem jednou a tu chybu už nikdy znovu nezopakuji ![]()
Vždyť ten vychvalovanej Škramlík není z Benešova? ![]()
Slouzi tam. K nam jezdi na ambulanci dvakrat do tydne.
Ve čtvrtek se přeci do Kauflandu nechodí, to začínají nové letákové akce! Udělala jsem jednou a tu chybu už nikdy znovu nezopakuji ![]()
Aha, to mnohé vysvětluje :D
Tak asi neměl zrovna službu, když tam byla ta moje kámoška ![]()
Soucítím. Poslední dobou pokaždé, když si v tramvaji sednu, tak zásadně před čuně, co žvýká žvýkačku s otevřenou hubou a přímo mně do ucha.
mám blbej dotaz - kde že se dají sledovat zásilky z woolovers? Jsem dostala v mailu tracking number, ale nějak nevidím odkaz na stránku , kde ho můžu zadat?
Klikněte přímo na to číslo.
Jinak dámy, pěkně mě děsíte. Z woolovers mi dnes přišel mail, že zásilku odeslali. Doufám, že svetýrky dorazí dřív než na jaře![]()
Zase jsou ti Slováci na tom líp! ![]()

Ja na to stále zabudnem, a to som sa čudovala či sú znova Vianoce.
aah, děkuji, mně se to primárně zobrazuje v plain textu, musela jsem to přepnout do formátovaného zobrazení. Co ale probůh dělají mé svetry v Nigerijském zálivu???![]()
Nabírají na hřejivosti?
mamka takové štěstí neměla. snad vám to spraví líp.
mlaskání je druhý nejstrašnější lidský zvuk hned po chrápání. možná jsou si i rovny.
nesnáším to. noční můrou jsou pro mne mlaskající babky (tetky od 60 výš mají tendenci mlaskat prostě jen tak, naprázdno, nechápu to, taky různě nasávat vzduch a vůbec vydávat divné nechutné zvuky), muži spíš chrápou. já bych v jedné místnosti s pravidelně mlaskajícím člověkem nevydržela. potlapkávám.
Můžeš to dát s A666 dohromady a budete jeden celý člověk. ![]()
Konec srandy. Lituju vás obou a ať to oběma zdárně sroste.
Nabírají na hřejivosti?
![]()
![]()
Můžeš to dát s A666 dohromady a budete jeden celý člověk. ![]()
Konec srandy. Lituju vás obou a ať to oběma zdárně sroste.
A to by šlo :-)
Ach jo. To me mrzi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.