Přidávám se k těm, co to tu sledují a pevně drží palce, ať vám to dobře dopadne! S těmi zprávami to po určitých zkušenostech dělám tak, že než je pustím z ruky, tak si je rovnou ofotím, klidně na mobil, když to nejde jinak, abych je měla pro další potřebu i u sebe.
Stěžovací vlákno
Taky si zpravy obvykle kopiruju, ale vcera jsem nemela kde a byla jsem myslenkami jinde a na mobil me to nenapadlo. Ale doslo mi, ze jsem vlastne vcera od doktora sla na Mesto a pani si tu zpravu kopirovala kvuli pojistce, takze zitra za ni zajdu, aby mi ji okopirovala :-)
A dekuju.
No je vidět, že jsi zelenáč, pokud jde o nemocnice. To je staré známé pravidlo, že pokud se chceš s nějakým svým nálezem definitivně rozloučit, předej jeho originál nemocničnímu personálu
. Ale je moc dobře, že to CT zítra uvidí i ten tvůj doktor a i pár dalších.
Tak to zní dobře, úspěšný jednoduchý zákrok a bude hej :-) držím palce.
Jinak, luxace je nedovyvinutá hlavice kyčelního kloubu u novorozence. Já neměla ani jednu, ale dorostlo to a funguju, s omezeníma ale funguju. Jen teda právě očekávám rychlejší únavu materuálu.
To je bordel!
Tak ale ten Škramlík musí tu zprávu mít, t.j. vytisknout ještě jednou? Nebo jim ji může poslat mailem přece...
Jinak do Benešova bych nešla ani s klíštětem. Kamarádce tam tak šikovně ošetřili kotník, že se nevyhnula reoperaci u Landora v Motole, a stejně už nikdy nebude normálně fungovat (ta noha).
A holky, která jste si objednávala poslední dobou u Woolovers, už vám něco přišlo? Já jsem na prášky... dva svetry který potřebuju nutně do konce týdne... prosim pěkně od 21.1. jsou v ČR, a od pondělka jsou na cestě k doručovací poště! To snad neni možný tohleto. Nosej to pěšky?! I to by bylo rychlejší, jak jsem právě sdělila jejich callcentru.
To byl vůbec výživnej rozhovor. Po pěknejch dvaceti minutách vyzvánění a "uklidňující" hudby:
Já: Hledám zásilku č. xy.
Callcentrum: Tak mi řekněte adresu...
Já: Roentgenova ulice
Callcentrum: dlouhé napjaté ticho, přerušované horečnatým cvakáním klávesnice
Já: Haló?!
Callcentrum - vyčítavě: Já tady žádnou REntgenovu ulici v seznamu nemám!!
Já - zoufale: Božemuj, to se píše ROEntgenova přece!
Callcentrum - vítězoslavně: No to já nemůžu vědět, já nejsu z Prahy!
![]()
Zrovna jsem si tady někde postěžovala včera, že 17.1. odeslali a já od tý doby nic nevím... Ty más aspoň info, že to překročilo hranice. Nechceš mi tam taky zavolat, na to callcentrum? ![]()
Zavolej si z okna, to bude mít stejnej efekt ![]()
Já už psala i do woolovers co jako je... to původní sledovací číslo bylo jen do chvíle než to překročilo hranice, poslali mi nový jakože český. Ale co je mi to platný když tam vidim naposled to pondělí - do dneška to někde visí přísně utajený. Nebo to už někdo ukrad, jak je u nás dobrým zvykem.
![]()
fakt se vám už nějaká zásilka někdy nedohledatelně ztratila, že by ji někdo ukrad? Já jsem o tom fakt ještě neslyšela, jako že něco přijde poškozený přepravou nebo pošta jen hodí do schránky lístek, že doručovali, i když nedoručujou, nebo že to hnilo na poště, aniž by dali vědět a pak to poslali zpátky, to jo, ale že by někdo něco ukrad, tak to fakt ne
muj svetricek posilali dvacatyho a vcera udajne dorazil nekam do ceska tak jsem zatim v nadeji:-)
balik ne, exoticke pohlednice ano (jedna urcita posta v cr, ostatnim adresatum prisly)
Jo, zrovna jednou to bylo z woolovers, pak taky z ebay - jak to není přibitý, t.j. doporučený, tak smolík... a co mám interní informace z tý slavný balíkový malešický rozdělovny, tak tam se krade jak na běžícím pásu. Oni ty lidi pak propustěj (takže mají věčně podstav), ale nechtěj se s nima soudit (čili dohodou), takže v tom můžou vesele pokračovat jinde...
z eschopu se mi to nestalo,ale pred rokem a pul sem posilala kamaradce z Nemecka do Ceska pantofle(nove)a nic ji nedoslo a mne zpatky taky ne.Dodnes mne to pekne stve!
Zarinya aha, tak to mám štěstí, naše pošta ty balíky jenom demoluje, ale u kočičího žrádla to až zas tak nevadí, jen je vopruz, když je to rozbitý moc a člověk musí na poštu podepsat reklamační protokol a pak si těch 20 kilo odtáhnout sám...(stalo se jednou, podruhý to doručili i rozbitý, nechybělo nikdy nic.
A teda myslim, že je nedemoluje naše pošta, ale depo v Ústí nad Labem, stalo se to 2x se zoohitem, kterej šel z Německa.
Kurnik šopa pšakrev cholera! Moje doručovaqcí pošta je údajně v Rudný u Prahy. Mají tam dvě čísla - obě na mobil. Ani jedno nikdo nezvedá, buď to rovnou vytípnou nebo to zvoní hodinu...
Co je to za podnik? Je tam vůbec někdo? Nebo nechtěj bejt při prohlížení těch balíků a vybírání, kterej by si vzali, rušený?! ![]()
tady podeziram celniky.Protoze jde vse pod rentgen ac eu.:-/
Ale pred x lety kdyz sem jeste kourila a kamaradka (jina)mi posilala deset krabicek cigaret tak sem dostala od celniku 40eur pokutu a cigarety zabaveny.
Toz tak uz radsi nic neposilam.:-D
Mně pošta nenávratně ztratila snubní prsten, který jsem asi měsíc po svatbě posílala k výrobci kvůli zvětšení.
Ze Zoohitu jsem objednávala zrovna včera a připlatila jsem si za dpd, tak jsem celá napjatá, jak to dopadne.
Edit: podle systému stopování balíků dpd se zásilka nachází ve Vratislavi a ty stránky se mnou komunikujou v polštině. ![]()
nechteji byt ruseny!;-)
no ono zrovna u toho zoohitu je to vždycky nejistý, jestli to dpd fakt pošlou, já minule taky zaškrtla dpd a stejně to šlo s čp.
ztratit snubní prsten, tak to je teda síla...![]()
Jsem to mezitím editovala...balík má dpd, ale je ve Vratislavi. (???)
Nojo, prsten byl pojištěný, ale i tak mi z toho bylo smutno. Někdo si to nejspíš vyčíhal podle odesílatele, ta zásilka zmizela cestou od šperkaře ke mně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.