Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Klara
494 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 23:26

Malenge no z osobní zkušenosti z rakouský nemocnice u lyžařskýho střediska nikdo nic neřezal, Samková bude mít samozřejmě VIP péči :)

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 23:34

letfenixa No. U nás bylo to stejne v bledě modrém. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 02:31

Karja som zvedava, ake traumy budem synovi vytvarat ja. Silno pracujem na potlacani naucenych vzorcov spravania.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 02:33

A dakujem vam.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 02:35

Mohučanka teta si zlomila clenok pri lyzivacke, ale myslela si, ze je len vytknuty, normalne sa sama vyzula.

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 07:08

letfenixa Já ty vzorce mám určitě taky, ale nevím o nich. Jako o jednom rysu stejným vím, to se ale nepromítá přímo ke vztahu k lidem. 

Offline Medulienka
příspěvků moje polička 12. prosince 2021 09:49
Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 11:48

letfenixa Ustát umíněnou matku / tchyni si zaslouží nominaci na Nobelovu cenu míru nebo aspoň sebeovládání. (vlastní zkušenost) Tlapkám.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 11:56

Bledule nemám ani jedno a ďakujem 

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 20:06

A kdo radostnou neděli namísto práce a pak dělání cukroví celou prozvracel? Naštěstí to vypadá, že už dobrý. 

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 23:53

dzizisketa Snad to bude ta zde nedávno probírána jednodenka! 

Offline Jajko
příspěvků moje polička 13. prosince 2021 09:58

Stěžuju si na to, že i když je ve společnosti stále větší povědomí o tom, že ptát se mladých bezdětných (vdaných) žen na děti je netaktní a nevhodné, vůči manželovi mnoho lidí žádné zábrany nemá. Poznámky tohoto druhu jsou vůči němu na denním pořádku, vždycky když já u toho nejsem a skoro vždycky od lidí (nejčastěji žen), kteří už sami děti mají. On nechce být hrubý, tak to vždy více méně s úsměvem zahrává do autu a při tom tiše trpí.

Jako kdyby si lidi neuvědomovali, že i pro muže můžou být takové narážky hodně nepříjemné a zvláště bolestné ve chvíli, kdy děti nemá navzdory tomu, že by si je moc přál...

Přijde mi zvláštní, že mně ani přede mnou se to neděje - jako by takové téma vůči ženě už přijatelné nebylo, ale vůči muži to pořád jaksi přijatelné je.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 13. prosince 2021 10:16

Jajko Jo jo, taky už jsem si tu na tyhle dotěrné dotazy stěžovala. Akorát na rozdíl od tebe, mně se to tedy děje, muže se někdo zeptá spíš sporadicky.

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 13. prosince 2021 10:57

Jajko Mermaid ja dostávam teraz najčastejšie "milú " otázku, že ako je možné, že žena ako ja je bez partnera (deti sú teraz vynechané, lebo bocian ich neprinesie ).Predtým to boli večne otázky,kedy bude svadba,deti,...

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 13. prosince 2021 10:57

Krásný romantický večer v milé společnosti brufenu plynule přešel v neméně krásnou noc zpříjemněnou mydocalmem a pravidelným převalováním... abych ráno vstala, eh, vyplazila se z postele a s brekem honila doktůrka, aby mi udělal obstřik.

Klasická, každoroční předvánoční kratochvíle

A Arket mi poslal hadry zas do nějakýho krámu místo do práce, se picnu. Co to s těma eshopama poslední dobou je?!

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 13. prosince 2021 11:27

Jajko Me se zeptali, jestli mame dvojcata z umelyho, asi jen dva lidi. Zato pritele se na to ptal snad kazdej, komu rekl, ze cekam dvojcata. Obcas lidi nechapu, co je jim kurnik do toho.

Offline rysamona
1111 příspěvků moje polička 13. prosince 2021 12:17

Ach jo. Mě se zas stává, že se mě ptají lidí proč nemáme druhé. I ti, co už jsem jim to vysvětlilaja sama se s tím vyrovnavam docela obtížně a pak toto.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 13. prosince 2021 12:32

rysamona to me mrzi 

Offline Zuzuli
3802 příspěvků moje polička 13. prosince 2021 12:36

Jajko kdyz jsem podruhe potratila, tak sel manzel na oslavu narozenin kamarada a tam se do nej nekolik kamaradu "v dobrem" navazelo, jakto, ze rok a neco po svatbe jeste ani nejsem tehotna. Zvlast jeden, ktery hned zacal zjistovat, jestli uz byl muj muz na spermigramu, aby vedel, jestli je neplodny, ze on si na nej ze zvedavosti dosel a vysledky ma skvele... No tak my ted mame skoro dvaceti mesicni holcicku a on ma rok a pul po svatbe a zatim zadny prirustek neoznamil, i kdyz uz pred svatbou rikali, ze na tom pracujou... Jak tohle povazuju za soukromou vec a nikoho se nevyptavam, tak tady si trochu rikam, ze karma mu to vratila. Nicmene jim preju, at se brzo dockaji. 

Offline Jitka77
1941 příspěvků moje polička 13. prosince 2021 12:43

rysamona Dvě děti jsou totiž to jediné, s čím se veřejné mínění dokáže srovnat. Jakmile má někdo dítka tři či více, hloupé otázky a komentáře začínají nanovo.